2009 Eylül Anneleri

ebru tecrübeler her zaman dogru sölemiş 9. ay olmadı ama emmeye düştü sıpa
uykusuzlugun için bişey yapamam ama açlıgın için motive edebilirim:)))çünkü bende accım

ayse saol caım anam giremıyorum şimdlik boşverdım işleri sizinle hasret gidereyim

ya yagız etrafı çok karıştırıyo çekiştiriyo hiç bişeyi kaldırmak istemıyorum bişeye dokuncagı zaman hafif eline vuruyorum cısssss diye ama anlamıyor yıne saldırıyo benım okudugum biraz acı hissedince bırakır diyodu eee bişey olmuyo sızın bıldıgınız başka yöntem varmı???

gülcancım bende bişey kaldırmadım ama başını çarpabileceği sizri köşelere falan sünger çektimm:))
şimdilik pek müdahale etmiyorum bazen hayır akif eymen diyorum saf saf bakıyo kuzumm...:))
oyyy herşey ona feda olsunnn tabi akifeymen duymasınn:))

niye gitti ki herkes :)))

sehbalara kenar köşelikleri oluyo yuvarlak plastık bi aparat ya hiç biyerde bulamadım bazen kafasını falan vuruyo kuzum hiç aglamıyo yavrum benım ama dikkat etmek lazım tehkelı dönemler başlıyo

kızlar gökşen hiç bişii yemiyo kaşığı gördüğü anda kafasını çevirip ağzını kilitliyo

taşdevrindeki gibi elle yediriyim diyorum onuda bi müddet sonra istemiyo yine
ama sürekli emmek istiyo inanın sütüm arttı o kadar emmek istiyoki sütlede karnı doymazki napıcam ben

hoşbulduk gülcancım :)
o aradığın bantlar genelde set halinde bebek mağzalarında bulunuyo ben almadım evim büyük köşeli sehpada yok çarpıcak pek o yüzden salıyorum gökşeni :)))

zeynepcim emziricen canım geçici bir dönem bişey olmaz emzir arada vermeye ççalış yinede...kuzu o yaa..
ayy evimiz yol kenarı kamyonlardan motorlardan nefret ediyorumm..yaz geldi balkon açık oluyo sesten bi hallizz.(((

oturma odasındaki koltuklarımın kenarlarıda tahta kahretsinn onlarada bişeyler örttüm...(((((((((((
çünki gecenlerde oyuncağını almak isterken alnını çarptıı...

yaw kızlar bebekte buluşuyomussunuz
ben gelemem anadolu yakasında olsa gelebilirdim çünkü eşim yurtdışana gidiyo annemlerde kalıcam babam bıraksa dicem o da hasta ameliyat oldu (

yani ben yine gelemiyorum offfff ya

ayşecim geçen sormussun bi türlü cevap veremedim ben makarnayı burgu makarna haşlıyorum yani farketmiyo bazen mantı haşladığımda ondan bazen koyuyorum önüne yemeye çalışıyo :))

bizimde ev cadde önü minübüs seslerinden bıktım

zeynepcim geçen hafta yagız da öle idi hiçbişeye agzını açmıyodu elle veriyodum yok sadece mama alıyodu ama biz hastaydık şimdi biraz düzeldi sizinde geçici bi dönemdir ben bidaha kabul etmicek sanmıştım çok korkmuştum sizinde belki diş çıkıyodur canı istemiyodur

kızlar ben işlere dalayım banyo fena ıslaklar küvette..((((( bulaşık mak boşaltılıcak off ta off...öptükk..

saol zeynep teyzesi

bende şimdilik çıkıyorum öglen yemegi hazırlıkları başlasın öptük sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…