slmm
oğlum sabah kalktıgımda şükür sesi iyiydi nsl oldu nsl geçti hala anlamış değilim ama şükür o kısık ses gitti
çoooooook sıcakk
Aman Meryem , nasıl yerlerse yesinler yesinlerde ben artık o kadar takmıyorum , hep diyorum çinmeden yiyen insan var mı ya da yemek yemeyen yok illa ki alışacaklar bir şekilde kastıkça onlarda kasıyor , bizimkinde sorun yok çok şükür ama bazen fışkırtır derece de kusuyor o zman çok üzülüyorum kendi de ağlamaya başlıyor .
Sude bebekler ses tonlarıyla oynarlar belki sen de ona denk gelmişsindir , Efe de gün içinde değişik sesler çıkartıyor sakinken daha yumuşak tonlarda konuşuyor , oynarken bağırıp çağırıyor , bazen canavar gibi sesler çıkartıyor ben alıştım artık :)
eylül çok geçmi,ş olsun canım. inşallah hemen ıyılesır kuzunun parmagı.
ben dr uma her ıstedıgımde ulaşıyorum. tabı çok ozel durumu varsa acamadıysa zaten dönüş yapıyor bana. ben sadece hastalık için değil mesela tatıle gıdıcez tarıh ne olsun vs dıye de aradım. her seferınde acıklamalı olarak anlattı. yanı ben memnunum dr umuzdan. ulaşımı kolay:)
eylul demek ucuk dolamasi vah vah yaa dikkat etmek lazim demek bu tip bulasmalara.
yasemin aynen bizimkide putur azcikta olsa kusuyor burnundan bile cikiyor yavrum agliyor sonra.bagirma dersen o bicim aa aa diye.ozge ile msnlestik kizida oyle bagiriyormus.
gunaydin bircanciiim.
ya dun musyas seni bide fbozkurt sakura eslem gamma zeynepsz birbelemir kedinihal efil06 salihas nerelerde dedimdi aha ikisi gorundu digerlerini bekliyos:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?