selam husnyecim.
ya yerde emekledi bizim arkadasta hali var serdik yere pike falan ama gum gum kafayi vurdu yere yanlislikla.e tabi agladi.kiyamam.cekyat aciyom orada bizimki.hali yok zaten yerde o da ayri bi durum:)
sizin bebisler carpmiyomu gafayi ya?
ya yarın da toplanamıyoruz. walla bi kısmet olmadı ne zamandır.
gülnazcım gçen hafta buluşcaktık ama ebruyla sözleşmiş gibi regl olunca buluşamadık. bu haftada ebrunun şehirdışından misafirleri varmış. haftaya kaldı artık. yazdık burda ama okuyamadın sanırsam. haftaya hepberaber şeyedelim...
ya yarın da toplanamıyoruz. walla bi kısmet olmadı ne zamandır.
slm güzel annişler yagızı uyuttum bi bakıyım dedim yorum yazan arkidişlere çok tşk .ederim valla bende kararsız kaldım ne etcam bilmiyorum
hüsniyecim çok dogru diyosun bizim niyetimiz para değil ama verilmişte olsa artık bize hayr gelmez düğündede öle oldu takıları almıştı biz geri istedik hoppppp eve hırsız girdi gittiiiii
kızlar yaa havalar düzelsin hepberaber bi ortaköy yapalımyada bana gelin ne güzel olur yaaaaaa.
öööff ıssız adamı izledim son sahnesi fena yaaaaa....
gebertesim geldi adamı :)
kızlar yaa havalar düzelsin hepberaber bi ortaköy yapalımyada bana gelin ne güzel olur yaaaaaa.
öle canım yaa yapanda saolsun yapmayandaveren gönlünden versin be canım.. sonuçta para onların emekleri ama işte insan sözlerinde tutulmasını istiyo ama oda onların ayıbı.. yeri gelince sen lafı sokar rahatlarsın.. bende daha çok şükür hiçbirşey görmedim eşimin ailesi tarafından düğünümüzü de evimizi de kendi emeğimizle yaptık.. biraz yorucu oluyo sıkıldık borçlardan ama napalım.. sağlık olsun
izleme hüsniyecim bi feminist eksik kalalım:)))))
izle izle süper vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?