2009 Eylül Anneleri

yasemin ankarada hava nasılki ben de şimdi dışarı çıkarken sadece uzun kollu badi ve altına yarım kollu çıtçıtlı badi giydiryodum ama arrtık kısa kollu giydiririm sanki sen çok giydiryosun :)

tuba hoşgeldin nbr canım defne nasıl ?

iyiyim cnm çok sagol. defne de iyi şükür. gökşene de maş. emekliyormuş :) bizde daha yok..

ayy gökşene şmdi köfte yedirdim bi tane anca yedi oda elimle napıcam ben bu kızla yaw

eşim aradı görümceme geçiyorum akşam oraya gelicek miş ben hazırlanıyım :)

evet canım emekliyo ama emekliyeli 1 ay oldu şömdided tunutup kalkıyo koltukardan sıralıyo yani anlıcapın yeride 5 dk durmuyo :) emeklemesi iyi hoşta sürekli peşindesin yada o benim peşimde :)x

kızlar ben evde çıtçıtlı body üstüne ince penye pijama takımı giydiriyorum.
dışarıya cıkarken ogle saatleriyse kısa kollu giydiriyorum cünkü dısarısı daha sıcak oluyor eve gore.
yanıma yazlık ince penye ceket alıyorum, aksam serinlerse onu giydiriyorum.
ama aksam cıktıysam sadece çıtçıtlı body üstüne uzun kollu penye giydiriyorum.

evet canım emekliyo ama emekliyeli 1 ay oldu şömdided tunutup kalkıyo koltukardan sıralıyo yani anlıcapın yeride 5 dk durmuyo :) emeklemesi iyi hoşta sürekli peşindesin yada o benim peşimde :)x

ay maşallah maşallah :)) yandık zaten yürüdüklerinde. o yuzden şimdilik biraz daha rahatım ben :)

ayfercim yagız bey öle çok terlemiyo efor harcarsa ozaman demekki halinden memnun bizim evin dışında amerikansideng var güneş bizi ısıtmıyo anca kendini ısıtıyo
ayfercim buarada yılbaşı hediyemizi ben çoktan yapmıştım baş köşemizde duruyo çok güzel oldu her gören sorun çok begendi herkes birde senın aldıgını duyunca daha çok şaşırıyolar tekrar çok tşk.ederim cnm

tubacık hoşgeldın cnm sende

sizleri okuyunca bende çok giydirdiğimi farkettim ama ,kayınvalidem de eşimde komşularımda karışıyorlar sürekli üşür üşür diye bu hafta sonu hemen atılım yapayım :) planım kısa şortla bahçeye çıkartıp güneşlendirmek ti süper olur yane :)

yasemin ankaranın havası biraz daha serin oluyo ama tabi yine öle çokta kalın giydirme yaa herkes karışıyo zaten bilende bilmeyende agzı olan konuşuyo dışarda birisi bana şöle yap dediği zaman dönüp gidiyorum sinirimi bozuyolar

ah canimm sagolasin.aynisini bende almistim kendime ve omurluk bir hatira olacagini dusunerek yagizcigimada gonderdim.begendigine memnun kaldigina cok sevindim.ben el izinide yaptim kalan hamurla.ama 6 aylikken yaptim ayak izini zor sigdi kaliba:)
herkeste begendi demek.ilginc olmus oldu.dyiyeydin kkda dostluk baska:)herkes sanal saniyor aman olur mu oyle sey diyor ama o diyenlerden daha cogunu birbirimizle paylasiyoruz biz cok sukurrr.
bu arada ev serinse kendine gore ayarla.efor sarfetmiyorsa cok terlemez mesela ben utu yaparken yemek yaparken terliyorum o da hareket edince terliyor kendime nasil ayarliyorsam onada oyle ayarliyorum.

te be yasemin naptin cocugaa naptin :) cok giydirmissin ama sicakliga bagli.dedigim gibi kendin ne giyiyorsan onu giydir bence.burada gunesi goren aciyor d vitamini icin.ama ben henuz sorta gecmedim.ince pantolon tercihim ama oyle nemli bi sicak var ki burada.du bakalim gidisata gore.

merhabalar... dün akşam oğlumun ilk dişini hissetmemizle birlikte huysuzluklarımız başladı. sabahın kör vaktinde ayağa dikildik. öyle oturup durmak yooook kucakta evi turladık yetmedi ofise gittik. orayı turladık. öğlene doğru baktık böyle olmıcak eve geri döndük. biraz daha iyiyiz şimdi ama yorgunluk üstüne regl oldum. çok fena çokkk... umarım herkes iyidir bizde böyle...

baharcim hayirli olsuuunnn inci gibi disleri olsuun.
biraz acili bir surec tabi ya yavrunada sanada kolayliklar diliyorum.
bak fircalicak disler geliyoo:)
pit pit gelir simdi ardarda.

kızlar gece gece kalktım poyraz iki sefer uyandı sesi çok tuhaftı eşimle nolduki bunun sesine dedik anlamadık bişey tekrar uyuttum neti açtım araştırıyorum bişi bulamadım ( nasıl desem resmen ses gitmiş ağlaması filan değişik boğuk ve kısık bir ses var sanki boğazları şişmişte kısık gibi neden olabilir yaa anlamadım içime dert oldu uyuyamadım acaba hastamı oldu boğazlarımı şiş dicem soğuk bişey yemediki havalarda cok sıcak soğukd almadı offf yada sadece ses kısıklığımı dr götürürürüm belki yarın. böyle bir ses ilk defa duydum poyrazdan ağlarken ağlayamıyo bile sesi çıkmıyo ( şuan uyuyo ama aklım onda inş. boğazları ağrımıyordur

merhaba arkadaşlar,
herkes nasıl iyimi, biz oğlumla hasta olduk.
benim bademcikler şişti başağrılarıda yanında hediye.
oğlumunda burnu akıyor hapşırıyo acaba dişten olabilirmi diyede düşündüm ama diş yokkk.
kızımda dünden beri hapşıyo.(( hastaykende her şey o kadar zor geliyorki.

bizde durumlar böyle işte.

sudeyonca, poyrazın inşallah bişeyciği yoktur canım. geçmiş olsun.

günaydın kızlar oğlum uyku saatlerini değiştirdi. gece 11.30 da uyup 5.45 de kalkıyo eskiden 7 de kalkardı bu da beni mahvediyo çoğunuz tahmin edersiniz ki ruh gibiyim nasıl geçecek bugün bilmiyorum

gunaydin herkese
hasta olanlara acil sifalar diliyorum
cocukla hasta olmakta cok zor onlarin hasta olmasi da cok zor
allahtan artik havalar isindi daha az hastalik olur insallah

ali de bu gece uyandi durdu kopek disleri yuzunden sanirim ((
saat 23:30 2:30 ve 4:30 da uyandik bu gece allahtan uyaninca cok fazla uyanik kalmiyor biraz pispislayinca ya da emzigini verince tekrar uyuyor ama olan benim uykuya oluyor
o kadar kolay dalamiyorum tekrar sabahta cok zor uyaniyorum ise gelirken
bu arada bende regl oldu ve cok fena
dogum sonrasi ilk 2si cok kolay gecmisti normal olmustu kanamam ama bu aya cok feci ben daha once boyle regl olmamistim oyle diiiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…