ah canım yaaa bende istemiyom böle olsun yani enazından sevdiklerim yakınlarım gelsin ama koyunun olmadığı yerde keçiye......... durumundayız...
yoksa heleki çocukla çokk yorucu bi olay misafir çokk.....
kocamdan dertliyim tülayım yaa.. kapadı beni eve ne ihtiyaçlarımla ilgileniyo ne ruhumla....
işim var arama sorma elleme karışma......
madem bukadar yalnız kalacaktık bukadar borç yine olacaktı neden geldik izmirden yaa neden...
bulsam geberticem şuan o haldeyim.... :umursamaz:
ya malesef bizde o isler tis yani.size soracaktim aslindaya utandim.biz dogumdan sonra sadece 7 defa sey yaptik.oglum 8,5 aylik dusunun yani.
son 1,5 aydir hic.ben yorgunluktan bebis yatinca hemen yatiyorum.adam yorgun isler yogun koltukta uyuyor.
ha uyumadigimiz zamansa ben dizi izliyom o internette dizi izliyor ya bu boyle gidiyor her aksam.dun gece sarilarim dedim bayram degil seyran degil uykuma acma dedi yaaa.
ebru herkesın bı sekılde sorunları ve ama bence o ılıskıyı sevgıye baglaman yanlış. sevmıyor diyemezsın bu yuzden. ben kızların yazdıklarını okudugum zaman evet dedım benım eşim ilgili ama bana yetmıyor. bizde bırlıkte zaman gecırıyoruz vs vs. ama bır yerlerde bişeyler eksıkkı ben kendımde ılgılının az oldugunu hissedıyorum.
benimkide gündüz gelmeme gitmeme karışmıyor ama onla bir yere gitmiyoruz...hep işi var..işi yoksa da bilgisayarda oyunu var...evde bile yan yana değiliz bi çay bile içemiyoruz birlikte...ama ben anlayışsızmışım..kendini özgür bırakmıyormuşum..bugün yine tartıştık..ilgisizliği yüzünden...çok mutsuzum ya...evlendiğimden beri öyle ama ben hala kabullenemedim...
ya araya sogukluk girince insan ilk adimi bile atmaya cekiniyor biliyor musun zeynepcim
ebrucum ilk zamanlarda bizdede oldu eşim kızımdan çekiniyodu komik ama bende üzlüyodum ama sonra baktımki ben önemsemedikeçe oda önemsemiyo bölece zaman geçiyo evliliğin yapı taşlarından biri sonuçta bu o yüzden bi gün kuaföre gittim akşam güzelce süslendm karşısına geçip birz cilve yaptım gerisi kendiliğinden geldi ama seni anlıyorum bende çok zorlandım o yüzden sana dicem birz cesaretini topla gerisi kendiliğinden geliyo ayferim sana da diyom bunu :) bence akşam eve gidin güzelce eşilerinize sarılın onu özlediğinizi söyleyin yanağından öpün gözlerinin içine bakın bence hiç bir erkek dayanamaz böle ilgiye :) heyyyy kadınlığınızı kullanın bacılarım :)
okuyorumda gerçekten bayanların sorunun çoğu aynı..ama kimse yansıtmıyor işte...benim eşim de özgür kalmak istiyor..hiç bir şey beklemememi istiyor..onunla sohbet bile etmemi istemiyor..başı çok yoğun muş..kendini çok sıkıyormuşum...severek evlenince aşk bitince de insanın çok zoruna gidiyor..sevdiğim bu olamaz diye...
ya bizimki saolsun aksam ben geldiktn sonra butun vaktini bana ayiriyor
isi gucu birakiyor geliyor sirf benimle vakit gecirebilmek icin aski memnu seyrediyor ama gerisi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?