2009 Eylül Anneleri

canım ela gitti ama ben söyleyim ela emzırmiyo bıraktı o yüzden başlamıştır
bende araştırdım sütü azaltıyomuş hoş zaten çok sütümde yok kesılsın o zaman başlarım bende desolet kullanmıştım hiçbi yan etkısını görmedım haaa iştah açıyo bıraz ama az yıcan artık :)))

anladım canım...iştah açmasına açar ama ödem de yaparsa elden bişey gelmiyor artık...hormonlarla oynayınca mecburen ödemler oluşuyor...Başka seçenek de göremiyorum ben...bakalım hayırlısı olsun...

esincim kolay gelsin sana bende bir yardan yemek hazırlıyorum offf bıktım haaa hergun hergun

ayferim valla bende girmiyom geçmiş işine zaten önemli bişi varsa söylüyo arkadaşlar bu sefer dediğin gibi muhabbetten kalıyosun..... en iyisi bodoslucaksın :))))))

dışarı çıktık eşim servistten iniyo caddede onla beraber eve geldik eşime yolda gelirken yine ihtiyaçlarımızı sıraladım ihtiyaç derken hepsi ufak tefek şeyler kılık kıyafet valla en önemlisi poyrazın adağı var kesilcek o kesilmedi bile eşimde diyo hangi birini söylim abime .. abisi borç sıralıyo ben istek... anlamıyorum o kadar borç var diyo kendi kızı özel anaokula gidiyo her ay onun okula para ayarlayabiliyoda benim oğlumun adak parasını ayarlayamıyomu acaba . eşimde dedi sen söyle o zaman bende dedim sen varken ben niye söylim .. ben söylüyorum ama yok diyo ben napim dedi en son ve konu kapandı.. şimdi abisinin yanına gitti napcak bilmem..

neyse sizlerede dert yandım bayağı kusura bakmayın napalım bunada şükür dicem yapcak bişey yok ...

durumun kolay degil ve insani sinir eden bisey yaa.esin madem sen konus dedi destek istedi konus derim.
ayferim valla bende girmiyom geçmiş işine zaten önemli bişi varsa söylüyo arkadaşlar bu sefer dediğin gibi muhabbetten kalıyosun..... en iyisi bodoslucaksın :))))))

bencede ki bebisle gecmis okumak dahada uzun suruyorrr.

slm kızlar uzun süredir memleketteydim yeni geldim ama gelirken bile çok özledim insan çocuk sahibi olunca anneye daha düşkün oluyor...

Merhabaaa kimse yok muu?
Bugün oğluma diş buğdayı yaptık. Her şey çok güzeldi. Birsürü hediye geldi :) Hem de çoooook yoruldum. Çok kalabalıktı. Bu arada Eren yaklaşık 1 haftadır yavaş yavaş yürümeye başladı. Bazı zamanlar sıkılmazsa eğer 1 dakikadan fazla taytay duruyor. Fakat yürümeye başlayınca en fazla 5 adım sonra pat düşüyor :) genellikle sarhoş gibi yürüyor, 2 ya da 3 adım atıyor :) Zamanla düzeltecek sanırım.
Sizlerde ne var ne yok?

maşallah alperene yürümeye bile başlamış :)

biz tam gaz emekliyoruz tay tay duruyo ama korkuyo :)

sanırım gökşen geç yürüyecek çünkü emekleyerek istediği yere zaten gidiyo :)

maşallah alperene yürümeye bile başlamış :)

biz tam gaz emekliyoruz tay tay duruyo ama korkuyo :)

sanırım gökşen geç yürüyecek çünkü emekleyerek istediği yere zaten gidiyo :)

Maşallah Gökşen'e. Emekleyen bebekleri çok severim ama Eren hiç emeklemedi, emeklemeye de niyeti yok zaten. Yüzüstü koyunca şınav vaziyeti alıyor, dizlerinin üstüne kalkıyor bir iki çalışıyor ama sonra sıkılıp viyaklıyor. Bence emeklemez bu çocuk. Fakat yürümek, ayakta tek başına durmak çok hoşuna gidiyor. büyük şeyler başardığının farkında :) yürüyüp bana doğru geldikten sonra çok güzel gülücükler saçıyor. :lepi:

valla emeklemeside yürürmeside çok güzel ama çoook yorucu şimdi gökşen sürekl peşimde beni kucağına al diye yada etraf keşiflerinde arkasını dolanmaktan yoruluyorum :)

kızlar aşk olsun kaç gündür yokum birinizde merak etmemiş bu kız nerde nasıl diye (

yaklaşık 1 buçuk saattir geçmişi okuyuyorum ama hala ist buluşmasının nerde olacağını anlayamadım bende gelmeyi çok istiyorum :)

günün ilk günaydını benden olsun kimse yazmamış daha
hepinize güzel bi gün diliyorum

gunaydin kizlaar.ya zeynep aklima geldin valla bu kiz nerde hep olurdu diyeee.
yume hayirli olsun masallah cok erken baslamis yurumeye yaa bravo.her bebek farkli iste.
bizimki emekliyor oturuyor tirmanma calismalarinda falan cok sukur yine iyi.

ayfercim maşallah erdal efeyede çok şükür gelişimleri iyi yagızda emekliyo ama yürümede pek gözü yok her bebiş farklı işte

gunaydin kizlar
bizimki ne emekliyor ne yuruyor
her yere beni kucagimda seyahat etmeyi tercih ediyor sanirim
zeynepcim hakkat ya bende merak ettim ama laf lafi acinca yazmayi atlamisim
sen soyleyince yazmadigimi farkettim inanir misin

bulusma cumaertesi gunu bebekte olacak heralde saat 1 gibi felan orda olcaz gelmek isteyen herkesi bekleriz

günaydın kızlar.. aayy çoık uykum var 2 gundur oğlumda bır gaz off. bende kı enfeksıyon onuda etkılemıs olabılırmı yaa

sanmam meryemcim ama belki karni felan usumusse terliyken ruzgar aldiysa gaz olmus olabilir ya da yeni verdigin bi sebze ya da meyve varsa belki o gaz yapmistir
ali de bu saba saat 5 bucukta bir ciglik atarak uyandi ve nasil agliyor
yataktan bi firlamisim korkuyla noluyo diye
gittim yanina kucagima aldim sustu yatirdim uyudu kabus felan mi gordu sipa anlamadim ama cok korktum uyku sersemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…