yasemin ankarada hava nasılki ben de şimdi dışarı çıkarken sadece uzun kollu badi ve altına yarım kollu çıtçıtlı badi giydiryodum ama arrtık kısa kollu giydiririm sanki sen çok giydiryosun :)
tuba hoşgeldin nbr canım defne nasıl ?
evet canım emekliyo ama emekliyeli 1 ay oldu şömdided tunutup kalkıyo koltukardan sıralıyo yani anlıcapın yeride 5 dk durmuyo :) emeklemesi iyi hoşta sürekli peşindesin yada o benim peşimde :)x
ah canimm sagolasin.aynisini bende almistim kendime ve omurluk bir hatira olacagini dusunerek yagizcigimada gonderdim.begendigine memnun kaldigina cok sevindim.ben el izinide yaptim kalan hamurla.ama 6 aylikken yaptim ayak izini zor sigdi kaliba:)ayfercim yagız bey öle çok terlemiyo efor harcarsa ozaman demekki halinden memnun bizim evin dışında amerikansideng var güneş bizi ısıtmıyo anca kendini ısıtıyo
ayfercim buarada yılbaşı hediyemizi ben çoktan yapmıştım baş köşemizde duruyo çok güzel oldu her gören sorun çok begendi herkes birde senın aldıgını duyunca daha çok şaşırıyolar tekrar çok tşk.ederim cnm
tubacık hoşgeldın cnm sende
sizleri okuyunca bende çok giydirdiğimi farkettim ama ,kayınvalidem de eşimde komşularımda karışıyorlar sürekli üşür üşür diye bu hafta sonu hemen atılım yapayım :) planım kısa şortla bahçeye çıkartıp güneşlendirmek ti süper olur yane :)
gülcancım ben gelene kadar sen gitmişsin canım hoşbuldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?