tülaya katılıyorum kesınlıkle eskısı gibi olmayacak. olsa bıle daha çok zamana ıhtıyac var. bebeler çok kucuk anneler çok yorgun babalar bıraz anneye kırgın-cunku hepsının sevgısı bölündü- ben bir yerde opkumustum bebek gelınce esler kıskanırmıs ve ılgı gormek için cesıtlı seyler yaparlarmıs. bızde bu oldu:)
yok canım ben eşime bişey desem..sen git de çocukla ev işiyle ilgilen diyor...kendini sıkıp bunaltıp dır dır ediyormuşum....öyle kıskandığı falan yok..kendiyle hiç ilgilenmesem çok mutlu oluyor..
esin cim bizim evde durum eşit gibi görünüyo ama
eşim çok erken kalkıyo mesela
kahvaltı hazırlamıyorum bazen gittiğini duymuyorum bile
yemek var yok kızmaz bana
gerektiğinde dışardan getirir yeriz
nebilim..yani bak ben çalışmıyorum o idare ediyor
bi annenin sahip olabileceği en güzel imkan çalışmayıp bebeğiyle ilgilenmek
onun her anıylaaa
feyzacım peki bütün hissetiklerini madem parlamadan anlatamıyosun eline bi kağıt kalemide al yaz ben yaparım bunu işede yarar zamanında anneme bile yaptım sonra akşam eşin gelince eline ver tabi güzel bi yemkten sonra aşkım sana hissetiklerim bunlaar bunalrdan şikayetçiyim ama bi kağıdada bunlarını seviyorum şu konuda iyisin diyede yaz eşin okuyunca bunu yazma sebebinide söle kavga etmek birbirimizi yıpratmak istemiyorum de bakalım ne dicek yani bence bi dene
vay anam vaaay durum fena.uzerine gitme bi sure dicem ama yapmisindir her yolu denemissindir Allah kolaylik versin yaacanım bence çok şanslısın..benim bir yerim ağrısa eşim noldu diye sormaz bile...çoook hastayken benden su isteyen adam...:):)..sonrada canım diyor..bir insanın canına bişey olmazsa merak etmezmi..gün içerisinde hiç aramaz beni ...ben arayıncada denetliyormusun der..beni neden aramıyorsun dediğimde evdesin neyimi merak edicem der...offfffffff.......ne dertliymişiz ya...
feyzacım peki bütün hissetiklerini madem parlamadan anlatamıyosun eline bi kağıt kalemide al yaz ben yaparım bunu işede yarar zamanında anneme bile yaptım sonra akşam eşin gelince eline ver tabi güzel bi yemkten sonra aşkım sana hissetiklerim bunlaar bunalrdan şikayetçiyim ama bi kağıdada bunlarını seviyorum şu konuda iyisin diyede yaz eşin okuyunca bunu yazma sebebinide söle kavga etmek birbirimizi yıpratmak istemiyorum de bakalım ne dicek yani bence bi dene
ebrucum genç yaşta evlenince insan biraz tecrüesiz oluyo bü yüzden evliliğimin ilk yıllarında o kadar çok evlilikle ilgili insan ilişkileri ile ilgili şeyler okudumki iyi oldu bazen çok işe yarıyoalr halada araştırır dinlerim :)
evet 19 yaşında evlenmemin zararları
bende canım üniversite sınavını kazanmama rağmen okumayıp 18 yaşında evlendim...çok seviyordum...aşkın gözü kör ve sen de küçüksün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?