2009 Eylül Anneleri

ya şu 3 aylık ıgneler hakkında ne dusunuyorsunuz

emzirmeden kestin se eğer aylık iğneyi araştır derim..emziren anneler için 3 aylık öneriyorlar ama tamamen regl den kesiyormuş..ben sağlık ocağına sordum aylık iğne daha rahat dedi..ama doğum kontrol hapının tüm yan etkilerini taşıyormuş...şişlik ağrı vs...ama tabi bünyeye göre değişir ...bizim bir arkadaş çok memnun ama diğeri değil..

ay sorry yaaa haklisin vallaaa:))

ya 8 gun oluyordum spiralde.normalde 5 gun olurdum maksimum.kayma olayi yasamadim sukur.iyi bir doktora sakince taktirmak lazim.

ya o kadarlık bi uzama sorun değil ama kanamada çok oluyo normalden sanırsam benim herif istemiyo ikna etmek lazım

elacim bizim 6 dis bir ay icinde cikti arka arkaya.
gulnazcim hipp mama aldim puturlu oo bi gor ogurdu kustu.sehriye vardi icinde.ya bizimkide boyle yapacak bisey yok anacim.

elacim bizim 6 dis bir ay icinde cikti arka arkaya.
gulnazcim hipp mama aldim puturlu oo bi gor ogurdu kustu.sehriye vardi icinde.ya bizimkide boyle yapacak bisey yok anacim.

öyle tabi canım zorla çocuğa tıkamazsın paşa öyle yiyo benimki çiğniyo ama işte o dolma olayı korkuttu beni baya hipin hindili bi püresi vardı resmen rendelemişler havucu falan çok güzel yemişti mesela bakalım şimdi yiycekmi

ya o kadarlık bi uzama sorun değil ama kanamada çok oluyo normalden sanırsam benim herif istemiyo ikna etmek lazım

ilk doğumumda 40. günümde aile planlamasına gitmiştim.sormuştum..ebe 7 gün oluyorsan eğer ilk aylarda 15 güne kadar çıkar demişti..bende öyleyse kalsın deyip geri gelmiştim..bir daha da o cesareti toplayamadım..Ayy ne zor yaaa..korunma olayı..offfffffff.

eyfercım masallah efenın dıslerıne.ama benm fındık bedem yasak deyısım yutamamasıdan deıl de yememesı gerekıomus ondan canımcım.solım dıdımdı:)mucx

eyfercım masallah efenın dıslerıne.ama benm fındık bedem yasak deyısım yutamamasıdan deıl de yememesı gerekıomus ondan canımcım.solım dıdımdı:)mucx

canım geçenlerde nette bir ninni buldum..benim oğlumun adı da eymen..tam bize uyuyor..ama çoook güzel ya..söyleyenin sesi süper...ilk dinleyince çok duygulandım..linki veriyorum eğer oğluşuna dinletmek istersen...
http://www.izlesene.com/video/muzik-ninni-eymen/835773

saol cnm bn bu nınnıyı hamıleykn bulmustum.bnm oglum bu nınnıyı ne zamn dınlese aglıyıor fazlasıyla duygusal bı cocujk:)

ben bu hap olayına karşıyım, eşimde. kendisi korunmayı tercih ediyor. ileride kızıma kardeş yaptıktan sonra (allah verirse tabi) ancak o zaman spiral belki düşünebilirim. hiç de korkmam muayneden, mudahaleden. bu konuda şanslıyım :)

ooo şanslısın..benim eşim kendi korunmak istemiyor..bana bıraktı..ben korkuyorum..normal doğumu nasıl yaptım bilemiyorum...:):)

teşeşkkür edriz inşallah hepsi sorunsuz çıkarırlar enne diyo resmen ama önce baba dedi

defne az pütürlü çorba içiyor. çok olursa pütür öğürüyor. elimle koparıp verdiklerimi de yiyor ama en cok fındık kadar vermeliyim. yoksa onu da öğürüyor. hiç acele etmemeye karar verdim ben. en nihayetinde er geç alışacak bizim gibi. o yuzden bazen az pütürde öğürürse gidip blendar dan çekiyorum. sonra kusarsa yazık ne o anlıyor yedigini, ne de benim içime siniyor.

ya bnm esım de bu konuda cok anlayslı kndı korunuyor ama bn kndımce ek bır yontem olrk ıcıyrdum hapı.hhe:)))

ooo şanslısın..benim eşim kendi korunmak istemiyor..bana bıraktı..ben korkuyorum..normal doğumu nasıl yaptım bilemiyorum...:):)

normal dogum cesaret işi valla bravo :)

diger konuda evet şanslıyım :). eşim dışarıdan bir hap alıp hormon dengelerimin bozulmasını hiç istemiyor, ben de aynı şekilde.

eşleriniz prezarvatifmi kulanıyor yoksa şu malum yöntemmi biz o yöntemi beceremedikde bilenler biliyor başıma gelenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…