2009 Eylül Anneleri

Zeynep bızım dr umuz her ay cagırıyor. Daha dogrusu bızde bunu ıstıyoruz. Gelısımını takıp edıyoruz artı her gıdıste tam neler yaptıgımı anlatıp eksıklerımı kapatıyorum. 9. Ayda cagırılmayanlarda var sanırım. Bız bu ay gıtmeden once kan sayımı ve alerjı testlerı yapıp gıdecegız

zeyno hoşbulduk saoolll.
tülayım sana da hayırlı cumalar bacım.
ayfercimm elimi oynatmaya dermanım yok ki bacım. kaş bıyık almış gitmiş. hastaykene çok zor oloor. daha keyifli bir günde buluşmak daha güzel olur diye düşündük. hem de ay oramdan mı çıktı buramdan mı göründü derdimiz olmaz.

zeynep hoşbulduk cnm
bahar tülay sizde hoşgeldiniz canlar sizede hayırlı cumalar
ayfercim hamişlikten buyana burası çok değişti :)))bu sayılar çok geliyo artıkın

isteğe bağlı o zaman meryemcim biz kan sayımını filan geçen ay yaptırdık idrar kültürü filan çok şükür bişi çıkmadı dr muzda yaşına kadar gerek yok dedi zaten bizim dr umuz bebklerin hastalık dışında hastaneye gelmesimden yana değil babamızda öle ama gelişimini bende çoook merak ediyorum çünkü bu aralar çoz az yiyıo hatta hiç yemiyo sadece emiyo napıcam bilemiyorum acaba yine dr a gitsemmi ?

Sivilce konusuna gelince hamileyken cildim düzelmişti, şimdi işe başalyınca yine kötüleşti cildim ilaç da kullanamıyorum ööle ergen ergen geziyorum ortada.

sabah haberlerinde dinledim 12 eylül de referandum varmış allahım nasıl aklıma işlendiyse hemen o gün alişin ve belizin dogum günü oldugu aklıma geldi:))

Zeynep ben olsam gıderdım kı zaten gıdıorum:)
bahar benımde kas goz bırbırıne gırmıs durumda evdeyken hıc fırsat bulamıyorum bende az sonra cıkıp kadına benzeyecegım:)

doktor bizden tahlil istemedi. Alla alla. aman benim de işime geldi oğluşumu deldirmemiş oldum :) bi dahada teeee temmuz sonuna gün verdi doktor.

baharcım her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır hesabı dr lar da farklı farklı bakıyolar gelişimlerini takip ediyolar :)

Ben de inşallah bu hafta sonu komple bir bakım yapmayı planlıyorum :) Saçımıda boyucam kendim kararlıyım bu salak saçlarla gezmicem artık :)) Kızlar bu arada ben kendimi kötü hissettikçe eşim daha çok yanaşıyor bu işte bir tuhaflık var , sütüm azaldığından beri daha bir heyecanlı olduk biz anlamadım gitti :))

ya evet ama çok yorgun hissediyorum kendimi
halim yok ...
2 haftadır oğluş akşam ilk defa tam uyudu 1 kez kalktı sabahta 9,30 ta uyandık
sağlık ocağına gittik, evde ilaçlar verdı kullanılmayan tarihleri geçmemiş onları götürdük gitmişken tartılsın dedim..... hiç kg almamış oğlum yaa
hatta biraz vermiş gibi
üzüldüm ama tüm motor hareketlerimiz yerinde Allah a şükür...

gulcancim cok komiksin
bizim cocuklar devrim bebesi oldu hakkaten :)

baharcim ayni durumndayiz yani bana da iyi geldi yarinin ertelenmesi

zeynepcim ayfercim cok tesekkurler resmen moral oldu :) ben bu gazla oglen silip supureyim bari

tulaycim 8. ayiniz hayirli olsun
halil ibrahimimize saglikli mutlu huzurlu basarili nice aylar diliyorum.

yasemin keske bizde de olsa o dedigin durumdan

ebrucum bu parti olayı süpermiş walla. ben de biri hazırlasa da yesem diyorum hep :) kiloymuş selülitmiş saldım gitti walla. ohhhh misss. kocaman dötüm ve göbeğimle mutlu ve tok duruyorum.

tatlım üzülme bizimkide 2 ayda doğru düzgün kilo almadı diş sıkıntısıda var merak etme kilosuda gayet iyi paşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…