ah gamze ondan bi tane de bizde var ama gelip gittiğim yerlere karışmıyo allahtan beni getirip götürüyo saolsun ama beraber hiç bişi yapamıyosss bizde
esnaf karıyısyaaa
yaa sormayın yaa aşırı işkolik yani ben ve çocuk başta herkesin hayatını haram eder o derece.. ne düğün dinler ne bayram....
karşıma defalarca aldım konuştum neler söyledim ne diller döktüm ama ben kavga edip evden gidicem dersem ozaman oluyo bazı şeyler... evde varmıyım yokmuyum belli değil... her ne istersem istiyim işlerinin yanında bi fazlalıkmışım problemmişim gibi muamele görüyorum... ben onun karısıyım bende ondan bişiler istemiceksem kim isticek.....
bana yok yok diyip duruyo nezamandır.. bende ki zaten yoğurduma kadar evde yaparım dahada sıkıyorum...
geçen gün tesadüfen öğreniyorum ki babasına dünya para yollanmış yine.. neymiş efendim kredi kartı borcu varmış babacığına yardım etmesinmymiş.. bizim rızkımızdan yiyo ya o adamda resmen... 3,000 TL geliri var aylık dahada bizden yollanıyo kira elk su yok dahada geçinemiyo geberesice yaaa...
işte bu adaletsizlikten sıkıldım......
hedefinde kardeşine araba almak var babasdının arabasını yenilemek var ama ben hiçç yokum....
madem bana bi yararıı olmuyo çalışmasın bukadar abi... kalsın parasıda işide.....
sen iyi degilsin bacim biraz balkona cik valla bak.işler ödemeler zamansızlık sorunlart işçiler.. hep bunları dinliyorum... geldi beni dağ tepesinde eve oturttu yokuş okadar dikki arabalar çıkamıyo.... inerken ayrı çıkarken ayrı dert.... neymiş ben rahat edeyim diyeymiş... havuz var.. güvenlikler görür girme.... kort var... e ben bilsemde karşıma adam yok.. NEYMİŞ SOSYAL İMKANLAR NEYMİŞ BİLMEMNELER... HEPSİ YALAN.. İZMİRDEKİ KÜÇÜCÜK EVİMİ HER SABAH KAHVE İÇTİĞİM DENİZ MANZARAMI SEVDİKLERİMİ SEVDİĞİM ŞEHİRDE UYANDIĞIM MUTLU GÜNLERİ GERİ İSTİYORUM AMA ARTIK ÇOK GEÇ ÇOK...((((
ayfercim ben bilmiyorum canım ya allah eşinden razı olsun :)
gamzecim senı rahatsız eden bence asıl konu izmirden gelmiş olmak ve bunun ustune esın işi 1. öncelık gormeye baslayınca sen bu kadar kızdın. izmirde olsan ve eşin aynı olsa bu kadar batmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?