keşke suan böyle olsaa dogdugundan beri aynı sorunn geçmedi gittii odada yanımızda beşiginde yatıyor ama artık agırlastı beşik küçüldü ona odasında yatsın istiyorum odasındaki yatakta asla yatmıyooo odasını ayıran varmı?
1 yaşından sonra diş çıkarmassa müdahele edilebiliyormuşşş ama yazık yaa ne yapıolar acaba?
zeynep çim inş. düzene girer evt tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu bi durum
fatoş gel manisa ya burda sarı bina var oraya gideriz beraber ne dersinn?
tuba cım yani ben yatıyorum ama kolum hala halil ibrahimi sallıyo uyusun die demek.ok.anladıınnnn
sorma yazliklari kaldiramicaz hala ya.evet ayfercim yaa sorma nasıl yağmur şimşek görme çocukta korktu sanki balkona çaktı şimşekler öff...
yaz geliyo diye sevinirken kış geliyo gibi bi piskoleciye girdim :))
masallah bebisine ya ama ben ayiramam ya.zaten ayirsam nereye koycam bi oda bi salon ev .salonda mutfakla bir:)fatoşcum ben ayırdım 2 aydır tık yok hiç uyanmıyo maşallah ama ondan önce yarım saatte bir uyanır olmuştu sallamayı bıraktım düzeldi 2 gün ağladı 15 gün zor uyudu ama sonunda çoook rahatım sık dişini sallamadan uyutmaya bak canım başka türlü düzelmiyo
oy masallahhh ne guzel.bizimkide yapiyor cok tatli oluyorlar her halleri tatli yaa.ya sizin yavrularda da oluyomu bilmiyorum yagız yatıp kalkınca bi becerisi gelişmiş kalkıyo hakketen uykusunda büyüyo bu sıpalar ya çok ilginç...
bide bugun bişeyi ögrendi yüz üstü emeklerken totosunu kaldırıp oturuyo :))
gülcancım ben gece muhallebisini yediriyorum bi güzel, keçi sütü irmik ve pirinç unlu muhallebisi...
sonra yatıyoruz yatağımıza emerken uyuyor, arada uyanıp kontrol ediyor o kadar..
uyurken iş yapıyorsam yarım saatte bi falan yatıyorum 5 dk yanına sonra devam, erken yatıyor mecburum bişeyler yapmaya...
sabaha doğru bi kaç kez kalkıyor artık acıkıyor sanırım...
yanımdan ayırmaya çalıştım çok ağladı, ben de uykusuz kaldım uyumadığı için vurmak istercesine sinirli bi hale geldim..
öyle olacağına, çocuğa negatif enerji vereceğime alıyorum yanıma oooohhh keyif mis kokularla uyuyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?