aysecim hakkaten bende o durumdayimsaat basi ped deistirsem yeri yani :)
eylulcum cok gecmis olsun bende ilk kez duyuyorum bu dedigin seyi. daha neler ogrencez bakalim
bizimde arkadasin cıocugunun agzinin iki yaninda yaralar vardi geliyor aliyi opcekmis
ben opmesin diye cekistiriyorum annesi bi acip agzini bisey demiyor yaaa
bugun bizim sirkette ogledne sonra aglence var
bak diye bir sey yaptilar iste basariya acilan kapi felan diye bir suru yere biseyler astilar posterler yapistirdilar felan
bugunde ne oldugunu aciklayacaklarmis tabi gozlemeler macunlar dondurmalar misirlar esliginde
hatirlarsiniz biz hamileykende bahcede boyle bisey olmustu kendi capinda kucuk sultan ahmet oluyor bahce
bakalim nasil yemeden durcam((
canim cok cok tesekkur ederim.internetten baktim cok sagol.ayfercım benımkı sgk anlasmalı bır yerde calısıyor orada yıgenım gidiyor 12 falan verıyorlar galıba. ozel muayenehanesınde 120 tl muayenesı. Kamueran Mutluay
umarim canim yururler hadi bakalim.giriyorlarsa iyi ya ben zaten uzun zamandir giremedimya ondan yoklar sandim demek ki.1 yasına kadar %90 ı yurur bence.. 10. aya gelmeden yurumeler baslar. şlakura eslem ve salıhas zaman zaman giriyorlar kk ya
oo sad sende aklimdaydin.ya bende herkesi dusunmusum dun ha:)masallah yavrusuna kocaman olmus.Günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
biz bugün tam 9 aylık olduk kontrole gidicez 6 dişimiz var ama emeklemiyoruz tutunup kalkıyor almak istediği şeyi dönerek yada sırt üstü kendini attıra attıra gidiyor
selamlarimizi ilet gamma denize bircancim ya.Gamma denizle görüşüyorum ben msnden face de var iyi yani Alminasıda çok tatlı
Bizimkide yürüyemez gibi geliyo yaşındna önce tembel sıkılıyor hemen ağlıyor
kızlar ya RIA yani spralden sonra adetim 1 hafta sürüyor ve ağrılı yoğun çok yoğun geçiyor
aysecim hakkaten bende o durumdayimsaat basi ped deistirsem yeri yani :)
eylulcum cok gecmis olsun bende ilk kez duyuyorum bu dedigin seyi. daha neler ogrencez bakalim
bizimde arkadasin cıocugunun agzinin iki yaninda yaralar vardi geliyor aliyi opcekmis
ben opmesin diye cekistiriyorum annesi bi acip agzini bisey demiyor yaaa
bugun bizim sirkette ogledne sonra aglence var
bak diye bir sey yaptilar iste basariya acilan kapi felan diye bir suru yere biseyler astilar posterler yapistirdilar felan
bugunde ne oldugunu aciklayacaklarmis tabi gozlemeler macunlar dondurmalar misirlar esliginde
hatirlarsiniz biz hamileykende bahcede boyle bisey olmustu kendi capinda kucuk sultan ahmet oluyor bahce
bakalim nasil yemeden durcam((
ay yasemin bende hep korkarim oyle ozel zamanlarda sivilcem portler cunku
allahtan daha simdiye hic ucuk cikmadi bende
ya allam yaaa pazar gunune eski isyerimden arkadaslarla kendileri ayni zamanda universiteden de arkadaslarim plan yaptik brunc icin esli mesli
hic sesleri cikmiyor
aradim simdi napiyoruz diye eee o gun universiteden bebekli kizlarla bahcekoyde brunch yapalim diyoruz hep beraber gidelim demez mi
yani bizim plan uzerine bir plan daha yapmis caaanim arkadasim
boylece full dolu olan hafta sonum full bosaldi
ayy umarim bi daha ucuk cikmaz duzelir canim yaa.mezuniyetimde , balomda , düğünümde, balayımda, doğumumda uçuk benim için özel arkadaş gibi her özel anımda dudağımda bitiyor ...
günaydın :)
eylül cüm edaya çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir kuzun
ayfercim gökşenden için yürür demissin bence yaşındna sonra yürücek gökşen çünkü çok canı kıymatli ve tabiri caizse korkak tay tay durmaktan o kadar korkuyoki bu zamana kadar fiziksel gelişimini tamamladı yürümek için ama bundn sonrası cesaret işi gökşende de pek yok canım yanar diye basamaktan bile inmiyo geliyo basmağın önünde bekliyo beni indir diye :))
ah kusum beniiim gercek bu yani masallah sana.hamiskenki pozlarin bile guzeldi bi karnin vardi inanki.dogum sonrasida gordum cidden fistiksin fistiiik.ayfercim bana fistik gibisin demissin cok saol
son zamanlarda bunu duydugum ilk ve tek kisisin
ya niye iptal seker program kan govdeyi goturuyor diye mi?selam kızlar. ofise geldim bugün ama başım zonkluyor. ali efe allahtan uyudu gece. ben de dinlendim. ama regl benim de kudurmuş durumda. saat başı ne demek yarım saatte koşuyorum walla. karnım da davul gibi. sivilce pörtledi. offffff... yarınki programı iptal etmek zorunda kaldık çok üzüldüm. ama şöyle açık havada turlamak oturup birer kahve içmek boğaza karşı... bu keyifleri bu halde yaşayamayız. haftaya inşallah görcem canım arkadaşlarımı. gerçekten çok özledim yaaaa...
günaydın herkese
12 kullanıcı okuyor maşallah kalabalıgız bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?