eymeni emziriyorsun değilmi..genelde doktorlar doğum kontrol hapının sütün kalitesini bozup bebeğe geçtiğini söylüyorlar..Birde hangi markayı kullanıyorsun canım..
ben hamilelikten önce 4 yıl kullandım myralon diye bir hap..galiba bünyeme gelmedi..iştahımı açtı, mide ağrısı , aşırı sinirlilik, isteksizlik...sonunda ise 6 kilo aldım..ve gitmedi kaldı...Şimdi tekrar düşünmüyor değilim..ama emzirmeyi bıraktığımda başlayayım diyorum..inş hamile kalmazsam kaza ile...
canım ela gitti ama ben söyleyim ela emzırmiyo bıraktı o yüzden başlamıştır
bende araştırdım sütü azaltıyomuş hoş zaten çok sütümde yok kesılsın o zaman başlarım bende desolet kullanmıştım hiçbi yan etkısını görmedım haaa iştah açıyo bıraz ama az yıcan artık :)))
durumun kolay degil ve insani sinir eden bisey yaa.esin madem sen konus dedi destek istedi konus derim.dışarı çıktık eşim servistten iniyo caddede onla beraber eve geldik eşime yolda gelirken yine ihtiyaçlarımızı sıraladım ihtiyaç derken hepsi ufak tefek şeyler kılık kıyafet valla en önemlisi poyrazın adağı var kesilcek o kesilmedi bile eşimde diyo hangi birini söylim abime .. abisi borç sıralıyo ben istek... anlamıyorum o kadar borç var diyo kendi kızı özel anaokula gidiyo her ay onun okula para ayarlayabiliyoda benim oğlumun adak parasını ayarlayamıyomu acaba . eşimde dedi sen söyle o zaman bende dedim sen varken ben niye söylim .. ben söylüyorum ama yok diyo ben napim dedi en son ve konu kapandı.. şimdi abisinin yanına gitti napcak bilmem..
neyse sizlerede dert yandım bayağı kusura bakmayın napalım bunada şükür dicem yapcak bişey yok ...
ayferim valla bende girmiyom geçmiş işine zaten önemli bişi varsa söylüyo arkadaşlar bu sefer dediğin gibi muhabbetten kalıyosun..... en iyisi bodoslucaksın :))))))
maşallah alperene yürümeye bile başlamış :)
biz tam gaz emekliyoruz tay tay duruyo ama korkuyo :)
sanırım gökşen geç yürüyecek çünkü emekleyerek istediği yere zaten gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?