ya şu 3 aylık ıgneler hakkında ne dusunuyorsunuz
ay sorry yaaa haklisin vallaaa:))
ya 8 gun oluyordum spiralde.normalde 5 gun olurdum maksimum.kayma olayi yasamadim sukur.iyi bir doktora sakince taktirmak lazim.
elacim bizim 6 dis bir ay icinde cikti arka arkaya.
gulnazcim hipp mama aldim puturlu oo bi gor ogurdu kustu.sehriye vardi icinde.ya bizimkide boyle yapacak bisey yok anacim.
ya o kadarlık bi uzama sorun değil ama kanamada çok oluyo normalden sanırsam benim herif istemiyo ikna etmek lazım
eyfercım masallah efenın dıslerıne.ama benm fındık bedem yasak deyısım yutamamasıdan deıl de yememesı gerekıomus ondan canımcım.solım dıdımdı:)mucx
saol cnm bn bu nınnıyı hamıleykn bulmustum.bnm oglum bu nınnıyı ne zamn dınlese aglıyıor fazlasıyla duygusal bı cocujk:)
ben bu hap olayına karşıyım, eşimde. kendisi korunmayı tercih ediyor. ileride kızıma kardeş yaptıktan sonra (allah verirse tabi) ancak o zaman spiral belki düşünebilirim. hiç de korkmam muayneden, mudahaleden. bu konuda şanslıyım :)
ay canim yalniz kalican zor ya Allah kavustursun.
ya ne kusa ogure yediricen ya valla sasiyorum size he.herseyi erkenden yapmaya calisiyonus.alisicak parca putur yemeyede.her bebek farkli.gulnaz dolma vermis pirinc burnundan cikmis ya icim acidi yapmayin ya,insanoglu disi cikiyor yemeyi ogreniyor yemicek mi yicek tabi.bu da bir gudu ya.ben hala herseyi blenderdan veriyorum cunku en ufak seyde kusuyr oguruyor niye eziyet edeyim etmiyorum nasil isterse oyle veriyorum.benimkinde bi anormallik var belki cunku yaziyorsunuz koparip veriyorum ekmek veriyorum vs diye ama her bebek farkli.ne zaman hazir olursa o zaman veririm ben.cok yazdim yaf.
oyyy masallahhh.ne guzel.bizimki oyun parkinda ve koltukta tutarak duruyor 3-4 gundur.yuruteci yalnizca yikanirken kullandigimiz icin cok hasir nesir degil ya.
masallah anne dedi demek ne guzel yaa.bizimki belli belirsin bazen aglarken annnn diyor bende seviniyom ama anne mi diyor bilmem.aglamak zorundada kalmasin tabiyavrumm.
bizimkide ilk disi sag ust yan kesici cikardi sasirdik.sonra alt ust pat pat patladi birer hafta uc gun araliklarla.meryem ayse sizinde disler hayirli olsuuun.filiz seninde tabi.
ooo şanslısın..benim eşim kendi korunmak istemiyor..bana bıraktı..ben korkuyorum..normal doğumu nasıl yaptım bilemiyorum...:):)
eşleriniz prezarvatifmi kulanıyor yoksa şu malum yöntemmi biz o yöntemi beceremedikde bilenler biliyor başıma gelenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?