2009 Eylül Anneleri

canım geçmiş olsun bizimkininde aynı bişey sorucam bu otribebeyi rahat kullanabiliyomusun bizimki spreyi zor sıktırıyo o zımbırtıyı nasıl kullanıcam

bende merak ediyorum otri bebeyi
bebedorun var bizde kçük pompa gibi onunla zor alıyorum
kullanımı kolaymı otri bebeyi
daha kolay ya da işe daha çok yarıyo derseniz ondan alayım

selam millet , iş güç derken kaçırdım sohbeti geçmiş olsun tekrar kuzuların hepsine . Yazı görünce bende soyup soğana çevirdim inşallah bizim ki de hasta olmaz , ama bugün soğuğu görünce eski formatına çevirdim .

selam kızlarrr. bugün babanem geliyoooor... sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. babanem geliyor onunla olcam diye seviniyorum ama oğlum evde kalcak diye de üzülüyorum. alıştım 3 haftadır bütün gün bizimle. yarın işe gelmicem evden idare etcem ali efem babaneyi unutmuş olma ihtimaline karşın yanlarında olayım dedim. ama ofise geldiğimde burukluk yaşıcam eminim. benim için çok zor oluyordu ama oğlumla olmak herşeye değiyordu.
hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum. biz de diş nedeniyle çok mızmızız. ikinci dişimiz de patladı.

canım yarım gün al efeyi ilk başlarda sonra tam gün bırakırsın yavaş yavaş bırak bari yazık ikinizede insan fena alışıyo büyüdükçe

canım yarım gün al efeyi ilk başlarda sonra tam gün bırakırsın yavaş yavaş bırak bari yazık ikinizede insan fena alışıyo büyüdükçe
öğlenleri gidiyorum zaten canım eve. yarım gün zor olur hepimize çoocum sapıtır :)
Bharcım gözün aydın , üzülme bence çocukun ofis köşelerinde sürünmücek o açıdan düşün ...Dişiniz de hayırlı olsun :)
teşekkür ederim canım. ne sürünmesi kız adamın beşiği vs herşeyi burda. tüm ofis emrine amade... keşke ben de azcık böyle sürünsem :)

slm
baharcım ayşecim meryemcim dişleriniz hayırlı olsun rahat rahat çıkarsınlar bütün dişlerini
hasta olan bebişlere geçmiş olsun onlar hasta olcagına biz olalım bünyeleri kaldırmıyo
baharcım babanne geliyomuş hadi gözün aydın diyelim ali efe için de iyi olur evin rahatı başka doya doya kudursun bu arada canım biz pazar günü ist.geliyoduk gezmeye eşim kgs yi evde unuttugu için gelemedık gelseydık seninle görüşmeyi düşünüyodum karşıya gelcektık inş. baska zamana

gülcan kız o eşinin elini çimdik çimdik etseydin ya. köprüde taksiler vs bekliyo canım kgs veriyorlar sen ücretini ödüyon adamlara geçiyon. keşke öyle yapsaydınız. tüh bak üzüldüm yaaaa... bi daha gelirseniz mutlaka beklerim canım.

bu arada çağla şıkelin oğluyla ilk tatil pozlarını gördükten sonra girdiğim depresyondan kuşum aydının son halini görünce şükürler ederek çıkıverdim :)))

cimdiklemedim ama fırçayı yedi:))öle bi yöntem oldugunu bilmiyoduk neyse bidahakıne kısmetse canım
bu arada çağla şıkelin oğluyla ilk tatil pozlarını gördükten sonra girdiğim depresyondan kuşum aydının son halini görünce şükürler ederek çıkıverdim :)))

puhahahh yaw nırden bulursun bu lalfları :roflol::roflol:

gülcanım öyle ama canım hatunda bir gram yağ yok... kendimi aynı bikininin içinde düşündüm eşimin izin vermediğine şükrettim :) kuşum aydın da ne olmuş öyle aman yarabbi yolda görsem korkarım walla....

merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim. allah bağışlarsa ikiz bebeklerim var.. 16 eylülde doğdular..bende aranıza katılmak istiyorum..çalışıyorum o ndenle fazla giremiyorum.ç. artık bebebişler büyüyorç...ben bir kaç kez yazdım ama kimse birşey demeyince çıktım..bende buradayım artık..bebeişlerimizin herşeyuini paylaşmak istiyorum...

hosgeldin aramiza
KIZULAR YA HEPIMIZIN BEBELERI RAHATSIZ YAAAAAAA
bahar kiz hayirli olsun pasamin poirincleriiiiiiiiiiiiiiiiii hepsi agrisiz birer birer patlasin insallah

kizlar erdenayi drye goturdum 1ayda 720 gr almisssssssss offfffffff birde dis ama keske yese yaaaaa
kg olmasini istemiom ama birazcik bogazi olsa yaaaaaaaaa bide oglusumun bogazi kizarmis yaaaa dr amcasi ole dedi.

Merhaba...
Diş çıkarma anne-babalar için sıkıntılı bir dönem...
ıştahsızlık,anlamsız ağlamama,huzursuzluk vs...
Diş çıkarma döneminde daha önce kullandığınız D vitaminine ilaveten flour takviyesi gerekli.
D vitamini ve flouru aynı anda verebileceğiniz preperatlar var piyasada:
Zymadou damla 1*4 damla mesela.
Çıkacak dişlerinin üzerine lokal jeller sürerek sıkıntısını biraz daha giderebilirsiniz çocuğunuzun.
Calgel jel ya da dentinox jel kullanabilirsiniz mesela.
Bu ilaçların etkinliği hemen başlar fakat kısa sürelidir.Günde 4-6 kez bu jelleri çıkacak dişlerin üzerine sürebilirsiniz.
Ağrısı için calpol verebilirsiniz ayrıca.
Sağlıcakla kalın... alıntııı...
kızlar siz neler yapıyosunuz..

şimdi kızlar size bi akıl danışmak istiyorum eşimle dün tartışttık ailesi yüzünden bu bahsetcegimde sadece bi parçası
biz eşimle 7 yıldır beraberız geçen yıla kadar hep eşim ve kayınpederım dedi emeklı ıkramıyem oglumun ıstedıgı arabayı alsın yıllarca bu söylendi hep bununla övündü durdu
çok şükür biz arabamızı kendımız aldık o paraylada üstüne kredi cekıp ev almayı düşünüyoduk sonra biz bi kısmıyla hacıya gitcez artanını vercez dediler okey allah kabul etsın
velhasıl kayınpeder emekli oldu 60bın tl emekli parası aldı eşime 2000tl harçlık yollamışlar istememiş zorla yollamışlar dayısı düğün yapcak ona bile 4000tl yardım yapmışlar
dayısı köyde oturuyo geri vermıcek durumuda yok zaten hayır dayısına bile oglundan fazla veriyo
hacı parasını kenara ayırıp kalanını bankaya koymuşlar bıze bişey olursa bu para senın demişler yıllarca söz verdiler
şimdi yaptıklarına bak dalga gecer gibi milletede parayı ıbrahıme verdık demişler sinirden kuduruyorum
şimdi bende düşünüyorumkı onlara oyun yapayım ıznımızın tamamını orda geçircez diyim sonra ızmırden artarsa kalarız diyim kalmayım verilen sözler nasıl tutulmuyomuş görsün siz benım yerimde olsanız naparsınız benım derdım para değil verilen bi söz var eşimde bana kızıyo napıyım isteyımmı diyo adamda haklı pöffff dövesim var valla onları

sağol canım..bütün hasta kuzucukları öpüyorum...opuyorumnanaktan
kızlar bu arada dişler için buzdolabına havuç koyun ve soğusun sonra soyup çocuğa verindişinin hararetini alıyormuş.

demetcim maşallah çok güzel kilo almış kız yemese okdar alırmı sadece senı emerek hayatta okdar alamaz aldıgı demekkı yetıyo ona geçmiş olsun burarada bütün bebeişler dökülüyo valla allahım güç kuvvet versın yavrularımıza
yavrukartalların annesi hoşgeldın hayılsı olsun yavruların allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…