ayfrcim biraz renklendirsen değişik şeyler yapsan ne biliyim en basitinden yemek filan mum ışığında yani değişiklik ii gelir :)
bizde artık haftada bir oda hafta sonu
gamze sen pırlantalara boğulmuşta yinede mutlu olamamış gibi yazmıssın :)
valla haklisin calismanin hem avantaji hem dezavantaji var.ayni evde olmak gibi.o 7 gun calisiyor.santiyede isler durmaz.ve stresli.ama aksam oturuyor o bi koltukta.beb bebisle bi koltukta.sonra bebis uyudu ben hemen uyumak istiyorum o bisey diyemiyor.e benim uykum olmuyor o koltukta yayilip uyuma halinde oluyor oyle isteBiz ikimizde tv izlemiyoruz , eşim eşşek gibi çalışıyor ama aynı saatte girip çıkıyoruz eve efeden dolayı ... Dizide filmde izlemiyoruz , benim moduma bağlı bizde :) Bende efe doğru düzgün uyumaya başladığından beri iyiyim bir de hafta içi kayınvalidem baktığı için çok yorulmuyorum evdeyken bende eşime asla yanaşmıyordum çünkü evde çocukla olmak gerçekten çok yorucu kim ne derse desin iş hayatı daha kolay , bence bu da etkliyor olabilir .
zeyno walla iki kayserili tanıdım ikisi de pırlanta gibi insanlardı. hele biri pırlantalara değişilmez eski komşum abim babam gibidir.
ayferim walla doğumdan sonra genel olarak bu durumlarda seyrelme, gecikme, hemencik olup bitiverme vs gibi sorunlar başgösterebiliyor sanırsam. ama uykumu açma dedikten sonra kafasına bişi geçirmediysen sabrını tebrik ederim.
aynen ya bendede pat yatma var.haftasonu durumumuz yok zaten hitatili yok bizimkinin.Ayfercim takma kafana söylediğim şey geçerli ben evdeyken ve bütün gün efeyle ilgilenirken asla aklıma gelmiyordu , efe uyudumu pat yatıryordum birde 24.00 den aşşağı uyumuyordu şimdi bütün gün ben ilgilenmiyorum yorulmuyorum çok fazla , akşamda 21.30 da uyuyor efe bana vakit kalıyor yani o yüzden bence ... Hafta sonu bende pas vermiyorum oda yaklaşmıyor zaten çok yorgun ve sninirli oluyorum ...
ay sende dertlenmissin ya erkekler gercekten bizim gibi duygusal degil.yapsana etsene demesi bile sinir.yapar misin verir misin yokah zeynocum öle olmuyo işte hep vermek öyle zorkiiiii....
gündüz işlerini yap... gece gönlünü yap.. yapmassan 1 hafta tafra çek.....falan filan.. bencil yani hep istiyo vermeye geldimi yok ama bulamıyoruz arkadaşı....
baharcıııım güle güle uzat de şekerim :))))
ayy ben bu gazla du bakim bu gece bi:)Allah razi olsun hee.ayfercim bi kere adım at gerisi gelir zaten şimdi unuttuğun için istemiyo kadında öledir zaten yapamzsa bi müddet sonra istemez içindeki kadını uyandır bacım :)
evet o benim o ben
ya mutluluk olmadıktan sonra mesela kayınpeder bana neler alıyo ama yok adamı sevmiyorum o bana naparsa yapsın yok olmuyo olmadı olmicakta.....
kocamdan dertliyim tülayım yaa.. kapadı beni eve ne ihtiyaçlarımla ilgileniyo ne ruhumla....
işim var arama sorma elleme karışma......
madem bukadar yalnız kalacaktık bukadar borç yine olacaktı neden geldik izmirden yaa neden...
bulsam geberticem şuan o haldeyim.... :umursamaz:
sağolun kızlar güle güle uzatayım:) 200 gr gitmiştir bahar 50 ye düzlemişisizdir
gamze zaman zaman oluyor işte erkeklerde. bende kaç gundur eşime sardım dıyorum onada ben ilgi istiyorum. ben biraz netimdir. yaa ilgilenbiyorum falan diyor ama sanıyorum bıraz basbasa zaman gecırmedıkce ben reahat edemeyecegım oda alituna ile zor:)
doğru söylüyosun gamzecim allah hepimiz mutlu etsin iç huzurumuz olsun :)
ayfercim canım benim yaaa zaten haşatı çıkıyo insanın bide neler bekliyolar... hadi onuda yapıyosun heşeye rağmen ama ne alaka yani kocanında sölediği işlerinin yoğunluğu bitmiyoki bunların bu şekilde bi hayat bi tempo tutturmamız lazım değil mi??...
içime duygu asena kaçtı tikkatli olun bana karşı bugün :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?