2009 Eylül Anneleri

ebru herkesın bı sekılde sorunları ve ama bence o ılıskıyı sevgıye baglaman yanlış. sevmıyor diyemezsın bu yuzden. ben kızların yazdıklarını okudugum zaman evet dedım benım eşim ilgili ama bana yetmıyor. bizde bırlıkte zaman gecırıyoruz vs vs. ama bır yerlerde bişeyler eksıkkı ben kendımde ılgılının az oldugunu hissedıyorum.

ebrucum ilk zamanlarda bizdede oldu eşim kızımdan çekiniyodu komik ama bende üzlüyodum ama sonra baktımki ben önemsemedikeçe oda önemsemiyo bölece zaman geçiyo evliliğin yapı taşlarından biri sonuçta bu o yüzden bi gün kuaföre gittim akşam güzelce süslendm karşısına geçip birz cilve yaptım gerisi kendiliğinden geldi ama seni anlıyorum bende çok zorlandım o yüzden sana dicem birz cesaretini topla gerisi kendiliğinden geliyo ayferim sana da diyom bunu :) bence akşam eve gidin güzelce eşilerinize sarılın onu özlediğinizi söyleyin yanağından öpün gözlerinin içine bakın bence hiç bir erkek dayanamaz böle ilgiye :) heyyyy kadınlığınızı kullanın bacılarım :)

tatlım bizimkide aynı inanki aynı üzülme o yüzden

bizimde sayılı oldu valla koptuk adamla ya abi kardeş misali

okuyorumda gerçekten bayanların sorunun çoğu aynı..ama kimse yansıtmıyor işte...benim eşim de özgür kalmak istiyor..hiç bir şey beklemememi istiyor..onunla sohbet bile etmemi istemiyor..başı çok yoğun muş..kendini çok sıkıyormuşum...severek evlenince aşk bitince de insanın çok zoruna gidiyor..sevdiğim bu olamaz diye...

bide bu yaşadıklarımzı gayet normal şeyler heleki doğumdan sonra bir çok çift bunları yaşıyo ebrucum bunu sevgiye bağlama bence öle olsa doğumdan sonra senelerce ilişkiye girmeyen bi çok insan var ki ben buna çok şaşırıyorum o ayrıda onların boşanması lazım bide böle düşün

bende kabul edemedim ama benim kocamda hep böyleydi ama anlaıdm ki artık benim tamülüm doldu artık bende ilgi gösterimiyorum zaten ben ilgi gösterdiğimde ilgilendiğimde biz mutluymuşuz şimdi bend eyapamıyorum elimde değil

sen yinede dene yada olmadı dolabından geceliklerini çıkar :) yani bide olamz deme sen bi dene olmassa başka bişi buluruz ömrünün sonuna kadar bi şekilde isticektir canım ya :)

canım o dediğini ben çok yaptım..haklısın sarılınca sarılıyor özleyince özlüyorlar..ama yoksa yok...ben de hep iyi olunca iyi olmaktan bıktım...canım sıkkınsa gönlümü almıyor..onun farkında bile olmuyorum...ağlasam umrunda değil...duygu sömürüsü oluyor...:umursamaz:

nasıl beklemeyeceksınkı eşin o senın.. özgürlükse tek yolu bensizlik olur yanı onuda göze alıyorsan buyur derım:) yok Allaha sukur oyle değil. sanırım ben oğlumla çok fazla zaman gecırıyorum ya her an yanımda ıstıyorum o uyuyuncada adam dıbımde olsun ıstıyorum ama olmuyor:)

ebru ne güsel bide eşim beni sevmiyomu diyosun bence seni çok seviyo ve seni rahatsız etmek istemiyo yani ben burdan öle görüyorum oda ilk adımı senden bekliyodur bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…