2009 Eylül Anneleri

ya bende halının üstüne yorganımsı bi oyun halısı var onu seriyorum ama zaten onun üstünde durmuyo geziniyo bütün evi kafayı çarpıyo çarpmaz olurmu ama ağlamıyo yavaş yavaş daha kontrollü çarpıyo kafayı düşe kalka öğrenicekler napalım

selam kızlar... ay melekler emeklemeye başladı birer birer ne güzel. biz her zaman ki gibi geriden takip edicez sanıram prosedürü. şimdilik döne döne geziyoruz salonu bi de geri geri emekliyoruz şaşkın... :)
gülcanın olayını gördüm. ben her zaman açık açık konuşmak taraftarıyım. dangalaklık mı dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama bana aynı şey yapılsa alır karşıma konuşurum. ha paraları onların olsun ama heryerde oğlumuza verdik demesinler dimi...

Slm kızlar ya benım oĞluŞta emeklemıyo daha ama Çok hareketlı maŞallah yataĞının ıÇınde dÖnÜyo koyduĞum yerde bulamıyorum bazen Çocuk dÜŞe kalka bÜyÜyecek ıŞte

kızlar günde kaç kez uyuyo bebekleriniz bizimki 2 ye düşürdü yavaş yavaş ama uyuma süreleri uzadı

ben battaniye seriyodum ama artık hiç durmuyor yerinde her yerde geziniyor artık kaldırdım valla kafayı çarpıyor çoğu zaman azcık ağlayıp susuyor bazende çok hızlı vuruyor çok ağlıyor kuzum şuan alnında iki tane hafif kızarıklık morluk arası bişiy var hatda napalım bu günlerde iyi günlerimiz bide yürüme süresi var Allah kötü kazlardan korusun hepsini aminn

bizde günde 2 uyuyoruz çokda uzu değil süresi 1 saat bir buçuk saat gibi ama iki gündür yarım saat uyuyo uanıyo gecede uyuyamadı nedense artık

gülnazcım gçen hafta buluşcaktık ama ebruyla sözleşmiş gibi regl olunca buluşamadık. bu haftada ebrunun şehirdışından misafirleri varmış. haftaya kaldı artık. yazdık burda ama okuyamadın sanırsam. haftaya hepberaber şeyedelim...

e edelim buraya bakamıyorumki uzun zamandır face booktan falan ahber verin burda olmazsam

slm güzel annişler yagızı uyuttum bi bakıyım dedim yorum yazan arkidişlere çok tşk .ederim valla bende kararsız kaldım ne etcam bilmiyorum
hüsniyecim çok dogru diyosun bizim niyetimiz para değil ama verilmişte olsa artık bize hayr gelmez düğündede öle oldu takıları almıştı biz geri istedik hoppppp eve hırsız girdi gittiiiii

veren gönlünden versin be canım.. sonuçta para onların emekleri ama işte insan sözlerinde tutulmasını istiyo ama oda onların ayıbı.. yeri gelince sen lafı sokar rahatlarsın.. bende daha çok şükür hiçbirşey görmedim eşimin ailesi tarafından düğünümüzü de evimizi de kendi emeğimizle yaptık.. biraz yorucu oluyo sıkıldık borçlardan ama napalım.. sağlık olsun

kızlar yaa havalar düzelsin hepberaber bi ortaköy yapalım yada bana gelin ne güzel olur yaaaaaa.

kumpir yiyin benim yerimede
bizdemi gelsek napsak

öle canım yaa yapanda saolsun yapmayanda

gamzecım hoşgeldın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…