ay bahar koptum yaaaaaaaaaaaaa...çok yaşa senbu arada çağla şıkelin oğluyla ilk tatil pozlarını gördükten sonra girdiğim depresyondan kuşum aydının son halini görünce şükürler ederek çıkıverdim :)))
hayırlısı olsun cnm güle güle büyüt bebelerini.... hoşgeldin aramızaaamerhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim. allah bağışlarsa ikiz bebeklerim var.. 16 eylülde doğdular..bende aranıza katılmak istiyorum..çalışıyorum o ndenle fazla giremiyorum.ç. artık bebebişler büyüyorç...ben bir kaç kez yazdım ama kimse birşey demeyince çıktım..bende buradayım artık..bebeişlerimizin herşeyuini paylaşmak istiyorum...
şimdi kızlar size bi akıl danışmak istiyorum eşimle dün tartışttık ailesi yüzünden bu bahsetcegimde sadece bi parçası
biz eşimle 7 yıldır beraberız geçen yıla kadar hep eşim ve kayınpederım dedi emeklı ıkramıyem oglumun ıstedıgı arabayı alsın yıllarca bu söylendi hep bununla övündü durdu
çok şükür biz arabamızı kendımız aldık o paraylada üstüne kredi cekıp ev almayı düşünüyoduk sonra biz bi kısmıyla hacıya gitcez artanını vercez dediler okey allah kabul etsın
velhasıl kayınpeder emekli oldu 60bın tl emekli parası aldı eşime 2000tl harçlık yollamışlar istememiş zorla yollamışlar dayısı düğün yapcak ona bile 4000tl yardım yapmışlar
dayısı köyde oturuyo geri vermıcek durumuda yok zaten hayır dayısına bile oglundan fazla veriyo
hacı parasını kenara ayırıp kalanını bankaya koymuşlar bıze bişey olursa bu para senın demişler yıllarca söz verdiler
şimdi yaptıklarına bak dalga gecer gibi milletede parayı ıbrahıme verdık demişler sinirden kuduruyorum
şimdi bende düşünüyorumkı onlara oyun yapayım ıznımızın tamamını orda geçircez diyim sonra ızmırden artarsa kalarız diyim kalmayım verilen sözler nasıl tutulmuyomuş görsün siz benım yerimde olsanız naparsınız benım derdım para değil verilen bi söz var eşimde bana kızıyo napıyım isteyımmı diyo adamda haklı pöffff dövesim var valla onları
selam kızlar nasılsınız
çocukları parka götürüp getirdim banyo yaptırdım yemeklerini yedirdim şimdi oynuyolar birazdan uyutup yemek yapıcam ffffffff işler hiç bitmiyooo
bu arada kaan ım bugün 8 aylık olduuuuuuuu ama hala diş yok emekleme yok fır fır dönerek gidiyo heryere ama aradada geri geri emekliyo tembel oğlum
cnm maaşallahhhh ne iş yapmışsın
bende mutfaktan çıktım şimdi
enginar attım buzluğaaa
e hadi elim değimişken buzd.sil paşamın öğle yemeğini hazırla
uyansın yediricem inş.
hayırlı olsun 8.ayınıs
selam herkese bizde balkonda çorbamızı yedik hava çok güzel çıkarıcam parka ben de çok sıkıldım heriflede atıştım sabah sabah
selam herkese bizde balkonda çorbamızı yedik hava çok güzel çıkarıcam parka ben de çok sıkıldım heriflede atıştım sabah sabah
yaaa sinan arabaları sıra sıra dizmiş rengarenk tabi kaan ın dikkatini çekti fır fır dönerek gitti oynamaya abiside tepiniyo bılak alabalarıııı bılakkkk diye r leri söyleyemiyo daha
kıskanç bu hiç bi oyuncağını vermiyo kardeşine ben duruma bi el koyum yoksa savaş çıkacak kaanda onun saçlarına yapışmış nası çekiyooo çok komiklerrr şimdide saçımı bılakkkk imdaaaaaaaaat diye bağırıyo
ohhh afiyet olsun ne güzel yaa. burada güzel değil bende çıkarayım bi gezdireyim arabasıyla dedim ama.. ı ıhhh üşütürüm..
slmlaarr iyisiniz inşallahh poyrazım artık emekliyorr çok gzl bir duygu ama yaramazlıkda cabası .. dün sehpa örtüsünü indirdi süs vazo gibi bişi düştü ama kafasına değil Allahtan çok korkttum ...
kafasını vuruyor süreklii ama çoook güzell yaaa herhangi bi kapıyı açık görsün hemen gidiyo kapıdan çıkıcak güyaa .:)
sabhalrıda artık beraber sofrayı kuruyoruz beraber kahvaltı yapıyoruz çünkü sofrada birileriyle yemeyi çok seviyoo
yaaa sinan arabaları sıra sıra dizmiş rengarenk tabi kaan ın dikkatini çekti fır fır dönerek gitti oynamaya abiside tepiniyo bılak alabalarıııı bılakkkk diye r leri söyleyemiyo daha
kıskanç bu hiç bi oyuncağını vermiyo kardeşine ben duruma bi el koyum yoksa savaş çıkacak kaanda onun saçlarına yapışmış nası çekiyooo çok komiklerrr şimdide saçımı bılakkkk imdaaaaaaaaat diye bağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?