ay hepımızın bebelerı hasta ya rabbım tez zamanda ıyılık saglık versın kuzucuklarımıza.bızı bıle carptı bu havalar yavrular napsın o kucucuk bedenlerıyle.bızım de 1 haftayı gectı burnu bı tıkalı bı akıo.sık sık temızlıorum otrıbebeyle.denız suyu sıkıp.ama bıtmedı ya.nerden gelıo o kadar sumuk pes yani.yavrum 5ten sonra uyuyamadı tıkanıklıktan kalktım temızledım bu kez de uykuus acıldı.oyy oy yaz gelsın ıılıkler gelsın evlerımzıe..
selam kızlarrr. bugün babanem geliyoooor... sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. babanem geliyor onunla olcam diye seviniyorum ama oğlum evde kalcak diye de üzülüyorum. alıştım 3 haftadır bütün gün bizimle. yarın işe gelmicem evden idare etcem ali efem babaneyi unutmuş olma ihtimaline karşın yanlarında olayım dedim. ama ofise geldiğimde burukluk yaşıcam eminim. benim için çok zor oluyordu ama oğlumla olmak herşeye değiyordu.
hasta bebişlerimize acil şifalar diliyorum. biz de diş nedeniyle çok mızmızız. ikinci dişimiz de patladı.
öğlenleri gidiyorum zaten canım eve. yarım gün zor olur hepimize çoocum sapıtır :)canım yarım gün al efeyi ilk başlarda sonra tam gün bırakırsın yavaş yavaş bırak bari yazık ikinizede insan fena alışıyo büyüdükçe
teşekkür ederim canım. ne sürünmesi kız adamın beşiği vs herşeyi burda. tüm ofis emrine amade... keşke ben de azcık böyle sürünsem :)Bharcım gözün aydın , üzülme bence çocukun ofis köşelerinde sürünmücek o açıdan düşün ...Dişiniz de hayırlı olsun :)
bu arada çağla şıkelin oğluyla ilk tatil pozlarını gördükten sonra girdiğim depresyondan kuşum aydının son halini görünce şükürler ederek çıkıverdim :)))
cimdiklemedim ama fırçayı yedi:))öle bi yöntem oldugunu bilmiyoduk neyse bidahakıne kısmetse canımgülcan kız o eşinin elini çimdik çimdik etseydin ya. köprüde taksiler vs bekliyo canım kgs veriyorlar sen ücretini ödüyon adamlara geçiyon. keşke öyle yapsaydınız. tüh bak üzüldüm yaaaa... bi daha gelirseniz mutlaka beklerim canım.
bu arada çağla şıkelin oğluyla ilk tatil pozlarını gördükten sonra girdiğim depresyondan kuşum aydının son halini görünce şükürler ederek çıkıverdim :)))
merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim. allah bağışlarsa ikiz bebeklerim var.. 16 eylülde doğdular..bende aranıza katılmak istiyorum..çalışıyorum o ndenle fazla giremiyorum.ç. artık bebebişler büyüyorç...ben bir kaç kez yazdım ama kimse birşey demeyince çıktım..bende buradayım artık..bebeişlerimizin herşeyuini paylaşmak istiyorum...
hosgeldin aramiza
KIZULAR YA HEPIMIZIN BEBELERI RAHATSIZ YAAAAAAA
bahar kiz hayirli olsun pasamin poirincleriiiiiiiiiiiiiiiiii hepsi agrisiz birer birer patlasin insallah
kizlar erdenayi drye goturdum 1ayda 720 gr almisssssssss offfffffff birde dis ama keske yese yaaaaa
kg olmasini istemiom ama birazcik bogazi olsa yaaaaaaaaa bide oglusumun bogazi kizarmis yaaaa dr amcasi ole dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?