2009 Eylül Anneleri

Ben geçen köpek dişi demiştim yanılmışım , üst önler değilde onların yanında kiler çıktı efenin , Allahtan huysuzluğu olmadı çok şükür iki gecedir çok güzel uyuyor akşam yatıp 5 saat kesintisiz uyuyor sonra sütünü içiriyorum sabaha karşı bi aranıyor o zaman emziriyorum sonra bizle birlikte 6,40 da falan uyanıyor sonra arabada uyukluyor uykusu bölünmese 8 e kadar uyucak ama napalım bizimde böyle olmak durumunda , oğlumda ki gelişmeleri gördükten sonra çok da yakınmıyorum bu durumdan artık daha rahat davranmaya çalışıyorum ...

ıyi canım Allaha sükür. sen nasılsın;? valla arap usulu ama akşamları bız yemek yerken mama sandalyesınde yanıma alıyorum ona ozel bişeyler yapıyorum. onları kasıkla yıyor. bunada sukur. sizinde dişiniz hayırlı olsuın

eylulcum kızın nasıl oldu gıttınız mı dr a

slmm
oğlum sabah kalktıgımda şükür sesi iyiydi nsl oldu nsl geçti hala anlamış değilim ama şükür o kısık ses gitti

çoooooook sıcakk

selam kizlar zor bi gece olmus anlasilan.ya bizde gece uc kere kesin uyaniyoruz zaten ya.dun gece iki sefer oldu oh dedim ya.disten mi yada susuyor acikiyorlar ondan mi degisiyor.
filizcim gecmis olsun hepinize.
bu arada sudeyonca aynen anlattigin durumu bizimki gecirdi anlamadik neden oldugunu sadece ses kisikligi.ruzgar almisti ona yordum ama dikkat ettim bi hafta cikarmadim disari havalar serindi o zaman.bi ay falan oldu.calpol verdim yatarken ve sabahtan bi cay kasigi.gecti sonra.bagiriyorlar cok bazen ondanda oluyor ama bu bagirmadan degildi sesi kizik aglamasi bile degisik ses cikmiyor aynen oyleydi.

slmm
oğlum sabah kalktıgımda şükür sesi iyiydi nsl oldu nsl geçti hala anlamış değilim ama şükür o kısık ses gitti

çoooooook sıcakk

canım benımkınınde kısılıyor. gecen ay kontrolunde dr umuz gördü sıkıntı yoktu viral mıkroplar dolaşıyor havada dedı olur gecer

Aman Meryem , nasıl yerlerse yesinler yesinlerde ben artık o kadar takmıyorum , hep diyorum çinmeden yiyen insan var mı ya da yemek yemeyen yok illa ki alışacaklar bir şekilde kastıkça onlarda kasıyor , bizimkinde sorun yok çok şükür ama bazen fışkırtır derece de kusuyor o zman çok üzülüyorum kendi de ağlamaya başlıyor .

Sude bebekler ses tonlarıyla oynarlar belki sen de ona denk gelmişsindir , Efe de gün içinde değişik sesler çıkartıyor sakinken daha yumuşak tonlarda konuşuyor , oynarken bağırıp çağırıyor , bazen canavar gibi sesler çıkartıyor ben alıştım artık :)

öyle yasemın valla yesınde nasıl yerse yesınler. bi şekilde karnı doyuyor. ama dr sureklı elle olmaz bıraz kasıga alısması lazım dedı..

meryem kontrol süresi içinde nasılsa diye kendi doktoruna götürdük öncelikle o da dermatoloğa yönlendirdi
uçuk dolaması dedi
tahmin ettiğim gibi parmağındaki açık yaradan uçuklu birinden mikrop kapmış
hem merhem hem de ağızdan şurup verdi
her insan için ilk uçuk çok önemlidir kesinlikle önce içerden halletmek lazım dedi
eli hala kötü durumda umarım düzelir
sizin doktoru da eşime söledim aklına yattı en kısa zamanda da ona gitmeyi düşünüyoruz
aslında ben de sana şey sorucaktım
herhangi bir durumda ulaşmakta zorluk çekiyormusunuz doktora
telefonla yani
bizimki cep verdi ama çalıyor açmıyor ya da meşgule alıyor
muayenededir diye bekleyip tekrar deniyorum ama ulaşamıyorum
kamuran bey de böyle sorunlar oluyor mu

aynen canım çok kusunca bence üzülüyorum.

ya oynarken sinirleniyor resmen kavga ediyor oyuncaklarla

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım eşim senelik izinde anneme gidi geliyom ist tekirdag arası dolanıyom babam bugün kalp anjuoya girdi haber bekliyom sizler napıyonuz minikler nasıllll

eylül çok geçmi,ş olsun canım. inşallah hemen ıyılesır kuzunun parmagı.
ben dr uma her ıstedıgımde ulaşıyorum. tabı çok ozel durumu varsa acamadıysa zaten dönüş yapıyor bana. ben sadece hastalık için değil mesela tatıle gıdıcez tarıh ne olsun vs dıye de aradım. her seferınde acıklamalı olarak anlattı. yanı ben memnunum dr umuzdan. ulaşımı kolay:)

oy oy oyy tatile gidicez tarih ne olsun haaa? :)
ben edanın ishali için bile dün bütün gün aradım ulaşamadım
maşallah iyi bir doktora benziyor
biz de gidelim bir bakalım
önce sağlık merkezindeki yere bi gidip bakalım diyoruz
eğer ok dersek biz de özelinden devam ederiz
yeter ki dilimizi endişelerimizi anlasın
olur öyle şeyler deyip sepetlemesin

eylul demek ucuk dolamasi vah vah yaa dikkat etmek lazim demek bu tip bulasmalara.
yasemin aynen bizimkide putur azcikta olsa kusuyor burnundan bile cikiyor yavrum agliyor sonra.bagirma dersen o bicim aa aa diye.ozge ile msnlestik kizida oyle bagiriyormus.
gunaydin bircanciiim.
ya dun musyas seni bide fbozkurt sakura eslem gamma zeynepsz birbelemir kedinihal efil06 salihas nerelerde dedimdi aha ikisi gorundu digerlerini bekliyos:)

yok canım olur oyle seylerımı var. en sacma sorularına bıle cevap verıyor ee tabı bazen bıyık altı gulumsemeler oluyor:)

kulaklarımızı çınlattınız yani. Tatlım aklım sizde oluyor ama müsait olamıyorum. hepinizi seviyorum sizi seviyorum sizi sevenide seviyorum. Bebişlerimizide seviyorum:asigim:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun Musyas babana ...

Ylül parmak uçuğu ha vay be ilk defa duydum geçmiş olsun , bizizmkinin dudaklarında çıkıyor anne uçuklu baba uçuklu çok dikkat ettik küçük bebekken ama demk bulaştırmışız .

Ayfercim bende gamma denizi çok merak ediyorum ,hiç girmedi sanırım aklıma kötü kötü şeylerde gelmedi değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…