2009 Eylül Anneleri

yaaa artık eskisi gibi olmamız mümkün değil bunu aklımıza sokmalıyız bence
ben baştan çok takıyodum artık
hiiççççç çünkü bi artımız var bebeklerimizzzz...öncelik onlarda
özel anları bile onlar belirliyolar...aile olmak bu demek sanırım
herşeyden fedakarlık etmek

benimde canım sıkılıyor uyuyorum erkenden sonra sabah surat. ama abi kardeşiz yani olmuyo bişiy ne biliyim sanki bende istemiyorum ne biliyim ya hamilelikten bu güne garip oldu o iş

benimde tahammül sınırm doldu canım..artık en ufak şeyde patlar oldum..birikim sonucu oluyor..sorunlar hallolmuyor sadece erteleniyor...

evet böyle durumda eğer beğenmiyorsan buyur diyor oda bana...

ebru cum seni yine topiğin bu konuda en şanslılarından olarak görüyorum ben ama:S

aynen bende katılıyorum..

feyza cım ben bu durumda eşlerle oturup güzelce konuşulması gerektiğini düşünüyorum yani içine atıp bekliceğine ya aşkım ben seni çok seviyorum özlüyorum ama sen beni hiç özlemiyosun gel şöe iki muhabbet edilim eski gnlerdeki gibi filan diye konuya girip bence anlatılmalı yani buda işe yarmıyosa o zaman sorunlu bi kocaya sahibiz demek :) abiyenin de dediği gibi dalındna daha yontulmamış bi odunumuz var demek :)

evet tatlım inanaki en ufak şeye tartışıyoruz ve artık hıncımızı alamıyoruz uzatıyoruz sonra bir anda ikimizde birşey olmamış gibi yapıyoruz ama bu sefer bir dahakine daha büyük oluyo

tabi ebrucum ya fıstık gibi kadınsın maşallah sen ona birde evlat vermisiin senin değerini bildiği için böle davranıyo bence seni incitmekten korkuyo eşin düşünceli biri çünkü :)
reglin bitsin git bi kuaföre akşamınada halledersin sen bu işi :))

ah tulayim sen sansli diyorsun da
herkesin derdi de kendine buyuk
yine de cok sukur tabi diger bircok konuda eksiklik hissettirmiyor bana saolsun cok iyidir
bir yerimi carpsam 3 gun sorar noldu gecti mi aciyor mu diye oyle bir insan ince dusuncelidir
hakkini yiyemem ama iste ordan varsa baska bir yerden yok
ama tabi simdi tum sucu ona atamam belki benim yuzumden boyle belki zeynebin dedigi gibi o da benden ilgi bekliyor ben farketmiyorum
aslinda ilk zamanlarimiza gore cok ilgisizim bunu zaman zaman dusunuyorum ama iste
isten gucten bebekten insanda hal kalmiyor bazen

adam ilgisiz sevgisiz ya merhametsiz sinir oluyorum söyleniyorum bu sefer ben dır dır yapıyor oluyorum ya karşıma alıyorum konuşuyorum sonu illa kavga konuşulmuyorda.

hep fedakarlık yapanda kadın oluyor canım...

benimde canım sıkılıyor uyuyorum erkenden sonra sabah surat. ama abi kardeşiz yani olmuyo bişiy ne biliyim sanki bende istemiyorum ne biliyim ya hamilelikten bu güne garip oldu o iş

benim o konuda bir sorunum olmadı canım..

çoook konuştum canım..konuşuyoruz ama herkes kendi bildiğini okuyor yine...ama şuda bir gerçek ben artık o kadar doluyum ki en ufak şeyde parlıyorum..o da tepki veriyor..sonra ben derken..uzuyor işte..

tülaya katılıyorum kesınlıkle eskısı gibi olmayacak. olsa bıle daha çok zamana ıhtıyac var. bebeler çok kucuk anneler çok yorgun babalar bıraz anneye kırgın-cunku hepsının sevgısı bölündü- ben bir yerde opkumustum bebek gelınce esler kıskanırmıs ve ılgı gormek için cesıtlı seyler yaparlarmıs. bızde bu oldu:)

ha ha zeynepçim ben enson konuştuğumda ve sen artık çok değiştin dediğimde
sen eskisi gibimi olduğunu sanıyorsun demişti eşim bana
konuşmak çözüm değil
akışına bırakmak bence
çünkü onlarda maddi olarak gerildiler bebeler gelince haklı olarak
aslında her iki tarafta kendince haklı
zaman en ii ilaç bu duruma benceeeeee

Bizimkide sormaz sadece söylediğimde kıyamam der o kadar oda pek içten değil. Ya doğum günümde doğum günümü kutladı ama inanın ki türkcelin mesajı bile daha içten geldi bana gözlerim doldu. hediye falanda almadı. ama anneler gününde 2 tane pantalon almış bana spor ama onuda annesine pantalon aldığından çenemi kapatmak için

helal sana bacim Allah razi olsun ama ebrunun dedigi gibi hayirdir ne istiyosun falan der bana diye hic yapamiyom ama denicemeyvahedigeldismile
bizimde sayılı oldu valla koptuk adamla ya abi kardeş misali
yapma yaa sende mi brutus yaaaguclubacismile
cok sekersin zeynepcim
be naksam eve gidip adama dedigin gibi bakarsam bana
niye gozlerini belertip bakiyosun epruuuu diyebilir o derece yani
aynen yaa sanki o isleri hic yapmadik gibi :)
ayfercim cevap attim sana ama burdan da yazayim o gulayin kocasinin adi yani sorun yok gonderebilirsin

tamam sekercim oyleyse problem yok.ben hesap yanlis sandimdii.

haklısın sanırım birde bu açıdanda değerlendirmek lazım

Öyle oldu tatlım ya.

canım bence çok şanslısın..benim bir yerim ağrısa eşim noldu diye sormaz bile...çoook hastayken benden su isteyen adam...:):)..sonrada canım diyor..bir insanın canına bişey olmazsa merak etmezmi..gün içerisinde hiç aramaz beni ...ben arayıncada denetliyormusun der..beni neden aramıyorsun dediğimde evdesin neyimi merak edicem der...offfffffff.......ne dertliymişiz ya...

esin cim bizim evde durum eşit gibi görünüyo ama
eşim çok erken kalkıyo mesela
kahvaltı hazırlamıyorum bazen gittiğini duymuyorum bile
yemek var yok kızmaz bana
gerektiğinde dışardan getirir yeriz
nebilim..yani bak ben çalışmıyorum o idare ediyor
bi annenin sahip olabileceği en güzel imkan çalışmayıp bebeğiyle ilgilenmek
onun her anıylaaa

feyzacım peki bütün hissetiklerini madem parlamadan anlatamıyosun eline bi kağıt kalemide al yaz ben yaparım bunu işede yarar zamanında anneme bile yaptım sonra akşam eşin gelince eline ver tabi güzel bi yemkten sonra aşkım sana hissetiklerim bunlaar bunalrdan şikayetçiyim ama bi kağıdada bunlarını seviyorum şu konuda iyisin diyede yaz eşin okuyunca bunu yazma sebebinide söle kavga etmek birbirimizi yıpratmak istemiyorum de bakalım ne dicek yani bence bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…