2009 Eylül Anneleri

mervecim hoşgeldiiinn..
geçmiş olsun kuzuna kıyamam Rabbim beter dertlerden sakınsın...
ayrıcanaa kilo olayını boşver yaa yürümeye başladıalrmı hakkaten çok zayıflanılıo peşleirnde koşmaktan..... o senin hem kilko alma sebebin hemde diyetisyenin olacak bence :)))
ayrıca kuzunla nice aylar yaşlar gör sağlıkla inşallah canımm..... :)

gamzecim çok sağol nasıl özledim sohbet etmeyi valla ama cadı fırsat vermiyor ki :)))
kiloları takmamaya çalışıyorum ama geçen gün biri dedi ki, kilo alınca boyum kısa görünmeye başlamış eskisi gibi uzun durmuyormuşum -tatlıcadiarzu-
ondan sonra sinir oldum valla :roflol: :roflol: bi de hiçbirşeye giremiyorum sığamıyorum (( amaannn pfff...
şimdiden peşinden koşuyorum valla ama boğazım durmuyor ki :roflol:

hep beraber nice sağlıklı mutlu yaşlarını görelim işallah canm yaa :)))

amin canım amiiinn :)))
ay o boğaz durmaması sorunu bendede var yaa vallaha deliricem elimden gelse kapı kollarını söküp yicem :))))
ballı şerbetli tatlılar filan istiyo canım... (ki hiççç sevmezdim yaaa)
ey nefsim neden baldırıma baldır popoma popo katmak istersin????
yetmedimi yıllardır çektiklerim kilolarımdan yahuuuuuuuuuu :)))))))))))))))

şekerim Allah sana kolaylık versşn ama bende diyet miyet hak getire ver allah yiyom vallaha öküz gibi ne çikolata kaldı ne tatlı ne tuzlu :)))))
biri bana dur desin yada topluca kıtlığa girelim :)))))))

fatoşcum ben ayırdım 2 aydır tık yok hiç uyanmıyo maşallah ama ondan önce yarım saatte bir uyanır olmuştu sallamayı bıraktım düzeldi 2 gün ağladı 15 gün zor uyudu ama sonunda çoook rahatım sık dişini sallamadan uyutmaya bak canım başka türlü düzelmiyo

tulaycım bızdede hiç diş yok ya eşimde diş hkimi millet dalga gecıyo baban sana protez yapsın gecede bardaga koyarsınız dıyolar :) 1 yasından sonra extre d vıt ve flor baslanıyomus.yıne cıkmazsa dıs hekımı damakları cızıyomus.pıt dıye cıkıyomus.eımde cızsemmı falan dıyo ama kalbım dayanmaz dıyo soorada.cocuunu kesemezmıs.benı keserlerken ızlıyodu ama bı guzel amelıyathanede:))):roflol:

maşallah kuzulara , bizim ki ilkleri 5.5 aylıkken çıkardı alt dişleri ikisi birdien ,1 hafta önce üst yanlar çıktı yine 2 si birden sanırım bu hafta üst önler geliyor yeri iyice beyazlamış iki iki geliyor ...Ama bence acelesi yok müdahaleye de gerek yok bence ..

Ben de oğlum hareket etmiyor diye üzülüyordum şimdi yerinde durmuyor fır fır :) uykuları da düzene girdi çok şükür ama ayırmaya niyetim yok daha bir müddet ayrılamam ben onun kokusu odada olmalı biraz daha ...

gülnaz peki sen sallamayı nasıl bıraktın yatır kaldır yöntemi ile mi şimdi kendisi koydugun zman uyuyomu???

ya sizin yavrularda da oluyomu bilmiyorum yagız yatıp kalkınca bi becerisi gelişmiş kalkıyo hakketen uykusunda büyüyo bu sıpalar ya çok ilginç...

bide bugun bişeyi ögrendi yüz üstü emeklerken totosunu kaldırıp oturuyo :))

gülcancım ben gece muhallebisini yediriyorum bi güzel, keçi sütü irmik ve pirinç unlu muhallebisi...
sonra yatıyoruz yatağımıza emerken uyuyor, arada uyanıp kontrol ediyor o kadar..
uyurken iş yapıyorsam yarım saatte bi falan yatıyorum 5 dk yanına sonra devam, erken yatıyor mecburum bişeyler yapmaya...
sabaha doğru bi kaç kez kalkıyor artık acıkıyor sanırım...
yanımdan ayırmaya çalıştım çok ağladı, ben de uykusuz kaldım uyumadığı için vurmak istercesine sinirli bi hale geldim..
öyle olacağına, çocuğa negatif enerji vereceğime alıyorum yanıma oooohhh keyif mis kokularla uyuyorum :))))

evet ayfercim yaa sorma nasıl yağmur şimşek görme çocukta korktu sanki balkona çaktı şimşekler öff...
yaz geliyo diye sevinirken kış geliyo gibi bi piskoleciye girdim :))
sorma yazliklari kaldiramicaz hala ya.
masallah bebisine ya ama ben ayiramam ya.zaten ayirsam nereye koycam bi oda bi salon ev .salonda mutfakla bir:)
oy masallahhh ne guzel.bizimkide yapiyor cok tatli oluyorlar her halleri tatli yaa.

kis seni oyle merak etmistim arada gir bacim ozletme yaa.
bu arada vurma derecesine gelmeni tahmin ediyorum ama bi daha aklina getirme gis pataklarim seni ben heee.al yanina dedigin gibi.

ya tam cadde uzeri evimiz ve motoru yada arabayi hayvan gibi bagirtan okuzler o kadar cok ki burada her gecislerinde bizimki sicriyor.ama ne kufur ediyorum sormayin yani bu hayvanlara.

belizinde beşiğinin titreşimli ışıklı müzikli bi aparatı var açıyorum onu bende yatağıma yatıyorum arada bakıyorum burdayım der gibi bi elimi tutuyo öyle uyuyo eğer çok zor dalarsa... yoksa atıyorum beşikte kendisi uyuyo.. ve yatırmadan mutlaka uzun uzun emziriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…