2009 Eylül Anneleri

ah gamze ondan bi tane de bizde var ama gelip gittiğim yerlere karışmıyo allahtan beni getirip götürüyo saolsun ama beraber hiç bişi yapamıyosss bizde
esnaf karıyısyaaa

benimkide gündüz gelmeme gitmeme karışmıyor ama onla bir yere gitmiyoruz...hep işi var..işi yoksa da bilgisayarda oyunu var...evde bile yan yana değiliz bi çay bile içemiyoruz birlikte...ama ben anlayışsızmışım..kendini özgür bırakmıyormuşum..bugün yine tartıştık..ilgisizliği yüzünden...çok mutsuzum ya...evlendiğimden beri öyle ama ben hala kabullenemedim...

gamze cim bizde bi yere gidince deliriyorum
halil ibrahimle hiç ilgilenmiyo
hep bnm üstümde yani gezmesek daha ii
sırtım ağrıyo bi eve gezmeye gidince eşimle

ya moralleri bu kadar dibe vurdurmayin ya yinede basimizda kocislerimiz var dices arkadaslaaar.herbirinin huyu farkli.inanin bazen herseyine uyuz oluyorum.o sert konusmasi homur omur yani eski guzel sozleri duymamak amaan iste hem kiziyoruz hem seviyoruz.bendede bi ikilem hali hee yaziyi okuyunca farkettim:)

yaa sormayın yaa aşırı işkolik yani ben ve çocuk başta herkesin hayatını haram eder o derece.. ne düğün dinler ne bayram....
karşıma defalarca aldım konuştum neler söyledim ne diller döktüm ama ben kavga edip evden gidicem dersem ozaman oluyo bazı şeyler... evde varmıyım yokmuyum belli değil... her ne istersem istiyim işlerinin yanında bi fazlalıkmışım problemmişim gibi muamele görüyorum... ben onun karısıyım bende ondan bişiler istemiceksem kim isticek.....
bana yok yok diyip duruyo nezamandır.. bende ki zaten yoğurduma kadar evde yaparım dahada sıkıyorum...
geçen gün tesadüfen öğreniyorum ki babasına dünya para yollanmış yine.. neymiş efendim kredi kartı borcu varmış babacığına yardım etmesinmymiş.. bizim rızkımızdan yiyo ya o adamda resmen... 3,000 TL geliri var aylık dahada bizden yollanıyo kira elk su yok dahada geçinemiyo geberesice yaaa...
işte bu adaletsizlikten sıkıldım......
hedefinde kardeşine araba almak var babasdının arabasını yenilemek var ama ben hiçç yokum....
madem bana bi yararıı olmuyo çalışmasın bukadar abi... kalsın parasıda işide.....

ya gulayin hesap numarasinda atilla diye biri cikiyor o bebekli aile varya ona para gonderecek esim simdi soruyorda bilen var mi bi check etsek arkadaslar hesap bilgisini gulayin cabucak vermem lazim.bak sagolsun bu konularda cok yardimsever insani yonu vardir yani hakkini yemiyim.

ayıp etmiş enişte ama yaaaaklava:

gamze senin bu anlattıklarından da annem çok yakınıyo varsa yoksa amcamlar onlar geçinsin bütün ceremeyi annem çekiyo kaymağını yiyien yine amcamlar yada başkaları oluyo allah yardımcın olsun canım seni anlayabiliyorum

işler ödemeler zamansızlık sorunlart işçiler.. hep bunları dinliyorum... geldi beni dağ tepesinde eve oturttu yokuş okadar dikki arabalar çıkamıyo.... inerken ayrı çıkarken ayrı dert.... neymiş ben rahat edeyim diyeymiş... havuz var.. güvenlikler görür girme.... kort var... e ben bilsemde karşıma adam yok.. NEYMıŞ SOSYAL ıMKANLAR NEYMıŞ BıLMEMNELER... HEPSı YALAN.. ıZMıRDEKı KÜÇÜCÜK EVıMı HER SABAH KAHVE ıÇTıĞıM DENıZ MANZARAMI SEVDıKLERıMı SEVDıĞıM ŞEHıRDE UYANDIĞIM MUTLU GÜNLERı GERı ıSTıYORUM AMA ARTIK ÇOK GEÇ ÇOK... ((((

gamzem haklisin yuzde binbesyuz ama geberesice deme kiz gunah.
ne dersen de degismiyorsa boyle kabullenmek lazim baska care yok be yavrum yaa.

sen iyi degilsin bacim biraz balkona cik valla bak.
ayfercim ben bilmiyorum canım ya allah eşinden razı olsun :)

amin canim cumlemizden.bide gecen gun yardim melekleri topiginden yigit bebek vardiya o da 9 aylik besinsiz kalmis yavrucak.ona da dedim gonder diye Allah razi olsun yok demedi.o yonden cok takdir ederim yani.

gamzecim senı rahatsız eden bence asıl konu izmirden gelmiş olmak ve bunun ustune esın işi 1. öncelık gormeye baslayınca sen bu kadar kızdın. izmirde olsan ve eşin aynı olsa bu kadar batmazdı.

kızlar desteğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederim derdimi paylaştınız sağolun..

evet beni hem sevdiğim yerden kopardı hemde kendini benden tamamen çekti ban sadece bi problemmişi,m gibi davranıyo ben iyiysem iyiyiz o kadar.......

aman yaaa daraldım ark. geldi pazara kadar gidicez kızlar hepinizi öpüyorummmmm

kizlar yaa yazdiklarinizi okuyorum da
bizimde arada sirada sorunlarimiz kavgalarimiz oluyor
ama hep bir kosede duran cok buyuk sorunlarimizda var
onlar oylece halledilmeden bir sonraki tekrar karsimiza cikacagi gune kadar bekliyor ((

diger konularda ise cok sukur bu aralar iyiyiz
evden calistigi icin ben her eve gittigimde beni cok guzel guler yuzle karsiliyor ozledigini belli ediyor
aksam yemeklerini hep yapar saolsun
aliyle ilgilen dedigimde ilgilenir simdi mesela sirkette voleybol antremanlarimiz var gec gelicem diyorum tabi tabi dert etme ne zaman isin biterse diyor
bir yere gitmek istedigimde goturuyor
arada kayinvalidem aksam aliye bakiyor biz bas basa yemege ya da sinemaya gidiyoruz ama gel gor ki bizimde kari koca hayatimiz resmen bitmis durumda
cok uzun zamandir bisey yok
niye boyle oluyor anlamiyorum
belki de beni artik sevmiyor istemiyor diye dusunuyorum
ee ondan bi hareket gelmeyince bende hicbir sey yapmiyorum ve ayferimin dedigi gibi gunler gecip gidiyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…