[/B]merhaba kızlarr nasılsınızz benim sinirlerim tavan yapmış durumdaa oğlummun halen bi uyku düzenii yokk gecelerii saat başı vızıldıyorrr beşiginde sallanmadan uyumuyorrr hatta bazen öyle bile uyumuyorr neyapmam gerektigini şaşırmıs durumdayımmm [/B]
benim kızında mis gibi olan uyku düzeni dağıldı gitti.. malesef bu dönemlerde oluyo sanırım.
selam :)
annemlerden geliyorum biliyosunuz eşim yurt dışında bende annemdeyim
kızlar gökşenin 3 dişi çıktı baya zorlandı ama yinede çok şükür çıktı :)
bide reglim yine gecikti bu sefer 6 gün oldu hala çıt yoktest yaptım negatif şaırdım kaldım napıcam bilemiyorum
fatoş çum 2 hafta bizde öleydik daha yeni düzeldi ama
ben benden gitmiş durumdayım
bahar cım üzülme emekleme bizdede yok ama maaşallah heryere gidiyo
yuvarlanarak...artık bıraktığım yerde bulamıyorummm çocuumu:S
son 1-2 haftadır valla çok yordu beni
akşam yatarak uyutuyom kafam tutmuyooo
uykusuna hangi işi sığdırcem anacımmm
1 yaşından sonra diş çıkarmassa müdahele edilebiliyormuşşş ama yazık yaa ne yapıolar acaba?
zeynep çim inş. düzene girer evt tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu bi durum
fatoş gel manisa ya burda sarı bina var oraya gideriz beraber be dersinn?
tuba cım yani ben yatıyorum ama kolum hala halil ibrahimi sallıyo uyusun die demek.ok.anladıınnnn
valla bavul hazirlayip bosaltmaktan nefret ediyorum.evlendigimden beri yok izmir yok kayseri yok ankara yok kusadasi yok bulgaristan defalarca hazirlayip bosallttim nefret ediyorum yolculuktan o kadan yani.o yuzden duzeninde olduguna sukret bacim.tatil gibi guzel bi amac icin bavul bu senede bir heralde dimi?kocişim akşam geliyor seyahatten ama offffffff şimdiden stres bastı bana...
haftaya 5 gün yok(((((( allahtan sonrası tatil..
ama bütün bavulları tek başıma hazırlayacagım. defneyle nasıl olacak bakalım.
bir sürü de detay var yaa, unutmamam lazım.
ozellikle defnenin eşyalarını.. neyse işte oyle.
gorusuruz yine arkiler :)
2 ye dustu uyuma.bazen kisa bazen 1,5 saat.kızlar günde kaç kez uyuyo bebekleriniz bizimki 2 ye düşürdü yavaş yavaş ama uyuma süreleri uzadı
gelde bana sor aylardir boyleyiz.bazen gecede bir kalkarsa sukrediyom ama o zamanda aliskanlik ben zirt pirt uyaniyom.[/B]merhaba kızlarr nasılsınızz benim sinirlerim tavan yapmış durumdaa oğlummun halen bi uyku düzenii yokk gecelerii saat başı vızıldıyorrr beşiginde sallanmadan uyumuyorrr hatta bazen öyle bile uyumuyorr neyapmam gerektigini şaşırmıs durumdayımmm [/B]
yatarak uyutuyom ne demek kızz?
kızlar farkında mısın bilmem ama topiğin en büyük bebeği doğa en gec diş çıkaranıda doğa olacak galiba :) hiç belirti yok ama hiççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?