2009 Eylül Anneleri

bahar cım üzülme emekleme bizdede yok ama maaşallah heryere gidiyo
yuvarlanarak...artık bıraktığım yerde bulamıyorummm çocuumu:S
son 1-2 haftadır valla çok yordu beni
akşam yatarak uyutuyom kafam tutmuyooo
uykusuna hangi işi sığdırcem anacımmm

[/B]merhaba kızlarr nasılsınızz benim sinirlerim tavan yapmış durumdaa oğlummun halen bi uyku düzenii yokk gecelerii saat başı vızıldıyorrr beşiginde sallanmadan uyumuyorrr hatta bazen öyle bile uyumuyorr neyapmam gerektigini şaşırmıs durumdayımmm [/B]

geçen gün baharın bahsettiği çağla şikel fotolarını gördüm.. yuhhh be insan mı bunlar... hemende incecik olmuşlar...

benim kızında mis gibi olan uyku düzeni dağıldı gitti.. malesef bu dönemlerde oluyo sanırım.

benim kızında mis gibi olan uyku düzeni dağıldı gitti.. malesef bu dönemlerde oluyo sanırım.

keşke suan böyle olsaa dogdugundan beri aynı sorunn geçmedi gittii odada yanımızda beşiginde yatıyor ama artık agırlastı beşik küçüldü ona odasında yatsın istiyorum odasındaki yatakta asla yatmıyooo odasını ayıran varmı?

selam :)

annemlerden geliyorum biliyosunuz eşim yurt dışında bende annemdeyim

kızlar gökşenin 3 dişi çıktı baya zorlandı ama yinede çok şükür çıktı :)

bide reglim yine gecikti bu sefer 6 gün oldu hala çıt yok test yaptım negatif şaırdım kaldım napıcam bilemiyorum

h.g zeynepçim
Allah kavuştursun eşine
dişleriniz de hayırlı olsun darısı başımıza
bende hiç gecikme olmuyo şükür,düzensizlikte
hamilelik öncesinde de varmıydı düzensizliğin?

şekerim velkaaam velkaaaaam :))))
ooh naşallah şekerim inci gibi dişleriniz hayırlı olsun inşaallah...
Allah eşinede sağ salim gidip gelmek size kavuşmak nasip etsin....

hiç yoktu canım ya süt kızımı emzirdikten sonra bozuldu düzenim dr gittim sütün salgıladığı hormonlardan dedi ama hala düzelmedi

yatarak uyutuyom ne demek kızz?

kızlar farkında mısın bilmem ama topiğin en büyük bebeği doğa en gec diş çıkaranıda doğa olacak galiba :) hiç belirti yok ama hiççççç

hayırlı olsun gökşenin dişleri.. bizde ikincide çok zorlandık ama üçüncü nasıl olur bilmem..

fatoşum hep böyleyse zor valla.. al koynuna sarıl yat ben bu aralar öyle yapıyom daha rahat uyuyo geceleri.. gerçi sonra alışınca görcem günümü am olsun

tubacm dr 14. kadar çıkmayabilir demişti.. aman çocuğa eziyetten başka birşey değil zaten biraz daha rahat olsun kuzu boşver..

1 yaşından sonra diş çıkarmassa müdahele edilebiliyormuşşş ama yazık yaa ne yapıolar acaba?
zeynep çim inş. düzene girer evt tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu bi durum
fatoş gel manisa ya burda sarı bina var oraya gideriz beraber ne dersinn?
tuba cım yani ben yatıyorum ama kolum hala halil ibrahimi sallıyo uyusun die demek.ok.anladıınnnn

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla bavul hazirlayip bosaltmaktan nefret ediyorum.evlendigimden beri yok izmir yok kayseri yok ankara yok kusadasi yok bulgaristan defalarca hazirlayip bosallttim nefret ediyorum yolculuktan o kadan yani.o yuzden duzeninde olduguna sukret bacim.tatil gibi guzel bi amac icin bavul bu senede bir heralde dimi?

kızlar günde kaç kez uyuyo bebekleriniz bizimki 2 ye düşürdü yavaş yavaş ama uyuma süreleri uzadı
2 ye dustu uyuma.bazen kisa bazen 1,5 saat.
gelde bana sor aylardir boyleyiz.bazen gecede bir kalkarsa sukrediyom ama o zamanda aliskanlik ben zirt pirt uyaniyom.
yatarak uyutuyom ne demek kızz?

kızlar farkında mısın bilmem ama topiğin en büyük bebeği doğa en gec diş çıkaranıda doğa olacak galiba :) hiç belirti yok ama hiççççç

valla tulay yatarak uyutuyom ne demek?
gec cikan dis gec dokulurmus uzulme seker.

zeynepcim hayirli olsun disleriniiiz inci gibi dizilirler guzelce insallaah.

gasmze senin orasida mi yagmir camir yaa.burasida bi haftadir oyle.iki sokaaa cikiyoduk o das kalmadi
tulaycim anladim nasil yatirdigini okeydiir.

evet ayfercim yaa sorma nasıl yağmur şimşek görme çocukta korktu sanki balkona çaktı şimşekler öff...
yaz geliyo diye sevinirken kış geliyo gibi bi piskoleciye girdim :))

kızlar selam iyi gördüm sizi...
ay kiloları düşünemiyorum artık çağla şikele sövmekten bıktım :roflol: :roflol:
emzirme bitince diyetisyene giderim napiim :roflol: kilo almak için hap kullandırılan ben diyetisyene gidicem :roflol:

valla fatroş değil odasını ayırmak benim kız yanımda yatıyor ne beşiğini ne de odasını ayırmaya hiç niyetim yok :)
yanımda gayet güzel uyuyor artık sabaha kadar emmeler falan bitti...
sadece dün gece emdi o da orta kulak iltihabı olmuşuz
zor uyuttum geceden beri memede... çok ağlıyor canı çok yanıyor sanırm...

ayrıca o kadara hareketli bi çocuğum var ama ne diş çıkardı ne de emekliyor, tay tay durup attığı adımları saymazsak tembel dicem :roflol:
diş beklemiyorum gerçi benim ilk dişim 13 aylıkken hem de üstten çıkmış :) onun için geç çıkar diyorum artık...

sizleri çok özlüyorum rüyalarımda yazışıyoruz artık ama tüm akrabalarla aynı şehirde yaşamak böyle bişey işte, evimde duramıyorum bile (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…