2009 Eylül Anneleri

kesinlikle meryem cim
geçen yıl verdiğimiz bazı kararlara bakıp farklı değerlendirdiğimiz
olmuştur hepimizin herhalde

Bende okurken gözlerim doldu, çok üzülüyorum böyle bebek ağzından yazılan yazılara ,ben asla kürtaj olmak istemem ama mcburiyet karşısında olan kadınlar var ne yazık ki o yüzden böyle bir konuda katı yorum yapamam .

evt yasemin bende halil ibrahimin 2 bebeğim olmasını isterdim
esin büyütücek oğluşları
biz 2.ye niyetlencez o zmn
bak artılarıda varrr

bence ay bile farkediyo tülaycım insan geriye dönüp baktığında buna neden üzülmüşüm diyo hatta bu yüzden kendini aptal bile ihssediyo kendi adıma söylüyorum tabi :)

Tülaycım bende aynı şeyi düşünüyorum yaşım 28 ama 30 olmadan önce 2 bebeğim olsaydı çok sevinirdim , tahammül azalıyor yaş ilerledikçe ama hayırlısı böyleymiş , benim gibiside yok heralde kocam bas bas bağırıyor 2 yok diye ben plan bile yapıyorum hamilelikten önce kilo veririm diyorum yediklerime dikkat eder az kilo alırım eee bir kere sezeryan olduk , onda planlı olur doğıum fotocusu felan tutmayıo planlıyoum :)manyak mıyım evet sonuna kadar kimse beni yılşdıramaz :)

evt yasemin bnm eşime kalsa
seneye istiyo hemen
hatta biz dikişlerim için jinekoloğuma gittiğimizde "en kısa zamanda oğlumuzun kardeşi için gelicez
görüşmek üzere demişti" düşünnnn adamın yüzünde gülücükler açtı
her ay gidip paralatı bayıldık tabiii
ama en azından oğlum 3-4 yaşına gelsin istiyorum
Allah nasip ederse inş. kardeşsiz bırakmıyalım yavrumuzu
ama yaş gidiyor tabiiiiiii

tülay yaşlı değil tecrübeli denir :)

konuyu değiştiriyorum askı memnu yenı fragmanda bıhterle behlul öpişiiy:)

evet canım haklısın ...

ben 4 yıl önce ikinci bebeğime hamileyken bilmeden antibiyotik vs.ilaçlar kullanmıştım. Bebekte ağır tahribatlara yol açarmış..4 doktora gittim hepside kürtaj ol dedi bende hayır olmam dedim..2,5 aylık olana kadar olmicam dedim..sonunda hergün ağlamaktan 5 kilo verdim ona bunu yapıp yapmama da kara veremedim..özürlü olmasına dayanama diye aldırdım..ama o günden beri çoooook pişmanım..ne olursa olsun onu öyle kabul etmeliydim belki de sağlam olacaktı..Rabbim bana onu öyle uygun görmüştü..ama çok pişmanım...mafoldumben

evt yasemin bende halil ibrahimin 2 bebeğim olmasını isterdim
esin büyütücek oğluşları
biz 2.ye niyetlencez o zmn
bak artılarıda varrr

evet canım artıları da var eksileride...

ah meryemcim gidiyooo sinir olsakta olmasaktaaa
Rabbim hayırlı mutlu günler nasip etsin deeeeee
öle böle geçiyooo
bebemm

tülaycım bu işler nasip kısmet canım ya bende gökşeni 2 yaşında kadar emziriyim sonra ikinciyi yapıım diyorum bakalım en sn buna klarar verdik eşimle ama nasip

valla ben kendımı 30 hıssetmıyorum daha yenı anne olduk yolum çok uzun oğlum buyuyecek tutacak elımı sıkı sıkı okula gıdıcez kız ıstemeye gidices işim çok yaşlanamam yanı tülaycım. sende yaşlanma bence bak senıde aynı işler bekliyor:)

Feyzacım hakkında hayırlısı böyleymiş düşünüpte üzme kendini , hepimizin başına gelebilir menepoz olana kadar hepimiz potansiyel sahibiyiz ,ben çok özür dilerim ama özürlüyse özürlü napalım kısmetmiş diyen anne babalara kızıyorum , onlar öldüklerinde o çocuklara neler oluyor kim biliyor kimse istemez , yaşamak istemez ama ne yazık ki realist olmaz zorundayız ben en azından öyle düşünüyorum , kimse de beni yargılayamaz benim düşüncem .

benimde düşüncem sakatta olsa evlat evlattır. Allah başa vermesin kım garantı edebılırkı evlatlarımızın sakatlanmayacagını yada bir özür olusmayacagını o zaman ee hadi bunuda öldürünmü diyceksin. yargılayamam elbette ama benım düşüncemde bu. rabbım benim canıma bir can daha kattıktan sonra bunun benim açımdan dönüşü yok. Allah onu almadıkca yada beni almadıkca her halımızle o benım ben onun..

ayyyyyyyyyy oğlum büyücek Allah nasip ederse
onla bi yere gitme fikri şimdiden heycanlandrıyoooo beni yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…