2009 Eylül Anneleri

Sanada bircancım , hayırlı cumalar olsun bugün çabuk geçsin güzel bir hafta sonu olsun , yarın arkadaşoımın kızının 1. yaş günü var zaman ne çabuk geçiyor . /4 ay sonra o telaşı bizde yaşıcaz :)

meryemcim valla uzak olmasa dicem ama zaten devamli gidilmiyuor artik ya bizimkide yogun anacim olur oyle seyler diyenlerden.ara bulamazsin donuyor ama Allah var yukarda.ama o anda bulamamak kotu ve unutuyor artik seni yani o kadar bebekle ilgileniyorki.
izmirde eltimin gittigine bir kere gittik kadin hala sorularimizi yanitliyor sagolsun.izmirde duyulmus bir doktormus gevher hanim.
ama biz istanbula geldigimizde seninkine gitsek bari ismini telini banada ver anacim ya muayene ucreti falan nasil.

aynen ya tobe yarabbim aklima gelmedi degil kotu seyler.
sakura eslem bide salihas ne oldu haberi olan var mi?
musyascim gecmis olsun diyelim kolay degil ya.
bircan bizde seni seviyoooossssss:)

ayy yasemin kimisi yurumus olur dimi 1 yasinda.bence ebrunun ali hemen yuricek.cunku calismalara baslamis masallah simdiden.he bide pushing zeynep gokseni.benimkini sanmam.

ayfercım benımkı sgk anlasmalı bır yerde calısıyor orada yıgenım gidiyor 12 falan verıyorlar galıba. ozel muayenehanesınde 120 tl muayenesı. Kamueran Mutluay

günaydın hanımlar...
ebrucum gecen ay bende öyle regl olmuştumm resmen batmıştımm saat başı ped değiştiriyordumm okadar yanii(
ayfercim gamma denizi bilemiyorum ama diğer arkadaşlar facede :)))
meryemim ne iyi dr var..bende bizim dr herşey soruyorum sadece çok hızlı konuşuyor ve çabuk sepetliyor gibi geliyor...ve içeri girerkende sanki ssk dayız 1 saat bekliyoruzz hiç tam randevu sattinde girmedik.. işte hastane çok yoğun falan ama izmitte bütün özel hastaneler öyle anca özel muayenelr rahat onlardada iyi dr bulamamıştık...:):)

1 yasına kadar %90 ı yurur bence.. 10. aya gelmeden yurumeler baslar. şlakura eslem ve salıhas zaman zaman giriyorlar kk ya

aysecım beklemek mesele değilde sinir bozan kısmı copcuk durmuyor bazen. ben beklemıyorum. yan 5 dk yı gecmedı hiç. ama bızım hanı sünnet olayımız olmustu ya. onun için ermeni hastanesinde bır dr a gıttık. operasyona gırdı dedı bizi aradı yarım saat gec gelın dedi ok dedık. neyse gittik bekle bekle yok ee hanı az kaldı 10 dk diyo cocuk huysuz yarım saat bekledıkten sonra operasyona yenı giriyormus 1 saat surer dedi. tabı actım agzımı yumdum gözümü cıktım geldım

evet ya Allah o günleri Bizede yaşatcak inşallah daha ne doğum günleri yaşıcaz

Ay ay allah sağlık versin hepsine yürürlerse yürürler yürümezlerse kucakta gezerler :)) bizim ki de yürüyecek sanırım ama belli de olmaz :)

Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar

biz bugün tam 9 aylık olduk kontrole gidicez 6 dişimiz var ama emeklemiyoruz tutunup kalkıyor almak istediği şeyi dönerek yada sırt üstü kendini attıra attıra gidiyor

Gamma denizle görüşüyorum ben msnden face de var iyi yani Alminasıda çok tatlı
Bizimkide yürüyemez gibi geliyo yaşındna önce tembel sıkılıyor hemen ağlıyor

kızlar ya RIA yani spralden sonra adetim 1 hafta sürüyor ve ağrılı yoğun çok yoğun geçiyor

benimde öyleydi bircan zamanla düzene giricekmiş gecen aya göre bu ay rahattım bende..

maşallah tatlıma benim ama kimi çocuk emeklemeden yürürmüş bende o yüzden kasmıyorum. bizim hala 2 dişimiz var. güzel haberlerle gelin tatlım

benimde öyleydi bircan zamanla düzene giricekmiş gecen aya göre bu ay rahattım bende..

benimkide bu ay daha iyi gibiydi evet havaalrda ısınınca sanırım daha iyi olcak ee pek dikkat edilmiyo kışın üşütünce falan felaket ağrı yapıyor kahve kola çay içmedim bu sefer ıhlamur ve adaçayı içtim çikolata yedim daha iyi hisettim

kızlar aman dikkat bu uçuk meselesine edanın elini görseniz bakamazsınız heryeri iltihap olmuş
bünyeleri de çok hassas

yasemincim uçukluyken öpmemeye çalışın
sık sık uçuk olursa iyice yerleşir Allah korusun

bugün pek kahvaltı edesim yok ekmek arası yaptımmmm..
maşallah senayaa bizden nerdeyse 1 ay büyüksünüzz ..

aysecim hakkaten bende o durumdayimsaat basi ped deistirsem yeri yani :)
eylulcum cok gecmis olsun bende ilk kez duyuyorum bu dedigin seyi. daha neler ogrencez bakalim
bizimde arkadasin cıocugunun agzinin iki yaninda yaralar vardi geliyor aliyi opcekmis
ben opmesin diye cekistiriyorum annesi bi acip agzini bisey demiyor yaaa

bugun bizim sirkette ogledne sonra aglence var
bak diye bir sey yaptilar iste basariya acilan kapi felan diye bir suru yere biseyler astilar posterler yapistirdilar felan
bugunde ne oldugunu aciklayacaklarmis tabi gozlemeler macunlar dondurmalar misirlar esliginde
hatirlarsiniz biz hamileykende bahcede boyle bisey olmustu kendi capinda kucuk sultan ahmet oluyor bahce
bakalim nasil yemeden durcam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…