2009 Eylül Anneleri

kızlar benim sergen ve tuna bebeişlerimin ismi bir 10.500 biri 9.500 ..acaba normal mi hiöç karşılaştırma yapmadım...

sağol canım..bütün hasta kuzucukları öpüyorum...opuyorumnanaktan
kızlar bu arada dişler için buzdolabına havuç koyun ve soğusun sonra soyup çocuğa verindişinin hararetini alıyormuş.

ewet canim havucda iyi yesil soganda iyi geliyorrrrrr.

ay bilmiyorum seker yaaaaaaaaa
senin sorunada gelince al karsina konus ve esinle buyuzden tartismaaaaa kac kardes senin esin oda var hayatim
neyse prensim nasillllllll

demetcim tek çocuk :))kardeş yok
iyi canım yagız paşamızda üst dişleri çıkıyo onun mızmızlıgı var bıraz

arkadasım kıloları gayet iyi maşallah güzel bakmışsın

canım sanada geçmiş olsun benimkilerden 1 tanesinin 2 dişi var diğerinin var ama daha patlamadı...

Gülüncanı konu para değil anlıyorum seni tutulmayan sözler. En kötüsüde çevreye vermedikleri halde size verdiklerini söylemeleri bencede doğru yaparsın düşündüklerini yaparsan, faydası olur mu anlarlar mı hatalarını bence anlamazlar ama sen en azından biraz rahatlarsın

saol cnm benım jeton yeni düşüyo sergen bjk tan gelıyo dimi tuna diyede futbolcu varmı bkj de bılmyom
koyu fanatıksınız :)))

ah cnm benım asıl üstünde durdugum konuyu anlamışın mıllete havasını atıyo herkes desın aaa bak ogluna vermış kocam izin vermez böle bişeye ama gizli gizli yapayım benım içime dert olcagına ona olsun

ya gulcancim desinler bosver.ama ona buna verdik diyorlarsa sende soylersin yeri gelince babamin banka hesabinda miras olacakmis dersin icin rahat etsin diye.vermicen ne soyluyon dimi.neticede tek cocuk ama soylemeseydi zaten parasida puluda kendine derdin ama yaslilar idare et sinirini bozma.

selam kızlar,
kızımla parka gittik baya bir yürüdük geldik. kimsecikler yok herkesler dizi izliyor sanırım :))

demetcim, çok güzel 1 ayda 720 gr. neden endişeniyorsun? normalde max.500 gr. almaları gerek bu aylarda.

gülcancım, ev alıcaz diyip isteyin o parayı. eşin istesin. bankadan fazla kredi çekmek yerine sizden almayı düşündük deyin açıkca. ev sahibi olmanız için bence verebilirler.

Son düzenleme:
yok bacım ya daha yaşlı maşlı değiller 50sınde bile yoklar senıde gömerler benıde kendılerıne cok ii bakıyolar
ya ev bakıyoruz falan diyin gülcan jetonları düşer belkim

kızlar eşim artık o parayı kesınlıkle istemez zaten o gönderdıklerı 2000tl bile kesınlıkle kabul etmemiş çok gururludur benım kocam hayatta müdane etmez böle bi olay karşısında o da kızdı
benım asıl yapmak istedıgım ben onlara nasıl ders çıkartabilirim yaptıkları ayıbı nasıl anlarlar biraz daha düşüneyimCADIARZU

ahh gülcancımm bende düşüneyim bi plan ... çok kızdım yaa.... ama tek taraflı olmaz eşinde plana uymalı ... ibrahim beyide azçok tanıdıysam senin dilinden hiç bişey yapmaz... ama iyi bişey bulmak lazım..... lmaz:

cangema nasılsın canım gördüm burdasınnn.. toparlandınmı üzülme canım herşeyin hayırlısı..
cennete seni bekleyen bir kuşun var.. millet cinayet işliyo hiç tınmıyoo seni bu vicdanından dolayı kutluyorum...

gunaydin kizlarrrrrrrrrrr
gulcancim tek cocuksa size kalacagi buyuk bir gercek ama oyun neden oynuyorlar kiiiiiiiii
tubacimsagol canim benim ama cok hareketli bir bebek erdenay...
bebisleriniz nasilllllllllllllllll

günaydın kızlar bayagıodır ugrayamıom topiğe kızımın ilk iki dişi birden patladı ilgi budalası oldu tüm gün oyun oynuyom onlaaa oyun arkadaşı oldum evdee umarım sizlerde iisinizdir buarada oyaramaz zeyneb aglıyan zeyneb gitti çok mülyim uslu bi zeyneb oldu büyüdükçe derdi bitmez derler tam tersi oldu maşallah kuzuma çok ii yiyo herşeyi ama çokçok hiperaktif kilo almıo yakıo hala 8i göremedik kiloda ama kemikler fula full calsium almış fena tekmik atıyo zıplıo ellerinden tutunca

selam kizlar.
musyascim masallah de dilini isir.butun bebisler uslu olsun.kilo olayina gelince kizlar narin oluyor bence.
gulcan kiz gencler demek.insan paraya degil verilen sozun yapilmamasina kiziyor.biseyler dusunmeli.

gunaydın millet :))

kızımın sabah bakımlarını yapıp, ihtiyaçlarını giderip, uyuttuktan sonra evimi de toparladım.
bir tek salonum kaldı. akşama misafirim gelecek. çok yaramaz bir oğulları var ve annesi pek sahip çıkmıyor. umarım sonrası bana çok zahmetli olmaz..
ikramlık birşeyler hazırlıycam şimdi.
bir ara da fırsatım olursa kızımla yine parka gidelim. hava hafif serin gibi, çok sıcaklamayız herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…