2009 Eylül Anneleri

kızlar tişört giyirmeye başlamıssınız altına ne giydiriyosunuz ben hep yarım kollu çıt çıtlı badilerden kullandım bu zaman a kadar şimdi askılılardan alıp içine öle giydiriyim mi siz ne yapıyosunuz ?

bi sorum daha vardı unuttum :)

Selam kızlar ayy Çok Özledım ya uzun zamandır gıremedım ıŞyerıne koŞturmaktan vakıt bulamadım umarım kuzularda ıyıdır...

Bızım kuzu kurt gıbı gÖvde ÜstÜnde sÜrÜnÜo bazen Şınav vazıyetı alıo :)) ama hala tamamen rahat oturamıo kısa sÜre sonra Öne yana yıkılıo
dıŞten hala hbr yok :))

accık bakınayıp geÇmıŞe:)

merhabaaa...
Ben tişörtünün altına askılı çıtçıtlı badi giydiriyorum, üstüne de ince bir yelek... çok rahat oluyo.

Ben henüz soyup soğana çeviremedim ,tek farkı önceden battaniyeye de sarıyordum şimdi onu bıraktık ama , parklarda iş çıkışı falan görüyorum incecik kıyafetlerle bebişler acaba çok mu sıkıyorum ben ?

selam kızlar..

zeynepcim..ben evde sadece yarım kollu body ile dolaştırıyorum..altına da şort giydiriyorum.
dışarıda da içine kolsuz body, üstüne kısa kollu t-shirt..

herkesler nerdekiii.... huhuuuu
bizde daha kısa kolulara geçemedik... evin içi biraz serin gibi.... dışarısı cayır cayır yanıyo ama....

reyhancım sehercim cevaplarınız çook teşekkür ederim bu demek oluyoki ayın 15 inde ben mothercare in yolunu tutuyorum :)) zaten gidicektim bunu da alırım :)

evi süüprüdüm bılaşıkları yerleştirip mutfağa topladım çöpleri topladım yatak odamı taparlayıp düzelttim şimdi burdayım bu arada gökşen yine çook zor uyudu bu kızın doğduğundna beri uykuya dalma sorunu var

ayrıca eltime indim geldim akraba gelmiş kadın gelini için oyalı tülbent satmaya gelmiş gelini 7 aylık hamile kendi yapmış oyalarınıda beşik alabilmek için para biriktiriyomuş eltim sağolsun hepsini satın aldı ben de akşam eşimle konuşayım bi kaç eksiğini alıcam allah nasip ederse bide gökşenin kaıyafetlerinedne bı kısmını veriyişm diyorum hiç giymediği bir sürü şeyi var biraz da yeni alırım . şöle bakıyorum allahım biz çok şanslıyız sana binlerce kez şükürler olsun

oglumla pazara gittim geldim uyuttum yavrucagıda
yaa siz kısa kollulara geçtiniz mi((ben şimdi bile çıkarken uzun kollu giydirdim bizim ev biraz serin oluyo evde sabah kalkınca bile ince yelek giydiriyorum

sağol canım :)

çorbanın tarifimi vardı video da ?
evet canim.et suyu hazirlama falanda var sitede.
oglumla pazara gittim geldim uyuttum yavrucagıda
yaa siz kısa kollulara geçtiniz mi((ben şimdi bile çıkarken uzun kollu giydirdim bizim ev biraz serin oluyo evde sabah kalkınca bile ince yelek giydiriyorum

yavrum ben evde hep tshirt ya bogucu sicak var hep terliyor saclari ensesi ona ragmen.disarda uzun kollu ama gunesliyse tshirt.ama bizim ev sirf gunes aliyor.serin olunca ince ama uzun kollu giydiriyorum.altina corap ince ayakli pantolon.

abowww ben çocuğu çok mu giydiriyorum o zaman ya :) ben kollu çıtçıtlı body üzerine kollu bişeyler üzerine de hırka giydiriyorum dışarda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…