2009 Eylül Anneleri

eyfercım masallah efenın dıslerıne.ama benm fındık bedem yasak deyısım yutamamasıdan deıl de yememesı gerekıomus ondan canımcım.solım dıdımdı:)mucx
aaa oyle mi kis bilmiyordum.du bi arastirayim.sana tohtur mu dedi badem findik verme diye?
bu arada tesekkur ederis disler uzamaya basladi bile,

masallah ben tam korkak tavuk.dogumdan sonra bizde kondom kullaniyoruz ama zaten kirk yiliiin basi oluyor.kondom isin buyusunu boziii yaa.ha du bi dakka takayim beklemek falan bilmiyorumkismile

selam kizlar
nasilsiniz
erdenay hala hasta burnu akiyor sizlerde ne var nyok
bizdede esim korunuyorrrrrrrrrr...........

ya bu ne bicim ninni oglumu aglattiiiiiiiiiiiii

selam kizlar
nasilsiniz
erdenay hala hasta burnu akiyor sizlerde ne var nyok
bizdede esim korunuyorrrrrrrrrr...........

ya bu ne bicim ninni oglumu aglattiiiiiiiiiiiii
cabuk gecmiyor ya bende hasta oldum burnum akii bogazim agrii.
ya ayfer ne manyak karısın ya:)
ay du bı dk takım mı:)))))

kis oyle diil mi ama butun husuu kaciyo:)

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun, benim kuzumda hasta burnu akıyo.Hatta geçen emerken baloncuk oldu ay ne tatlıydı dedim içimden sonrada kendime kızdım bebişim hasta ben baloncuğuna seviniyorum di,ye ne garip yaa

hosgeldin canim.ya sen hastaligina sevinmemissinki baloncuk kimde olsa komik duruyor.burun damlasi yada sterimar sik burnuna hapsurunca cikar belki sumukler.

cabuk gecmiyor ya bende hasta oldum burnum akii bogazim agrii.

kis oyle diil mi ama butun husuu kaciyo:)

gecmis olsun ayfer canim aman dikkat ette erdal efeye gecmesin
fair blauu adini bilmiomm canim olan bebisimizden olunca iyiside kotudude bize cok sevimli geliyor normal
benim oglumunda burnu cesme gibi bende esime diyorum ki masallah bir bahce sulanirdi oglusumun burnundan akanla diyomakannehirsempatiksalakcinni

sagol canim ya erdal efede hasta zaten.
senin bahce cosardi o sumuklerlen kis sumukleri bile gusel:)

selamsssssssssss
uy kuzucuklar toptan dökülüyo
bnm oğluş bugün daha ii ama burnu akıyo daha
biz hiç bişi kullanmıyos çünkü yapmaya fırsat yok:)) Allah emanetiz
dışarı çıkıcaz duşumu aldım
oğluşu bekliyom uyansın die

geçmiş olsun ayfercim
benimde burnum akıyo ama
şükür baş ağrım geçti
aman yaa bizi bu havalar mahvetti

sagol canim ya erdal efede hasta zaten.
senin bahce cosardi o sumuklerlen kis sumukleri bile gusel:)

ayyyyyyyyy oyle walla yaaaaaaaa cok seker oluyor agzina gidene kadr birakiyorum esim diyoki ne zaman silecen ya dur bak o bana bakacak diyorum tam agzina gelince erdenay bagiriyor ellinin tersiyle siliyor esim bu simdiden ogreniyor kola silmeyi diyor bende yemesinden iyidir dedimmmmCADIARZU

Tülay iyi gezmeler.
Valla çok şirinler yaa Allah sağlık versin. Dişler sıkıntısız çıksın diyeceğim ama zor tabii.
Ayfer deniz suyu spreyi kullanıyorum sıkıyorum, birkaç dakika sonra burnunu aspiratörle çekiyoruz ama nası bağırıyo yazık şu otri bebeninkini alıyım diyorum ama bilmiyorum onuda kullanmam zor olur mu?

saol cnm sizede çok geçmiş olsun
kaç gündür evdeyiz oğlum ve bana ii gelir inş.
bide ark.evlenicek hediye alıcam ütüsü yokmuş ütü bakıcaz
tefal yada phılıps dşünüorum ama
param yeterseeyvahedigeldismile

demet çim evet harika tatlı oluyolar bid ebnm oğlanın
net bi şekilde ilk defa burnu akıyo bekliyom bende iice aksın die
hem tahriş olmasın die burnu
vazelin sürdüm az önce acıyo sanırım çığlık atıyo silerken elletmio

benimkide oyle canimmmmmmmmnasil bagiriyorrrrrrrr
burnunada dokundurtmuyorrrrrrrr
ya kzlar moraalim bozuk yaaaaaa oglusum hasta bende kendimi iyi hissetmiyorum
disarda yagmur varrrrrrrrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffff

ay hepımızın bebelerı hasta ya rabbım tez zamanda ıyılık saglık versın kuzucuklarımıza.bızı bıle carptı bu havalar yavrular napsın o kucucuk bedenlerıyle.bızım de 1 haftayı gectı burnu bı tıkalı bı akıo.sık sık temızlıorum otrıbebeyle.denız suyu sıkıp.ama bıtmedı ya.nerden gelıo o kadar sumuk pes yani.yavrum 5ten sonra uyuyamadı tıkanıklıktan kalktım temızledım bu kez de uykuus acıldı.oyy oy yaz gelsın ıılıkler gelsın evlerımzıe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…