2009 Eylül Anneleri

emine normal canım hepsi farkı bebeklerın ıste benım ust komsumun kızıdaoturmuyor adım atmıyor ama 11 kusur kıloymus bızde kılo alsak hareketler sınırlkanıyor. saglıkları yerınde olsunda gerısı mesele değil

Geçen gün annen karedeşimle benim bebeklik ve çocuklu fotolarımı yollamış, ben efeyi kendime hiç benzetemiyordum , ana 9 aylık bir fotom vardı aynı ben sadece gözler onun daha koyu , ay bir sevnidirik oldum ağzım kapanmadı fotoyu görünce , yanaklar saçlar yüzü aynı ben tabi ben daha tombiştim fotoda , ayrıca kilolu bebekleri bilemem ama ben de bebekken çok kiloluymuşum 10 . ayda destek siz yürüyormuşum erkenden hereketlenmişim ,

H.b canım ve güle güleopuyorumnanaktan
kızlar gökşen saçları uzadıkçe iyice kıvırcık oldu :) kıvırcığım diye seviyorum :))

emine hoşgeldin :)
H.b canım:)

aynen öyle..bizimki zamanında kiloları stok yapmıştı..şimdi verdikçe seviniyoruz bilebi yakınımızın 15 aylık oğlu var...tembelliğinden yürümek nedir bilmiyor....inşallah benim ki yaşına yürür..Neden dersen doğum gününde ayakta dolanmasını çok istiyorum Bu arada kızlar daha zaman var ama çoğunun doğum günü ramazana denk geliyor..biz bayramdan sonra yapmaya karar verdik bu yüzden..Siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

emineeee hg saol canım. niye takip edem kıs ayırcan sanki kendi bebenden....
naber? haftaya buluşuyos haberin ola...
evet canım gördüm..İnşallah durumlar uyarsa gelme isterim..Her ne kadarda öyle olsa canım insan içindeki acabalara engel olamıyor o yüzden dedim:) Valla zor durumda kalırsan hiç çekinme...

tülaycım geldim ama biraz geçmişi okudum aglaya aglaya yagıza elma suyusıktım şimdide sallıyorum uyucak inş. yazamadım
bukadar olur valla tam konuyu kaçırmışım dün akşam eşimle yagız yüzünden bozuştuk öglen geldi yemege yine aynı offf çekip gidesim valla ne hali varsa görsün

kızlar ağzımda sakız çiğniyorum gökşende sanki ağzında sakız varmış gibi benimle çiğneme hareketi yapıyo çook komik acayip taklitçi bu kız :)

iğyk meryeeeeeemmmm....
oğlum uyudu şükür... ben de belki kendi aramızda iftardan sonra kutlarız bayrama nnasipse izmirdeyiz orda da güzel bir organizasyon yaparım diye düşündüm.

pooooof disarisi cok sicak yaaaa
meryem ne opusuyorklar mi hakkaten mi
yoh yaaaw bihter yapismistir behlule oyle seyolmustur o
yaaa valla ben bihtere bir ara uzuluyordum ama insanlara nasil davrandigin gordukce oooh iyi olmus diyorum ama behlululnde yanina kar kalmasin yaptiklari istiyorum
var mi oyle yaaa amcanin hem karisini hem kizini hem parasini yeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…