2009 Eylül Anneleri

kocişim akşam geliyor seyahatten ama offffffff şimdiden stres bastı bana...
haftaya 5 gün yok (((((( allahtan sonrası tatil..
ama bütün bavulları tek başıma hazırlayacagım. defneyle nasıl olacak bakalım.
bir sürü de detay var yaa, unutmamam lazım.
ozellikle defnenin eşyalarını.. neyse işte oyle.
gorusuruz yine arkiler :)

herkese tünaydım kuzum uyudu iş yapıcam... ateşi vardı ağrı kesici içirdim uyuttumm dün eşime dentinox jel aldırdım rahatlattı sanırım mızıldaması bitti.. inci gibi ağrısız sancısız çıksa şu dişler...:))
tubacım gerçekten tek başına zor valla ya arkadaşını yada yakının birinden yardım iste ..ohhh topiğin ilk tatile gideni defne hanımm oluyor.... sonrada sanırımm alituna(meryeminki)..... sonra esra hanım(emsalin) ..sonra aliş(huysuz) ...sonraaa batu(özge) sonra belki biz.... sonra kimler gidecek bilmiyorumm.....

slmlaarr iyisiniz inşallahh poyrazım artık emekliyorr çok gzl bir duygu ama yaramazlıkda cabası .. dün sehpa örtüsünü indirdi süs vazo gibi bişi düştü ama kafasına değil Allahtan çok korkttum ...

kafasını vuruyor süreklii ama çoook güzell yaaa herhangi bi kapıyı açık görsün hemen gidiyo kapıdan çıkıcak güyaa .:)

sabhalrıda artık beraber sofrayı kuruyoruz beraber kahvaltı yapıyoruz çünkü sofrada birileriyle yemeyi çok seviyoo

bu arada çağla şıkelin oğluyla ilk tatil pozlarını gördükten sonra girdiğim depresyondan kuşum aydının son halini görünce şükürler ederek çıkıverdim :)))
ay bahar koptum yaaaaaaaaaaaaa...çok yaşa sen
hayırlısı olsun cnm güle güle büyüt bebelerini.... hoşgeldin aramızaaa

uffff çok can sıkıcı bi durum ama netice onun anne babası bence hiç karışma eşinde yanlışlığın farkında ama büyükleri inan onların yerine hep biz idare ediyoruz bizdede durum aynı...hele verdikleri sözü tutmamaları can sıkıcı yada sana bişi diyemezler sen söle siz söz vermiştiniz ben parada değilim felan ama söz var ortada... die ama sen bilrisin yine de cnmmmmm

herkese günaydınlar, hayırlı cumalar bu arada
güzel bi hafta sonu olsun çalışanlara da inş.
diş jeli bizde aldık dün biraz rahatlattı gibii ama
dişimiz halaaaaaaaa patlamadı görünüyo ama çıkmıyo tuhaffffffkafamçokkarıştı

selam kızlar nasılsınız
çocukları parka götürüp getirdim banyo yaptırdım yemeklerini yedirdim şimdi oynuyolar birazdan uyutup yemek yapıcam ffffffff işler hiç bitmiyooo
bu arada kaan ım bugün 8 aylık olduuuuuuuu ama hala diş yok emekleme yok fır fır dönerek gidiyo heryere ama aradada geri geri emekliyo tembel oğlum

cnm maaşallahhhh ne iş yapmışsın
bende mutfaktan çıktım şimdi
enginar attım buzluğaaa
e hadi elim değimişken buzd.sil paşamın öğle yemeğini hazırla
uyansın yediricem inş.
hayırlı olsun 8.ayınıs

selam herkese bizde balkonda çorbamızı yedik hava çok güzel çıkarıcam parka ben de çok sıkıldım heriflede atıştım sabah sabah

sağol tülaycımm yok bacım ben senin kadar hamarat değilim topiğin en hamaratı sensin bence yaa buzdolabı banada bakıyo sil diyede yarına bırakacam artık evide temizlemem lazım yaa çalışırken bu kadar iş yoktu evdeyken hiç bitmiyoki bi tarafı siliyon bi bakıyon başka taraf kirlenmiş bide 2 çocuk hergün maraton yapıyoz
bizim alt dişlerde beyaz beyz görünüyo bayadır ama çıkmıyooooooo

selam herkese bizde balkonda çorbamızı yedik hava çok güzel çıkarıcam parka ben de çok sıkıldım heriflede atıştım sabah sabah

ohhh afiyet olsun ne güzel yaa. burada güzel değil bende çıkarayım bi gezdireyim arabasıyla dedim ama.. ı ıhhh üşütürüm..

yaaa sinan arabaları sıra sıra dizmiş rengarenk tabi kaan ın dikkatini çekti fır fır dönerek gitti oynamaya abiside tepiniyo bılak alabalarıııı bılakkkk diye r leri söyleyemiyo daha

kıskanç bu hiç bi oyuncağını vermiyo kardeşine ben duruma bi el koyum yoksa savaş çıkacak kaanda onun saçlarına yapışmış nası çekiyooo çok komiklerrr şimdide saçımı bılakkkk imdaaaaaaaaat diye bağırıyo

yaaa tam hayal ettiğim sahne inşallah bi oğlum daha olur zamanı geldiğinde

canim bizde variz 4haziranda turkiyedeyimmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eceeeee gelmissssssss ecem nasilsin gullum yaaaaaaaa
kizlar erdenay oksuruyorda aradaaaaaaa offfffffffffffff surune surune masanin altina girdi simdide bana bagriyorrrrrrrrrrrr

ayyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onlariiiiiiiiicokacimcoookcokacimcoookopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anammmm herkes öğle tatilinde sanırım ... gülcanım bence hiç karışma boşver gitsin.. durduk yere eşinle aranı açarsın gerek yok.. zaten o paradan hayır gelmez sana.. ilerde senin söylecek lafın olur.. salla gitsin üzme kendini..

selam husnyecim.
ya yerde emekledi bizim arkadasta hali var serdik yere pike falan ama gum gum kafayi vurdu yere yanlislikla.e tabi agladi.kiyamam.cekyat aciyom orada bizimki.hali yok zaten yerde o da ayri bi durum:)
sizin bebisler carpmiyomu gafayi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…