2009 Eylül Anneleri

ebru behlul yapmıs sana dokunmus:) valla ya bıhterın hayalı yada gercek şap şup öpüsüyorlar hemde behlul saldırıyo:)

ya ben bihter için izliyorum o diziyi saçı makyajı vamplıgı hoşuma gidiyo dün gece izleyemedim o ayrı

ebru afiyet şeker olsun

ben bıhterı ne guzel buluyorum ne sevıyorum bıorde kadın bıhterı gercek hayatınada tasımıs:) guluyoum. nihal çok seker bırde fıurdevs nıye yaslanmıyor asırlık çınar lkadın bende bunlara takılıyorum:)

ebruuuu insan azcık yanına alır bize de gönderir dimi...
geçen gün gecenin kanatlarını izliyoruz eşim diyo ki kadının şeyetmediği adam kalmadı :))) bihter tam bihter olmuş yahu...

herkese selam... ancak yazabilidim yaa.. bebelere geçmiş olsun öncelikle..
ebrucum sanada afiyet olsun.. benimde sütüm azaldı bayağı o yüzden ben bu aralar kendimi besiye verdim bıraktım rejimi falan...

ben dün gece bade hanım sayesinde yarım yamalak seyrettim.. dün akşam yedi buçukta aç aç yattı hanım..ne yemeğini yedi ne meyvesini. bende bütün gece ona uyusunda süt içermekle geçirdim yavv...

bende nihalden nifreeet ediyorum nihalin kendi tabiriyle
behlulun yakasina yapismasina her adimini sorgulamasina bebek gibi davranmasina ama isine geldi mi kaplan kesilmesine bakiniz tekne fantazisi ve daha bir cok seyineeeeee fitil oluyorum

bende nihalden nifreeet ediyorum nihalin kendi tabiriyle
behlulun yakasina yapismasina her adimini sorgulamasina bebek gibi davranmasina ama isine geldi mi kaplan kesilmesine bakiniz tekne fantazisi ve daha bir cok seyineeeeee fitil oluyorum

evet bende sevmiyom nihali .. ama ben bihterede acıyom bazen yazık kızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…