2009 Eylül Anneleri

biz iyiyz canım sen nasılsın:),

baharcım bu uyanıklık kayserili olmam dan geliyo galiba :))
en güzel setler senin ve gelininin olsun canım :)

hımmmm baharcım çelişkilerle dolu aşk hayatım muhaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Elbise ve ayakkabı iyi fikir , bir de uygun toka bulursam :)) Çok spontone olmaz değil mi ?

ya malesef bizde o isler tis yani.size soracaktim aslindaya utandim.biz dogumdan sonra sadece 7 defa sey yaptik.oglum 8,5 aylik dusunun yani.
son 1,5 aydir hic.ben yorgunluktan bebis yatinca hemen yatiyorum.adam yorgun isler yogun koltukta uyuyor.
ha uyumadigimiz zamansa ben dizi izliyom o internette dizi izliyor ya bu boyle gidiyor her aksam.dun gece sarilarim dedim bayram degil seyran degil uykuma acma dedi yaaa.

gamze welllkanmmmm... yaseminin çelişkilerle dolu aşk hayatı, benim mağara adamı modum, tülayın misafirleri, ebrunun açık büfe partisi ve bozulacağına kesin gözüyle baktığımız recimi :)))

hoşgördüm şekerim
yasemindeki hayattan bendede var çelişkiler içindeyim mutsuzum....
yarı mağara adamı modundayım ama Allahtan görünen yerden deel :)))
misafir desen bende sabah ayrı akşam ayrı ama bi tanesi işe yarar adammı diye sorarsan oof off....
ebrucum seninde o recim işi yalan olmuş bile bilgin olsun :)))
şu depresiflikle beni oraya koysan açık büfe katliamı diye haberlere çıkıcak haldeyim :)))))

yasemin kızım yok ama olmayan kızıma atasaydan falan şöyle pırlanta bir set gelse çok mutlu olurdum

eveeet ilerde kızı olursa kimle dünür olunmicağı belli oldu arkadaşlar bilgilerinize :)))))))))))))))))))

Baharcım gönül neler almak ister ama , ben ilerde gelinime alıcam allah canımı sağ ederse e imkanlarım olursa onu altınlra pırlantalara boğucam ki laf edemesin oğluma :)))

ayfrcim biraz renklendirsen değişik şeyler yapsan ne biliyim en basitinden yemek filan mum ışığında yani değişiklik ii gelir :)

bizde artık haftada bir oda hafta sonu

Gamzecim zaten seninle Tülayı takdir ediyorum benim evime kırk yılın başı biri gelse panik olup ne yapacağımı şaşaırıyorum birde hergün gelse ne olurdu halim heç bilmiyorum ...

gamzecim neyin var?
neden bunalıyon,sıcakalr bastı hava değişimindende olabilir bence
bende öleyim yaaa
elim kolum tutumuyoooo
poffffffffffffffffffffffffff

hoşgördüm tülaycıım :))

yaseminciim eğer bi kadından bahsediyosak sen pırlabtalarada boğsan o mutlu olmıcaksa sen onu ne yaparsan yap aslaaa edemessiiiiiiiiinnnn :))))

inşallah yasemincim baharcım o günleride görürüz yavrularımızın yanında oluruz mutlu günleridne şu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inşallah :)

yaaaa yasemin artık habersiz gelmeler başladı sorma
çatttt
zil çalınca kokuyom valla
zaten sinirliyim
arkadaşım var hem komşu yakın oturuyo bugün doğum günü
5 gündür uğruyos oğluşumla hediyesini vercesss evde yokkkk
vermicem o olcekkkk

valla çat kap gelenlere bende kızıyorum ama misafir işte geliyolarsada başımın üstüne yeri var kim gelirse gelsin :)

Biz ikimizde tv izlemiyoruz , eşim eşşek gibi çalışıyor ama aynı saatte girip çıkıyoruz eve efeden dolayı ... Dizide filmde izlemiyoruz , benim moduma bağlı bizde :) Bende efe doğru düzgün uyumaya başladığından beri iyiyim bir de hafta içi kayınvalidem baktığı için çok yorulmuyorum evdeyken bende eşime asla yanaşmıyordum çünkü evde çocukla olmak gerçekten çok yorucu kim ne derse desin iş hayatı daha kolay , bence bu da etkliyor olabilir .

Gamzecim zaten seninle Tülayı takdir ediyorum benim evime kırk yılın başı biri gelse panik olup ne yapacağımı şaşaırıyorum birde hergün gelse ne olurdu halim heç bilmiyorum ...

ah canım yaaa bende istemiyom böle olsun yani enazından sevdiklerim yakınlarım gelsin ama koyunun olmadığı yerde keçiye......... durumundayız...
yoksa heleki çocukla çokk yorucu bi olay misafir çokk.....

gamzecim neyin var?
neden bunalıyon,sıcakalr bastı hava değişimindende olabilir bence
bende öleyim yaaa
elim kolum tutumuyoooo
poffffffffffffffffffffffffff

kocamdan dertliyim tülayım yaa.. kapadı beni eve ne ihtiyaçlarımla ilgileniyo ne ruhumla....
işim var arama sorma elleme karışma......
madem bukadar yalnız kalacaktık bukadar borç yine olacaktı neden geldik izmirden yaa neden...
bulsam geberticem şuan o haldeyim.... :umursamaz:

zeyno walla iki kayserili tanıdım ikisi de pırlanta gibi insanlardı. hele biri pırlantalara değişilmez eski komşum abim babam gibidir.
ayferim walla doğumdan sonra genel olarak bu durumlarda seyrelme, gecikme, hemencik olup bitiverme vs gibi sorunlar başgösterebiliyor sanırsam. ama uykumu açma dedikten sonra kafasına bişi geçirmediysen sabrını tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…