2009 Eylül Anneleri

yaw hoşuma didiyo dediysem yaptıgını tastık ediyom demedim hıııı

hüsniye hg cnm bak benim aylardır gidiyo sütüm ama hala emzıroyrm çok şükür daha seni kaç ay idare eder o

hüsniye hoşgeldin canım.
gülcan 6 kilo he maşallah canım. hohooy azcık gaza gelsem ya yok dimi ödüm kopuyo iki gram veririm diye :)))

hüsniye idare eder cnm bak bana..
ebru meryem güle güle iyi haftasonları
baharcım ben daha senin kilona anca geldim benim durum vahimdi yane...

hüsniyecim saol canım.sizin de dişleriniz hayırlı olsun. bi tanesi baş verdi. ele geliyo artık. ay hepsi çıksa da level atlasak keşke ya :)

hüsniye büyümesinler de acılı bir dönem ya içim yanıyo o mızıldadıkça. Allahım diyom bana ver o ağrıyı ben çekeyim o çekmesin.

hüsniye büyümesinler de acılı bir dönem ya içim yanıyo o mızıldadıkça. Allahım diyom bana ver o ağrıyı ben çekeyim o çekmesin.

ayy evet yaa orası öyle canım.. keşke ağrısız sızısız çıksalar pıt pıt ama olmuyo. biz iki gündür iyiyiz ikinci dişin acısı geçti ama daha sırada çok var beee..

merhaba kızlarrrrrr....geçmıse bakamıcam bugun..varmı onemlı bı olay? kuzucuklar ve sız nasılsınız? ben ıyı sayılırım.okul bu hafta yorucu gectı.doruk ta ateslı.sınsı bı ates.cozemedım sebebını.38 cıvarı...3 gun once kontrole gıttık.8 ayı doldugu gun.daha dıslere cok var dedı ((((((((((((((( ve kıloyu dusuk buldu.7900 gıbı cıktı kılosu.tok ve kıyafetlıyken ama.boyu normale yakınmıs.napalım buna sukur ıyı olsunda yeter kıloy alır sora dımı kızlar ya...

bı sorum olcak...bız sabahları 6 da uyanıyoruz artık..sızdede boylemı durum.napsam uyumuyo...bıde gece mama ıstemıyo artık.12 saat ac duruyo.genede ıstemıyo???

aa bu arada -4 adet ozur borcum var
1- elacım senı aradım ama ulasamadım.sonrada tekrarlamayı unuttum...en kısa zamanda sesını duymak ıstıyorum...
2-gulaycım ben hesap numarasını esıme verdım ama ona ıllakı banka adı gerek eft ıcın demısler.ama okulda nete gıremedıgım ıcın pz ye kaldı.bana yazabılırsen bankayı sevınıcem ozelden...kusura bakma gecıkme ıcın...
3- tulaycım bacım ben pek msn acmam yuzden unuttum.ozur dılerım eklıcem hemen .ık fırsatta sohbet ısterım senle :)
4-dılekcım nazık anneler gunu mesajına cevap vermeyı darmadagınık aklım yuzunden unuttugum ıcın affet..senınde kutlu olsun canım dunurum :)

oh be rahatladım...:)

heee benim buarada rejim devam ediyo 6,5 kılo verdim kendimi manken gibi hissediyorum

vay gulcancım zaten guzeldın kımbılır nasıl havalı olmussundur kız sen sımdı...gelın artık bıze bak beklıyoooooooooooooozzzzzzzzzzzzz...ozledık bız yagızı...optum onu

kızlar ağzımda sakız çiğniyorum gökşende sanki ağzında sakız varmış gibi benimle çiğneme hareketi yapıyo çook komik acayip taklitçi bu kız :)

ay masallah goksene..bızde cıgneme hareketı yok..bol bol öğuruyoruz:) optum kızını

41 dakikadır beşikte uyumuyoooooooooooooooo................

ah baharcım bende sabahları 6 sularında sallıyorum senın gıbı bı umut belkı uyur dıye ama nerde...............öptum alıefecıgıde

bakıyorum askı memnu seyredılmıs ne guzel.ben kosturuyorum gece o saatlerde dorugu yedır uyut mutfagı topla yarınkı kıyafet vs hazırla...yat...:)

kızlar hılkam nerelerde bılen varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…