Sanada bircancım , hayırlı cumalar olsun bugün çabuk geçsin güzel bir hafta sonu olsun , yarın arkadaşoımın kızının 1. yaş günü var zaman ne çabuk geçiyor . /4 ay sonra o telaşı bizde yaşıcaz :)
günaydın hanımlar...
ebrucum gecen ay bende öyle regl olmuştumm resmen batmıştımm saat başı ped değiştiriyordumm okadar yanii(
ayfercim gamma denizi bilemiyorum ama diğer arkadaşlar facede :)))
meryemim ne iyi dr var..bende bizim dr herşey soruyorum sadece çok hızlı konuşuyor ve çabuk sepetliyor gibi geliyor...ve içeri girerkende sanki ssk dayız 1 saat bekliyoruzz hiç tam randevu sattinde girmedik.. işte hastane çok yoğun falan ama izmitte bütün özel hastaneler öyle anca özel muayenelr rahat onlardada iyi dr bulamamıştık...:):)
Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
biz bugün tam 9 aylık olduk kontrole gidicez 6 dişimiz var ama emeklemiyoruz tutunup kalkıyor almak istediği şeyi dönerek yada sırt üstü kendini attıra attıra gidiyor
yok canım olur oyle seylerımı var. en sacma sorularına bıle cevap verıyor ee tabı bazen bıyık altı gulumsemeler oluyor:)
benimde öyleydi bircan zamanla düzene giricekmiş gecen aya göre bu ay rahattım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?