2009 Eylül Anneleri

ay ali efe mızzzz mızzzzz titreşim modunda yine... iş güç hak getire... kocaları iyi parlattınız hani... okudum da yazamadım yoksa benimkinin kulakları baya çınlardı ::=)))
zeynepçim okumak tabi güzel ama o kitaplarda yazanların bazıları hikaye gibi geliyo bana. kimse kitabına uygun oynamıyo artık oyunu malesef...
kürtajla ilgili yasemine katılıyorum. büyük konuşmamak lazım diye de ekliyorum hatta :)

bi bisküvi verdim oğluşun eline
heryerini batırdı...direk banyoyaa
yıkadımmm....giydirdim.. uyuyacak ama ...
gözlerini kaşımaktan dalamıyooo

ben konusurum bahar o kadar çok yanılgı varki benım kuzenıme down sendromlu bebegın dedıler oda olsun dedı şimdi çocugu gör hiç bir özür yok.

kitaplar ne bılıyor bahar. her eş faklı kımı bagırmaktan kımı ricadan hepsi farklı. ben eşime konusmasam bişleyler yazsa bana bozulur ve çopk üzülür mesela. ama bak kımılerı oyle sorun cozuyor.

ay bugün pek bunalımsınız yaaaa yok koca dertleri yok engelli bebekler fffffffff depresyonlardan depresyon beğeniyorum...
Allah önümüzdekilere ömür versin sağlık versin gelecek bebişleri de korusun hayırlı evlatlar nasip etsin.
tülay bazen düşününce benim de içimde kelebekler kanat çırpıyo gibi oluyor. bazen de okula nasıl bırakcam ben onu diyorum. ayrılık fikri burkuyo.

bizlerinden sakatlanmayacağı garanti değil benim endişem , ben hergün ben öldükten sonra yavruma ne olacak diye düşünmek .. Allah korusun evlatlarımızı , allah kimseye de evladının acısını göstermesin .

hikayede olsa hikayenin tamamını uygulamıyorumki işime geleni doğru bulduğum şeyi yapıyorum :)) zaten kitaplara göre yaşıcak olsan ooooo şimidiye eşimi boşamış olmam lazım tabi bazı kitaplara göre hepsi değil :)

Herkese merhabalar..Girmeyeli uzun aylar oldu..ama arada takip ediyodum..Erkek çocukları geç yürür geç oturur diyolar..ama burdaki erkeklerin çoğu hızlı çıkmış ..Maşallah hepsine...Biz hala yerimizde sayıyoruz..Ama zayıflamaya başladığından beri daha hareketli olmaya başladık..Herhalde bu durumlar birazda kiloyla alakalı olsa gerek galiba

amin yasemın anne olduktan sonra ben bana bişey olmasından daha çok korkar oldum. hamıleyken bıle arabada korka korka gıdıyordum.:)

ne ayrılıgı bahar asıl ayrılık ezgıyı alınca olacak ezgı eve kapatacak aliefeyı:)

ay konuyu değiştireyim , az önce patronum aradı ;( iki tanelerde ) 4 gibi gülayla buluşucaz erken çıkıcam ofisten bana 2 saat sonra çizim yollucakmış , bakayım diye çıkıcam dedim evde bakarsın o zaman dedi bu saate kadar duruyor iş çıkış saatinde iş çıkarıyor bir de evde bakarsın diyor hey yarabbim ya , evde hafta sonu bişey yapmaya fırsat bulamıyorum kırk kere de söyledim ya .

baharcım ben daha da büyük hallerinden bahsediyorum düşünsene
yanında bi yakışıklı adam....çıkmışsın çarşıya ohhh keyfe bak
h.g eminecim evt bu ay halil ibrahim de kg alımı yavaşladı ama
çok hareketli
koltuklara yakında tutunup kalkıcak deniyo ama ben engelliyorum
düşücek die daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…