2009 Eylül Anneleri

meryem şuan kadınlığımın tek göstergesi regl olmam sanırım. gerisi direkt mağara adamı modu :)
canım sen her halin le güzelsin o kadar zorluklarla mücadele ediyorsun kiiii

saol cnmmm

ayy ben 5 dklık annemlere bile arabayla gidiyorum tülay yoksa kendi evim 5 kat merdiven çıkyosun ölüyorum her gelen aynı şeyi söylüyo zaten günde 2 kere inip çıksan hiç kilon kalmaz diye:)

canım sen her halin le güzelsin o kadar zorluklarla mücadele ediyorsun kiiii
saol cnmmm

Canım saol o senin güzel bakan gözlerin. gerçekten bu ara baya zorlandım. şu boğazımı da tutsam eski kiloma dönerdim kesin de :) akşam eşime diyorum ben cam sileyim. adam bağırdı manyakmısın bu halinle bu saatte diye. napayım yetişmiyor bir türlü.
bi de burda okuyom hamarat arkadaşlarımı gaza geliyom sanırım zemuszemus

yaa yakın olsan bana varyaaaaaaaaaaaaaaa.....manisaya taşınsanıza sizzz

Ben de anlamıyorum ki zaten gün içinde çok tartışıyoruz anlaşamıyoruz , geçende bahsetmiştim akşam olunca işler değişiyor :) Bir tutarsızlık var ama ben anlamadım neyse :)) Hamileliğimde baya nadasa yatmıştım spor oluyor :))
Aman ebru ben şunu söylerim yiyecek içecek varsa rejim olmaz hazır herşey hazırlanacak işte bugün yersin , hafataya tutarsın boğazını :)

Kızı olan arkidişler fikir verin bana , yarın arkadaşımın kızına ne alayım 1. yaş günü için , sizin kızlara ne gelse hoşunuza gider :))

oh oh maşallah dolu bugün burası....
ben yine depresifim bunalım takılıyorum
bilsem böle olduğunu daha erken girerdim muhabbete

gamze welllkanmmmm... yaseminin çelişkilerle dolu aşk hayatı, benim mağara adamı modum, tülayın misafirleri, ebrunun açık büfe partisi ve bozulacağına kesin gözüyle baktığımız recimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…