2009 Eylül Anneleri

ayfrcim biraz renklendirsen değişik şeyler yapsan ne biliyim en basitinden yemek filan mum ışığında yani değişiklik ii gelir :)

bizde artık haftada bir oda hafta sonu

ya hayirdir falan dicek o zamanda.ya inan benimde hic istegim yok yaa.sanki kadinligi unuttum aklima bile gelmiyor.o da oyle oldu heralde.e dun sarildim bayram degil seyran degil uykumu acma dedi ya.bende bebis yatinca ay ben uyuyoirum diyorum boylece geciyor gunler.

Haklısın Gamzecim mal mülk mutlu etmedi mi etmiyor :)) Aman hayırlısı yavrularımızın hepsi doğru insanlarla karşılaşsınlar :)

Tülaycım valla çat kapı olayına ben çok kızıyorum bence anneye babaya giderken bile haber verilmeli herkezin ev hali modu belli olmaz çok ayıp bişey bence , benimde bir komşum var evdeyken her gün efeyi görmeye geliyordu tamam bebekliyim evim dağınık falandı ama yinede huylkanıyordum bazen kapıyı açmayıp , sorunca da efeyi emziriyordum ya da uyuyorduk duymamışım diyordum .

ayfercim bi kere adım at gerisi gelir zaten şimdi unuttuğun için istemiyo kadında öledir zaten yapamzsa bi müddet sonra istemez içindeki kadını uyandır bacım :)

ah zeynocum öle olmuyo işte hep vermek öyle zorkiiiii....
gündüz işlerini yap... gece gönlünü yap.. yapmassan 1 hafta tafra çek.....falan filan.. bencil yani hep istiyo vermeye geldimi yok ama bulamıyoruz arkadaşı....
baharcıııım güle güle uzat de şekerim :))))

sağolun kızlar güle güle uzatayım:) 200 gr gitmiştir bahar 50 ye düzlemişisizdir
gamze zaman zaman oluyor işte erkeklerde. bende kaç gundur eşime sardım dıyorum onada ben ilgi istiyorum. ben biraz netimdir. yaa ilgilenbiyorum falan diyor ama sanıyorum bıraz basbasa zaman gecırmedıkce ben reahat edemeyecegım oda alituna ile zor:)

Ayfercim takma kafana söylediğim şey geçerli ben evdeyken ve bütün gün efeyle ilgilenirken asla aklıma gelmiyordu , efe uyudumu pat yatıryordum birde 24.00 den aşşağı uyumuyordu şimdi bütün gün ben ilgilenmiyorum yorulmuyorum çok fazla , akşamda 21.30 da uyuyor efe bana vakit kalıyor yani o yüzden bence ... Hafta sonu bende pas vermiyorum oda yaklaşmıyor zaten çok yorgun ve sninirli oluyorum ...

valla haklisin calismanin hem avantaji hem dezavantaji var.ayni evde olmak gibi.o 7 gun calisiyor.santiyede isler durmaz.ve stresli.ama aksam oturuyor o bi koltukta.beb bebisle bi koltukta.sonra bebis uyudu ben hemen uyumak istiyorum o bisey diyemiyor.e benim uykum olmuyor o koltukta yayilip uyuma halinde oluyor oyle iste

ya o is icin sarilmadimdi halbuki ama olsa yok demicektim 1,5 ay aradan sonra ama bunuda dediya artik ne diyim:)

ayfercim canım benim yaaa zaten haşatı çıkıyo insanın bide neler bekliyolar... hadi onuda yapıyosun heşeye rağmen ama ne alaka yani kocanında sölediği işlerinin yoğunluğu bitmiyoki bunların bu şekilde bi hayat bi tempo tutturmamız lazım değil mi??...
içime duygu asena kaçtı tikkatli olun bana karşı bugün :))))

bende netim dir ne istiyosam o :))

gamze bence sen eşinle otur bi konuş böyle olmazki her şey karşılıklı bizde bütün gün evde canımız çıkıyo akşam eve gelince en azından iki çift laf eder insan aslında benim eşim de seninki gibi ama ben hep müdahaele ediyorum bi sorun oldumu hemen söylülyorum yanlış yaptımı hemen anlatıyorum olmaz böyle diye en azından işe yarıyo bazı şeyler için erkeklerin kafasına vurup hatırlatmak gerekiyo :)

aynen ya bendede pat yatma var.haftasonu durumumuz yok zaten hitatili yok bizimkinin.
ay sende dertlenmissin ya erkekler gercekten bizim gibi duygusal degil.yapsana etsene demesi bile sinir.yapar misin verir misin yok(((((
ayfercim bi kere adım at gerisi gelir zaten şimdi unuttuğun için istemiyo kadında öledir zaten yapamzsa bi müddet sonra istemez içindeki kadını uyandır bacım :)
ayy ben bu gazla du bakim bu gece bi:)Allah razi olsun hee.
evet o benim o ben

ya mutluluk olmadıktan sonra mesela kayınpeder bana neler alıyo ama yok adamı sevmiyorum o bana naparsa yapsın yok olmuyo olmadı olmicakta.....

kis karaca tencere almisti kullandin mi onu sen izmirde anlatmistinya:)

aynen canım...benim kocam da çok işkolik..ruhumla ilgilenmiyor..ilgi bekliyorum ama nerde..dün gece 12 ye kadar işiyle uğraştı ..tartıştık..ben anlayışsızmışı...mafoldumben

aaah ahhh bi derdi bitmiyo bendekinin yaaa hep yoğun işi var ama bende insanım o öle çalışıyo kendini mutlu ediyo ama benimde ömrümden gidiyo hiççbir sosyal aktivitem yok hiç hiç hiçççç..... çocuk yemek çamaşır ev misafir izmire zorunlu ve sorunlu seyahatler.....
çocuklada bişiler yapmaya yanamıyo... şimdi geldi kapıdan girdi ve sadece karnım aç dedi.....
gelde boğma....

doğru söylüyosun gamzecim allah hepimiz mutlu etsin iç huzurumuz olsun :)

ahh ahh canım evet çok para değil çook huzur istiyorum sadece... (

kızlar şu bi gerçek ki bu adamların hepsi iş kolik ben bunu böle kabul ediyorum dolayısıyla sorunum varsa kafasına vura vura istiyorum napıyım :)

valla bizimki beklemiyor o isi ilginc olanda burada oluyor.bende hadi demiyom.e dun sarilinca uyku muhabbeti olunca iyi ya uyu ayfer dedims:)

ah gamze ondan bi tane de bizde var ama gelip gittiğim yerlere karışmıyo allahtan beni getirip götürüyo saolsun ama beraber hiç bişi yapamıyosss bizde
esnaf karıyısyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…