2009 Eylül Anneleri

9 da yatan oğlm dişler fena vurdu saat ka oldu hala uykusu yok vala benim uykum geldii.... offff...

...
kis seni oyle merak etmistim arada gir bacim ozletme yaa.
bu arada vurma derecesine gelmeni tahmin ediyorum ama bi daha aklina getirme gis pataklarim seni ben heee.al yanina dedigin gibi.

canım benim yaa çok sağol :))))
ya ne vurması bi kez poposuna şaplatır gibi oldum, canını yakacak kadar da değil yani...
oturdum ağladım sabaha kadar...
kendime vurayım daha iyi valla, çok tatlı evlat yaa çoookkkk opuyorumnanaktan

ya tam cadde uzeri evimiz ve motoru yada arabayi hayvan gibi bagirtan okuzler o kadar cok ki burada her gecislerinde bizimki sicriyor.ama ne kufur ediyorum sormayin yani bu hayvanlara.

aynı şekilde valla tamamen katılıyorum hayatım!!!!
şehir içi ama sanayiye giden yol bi de burası, koca koca tırlar geçiyor daat daaat etti mi çocuğun yanına uçuyorum korkmasın diye!!!
bi de cadde üstündeki evler pahalı oluyor... ev alırken en dikkat ettiğim şey olacak cadde olmaması kaydirigubbakcemile3

9 da yatan oğlm dişler fena vurdu saat ka oldu hala uykusu yok vala benim uykum geldii.... offff...

geçen sene bizler hamişken hem de henüz 2,5 aylıkken diş sorunum çıkmıştı..
o zaman demiştim ki, "Allahım sabırsız olduğumu biliyor, şimdiden diş sancısı çektiriyor bana, çektiriyor ki bebeğin acısını anlayayım" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çoook yolları var annesi daha çoook işleri var opuyorumnanaktan
ama bildiğim tek şey var, evlat kadar kıymetli hiç birşey yok dünyada opuyorumnanaktan

valla gamzecim benimki o kadar çok uyku şekli değiştirdi ki :))) hava civa diyemiyorum artık :)))
sallamadan uyuyordu, minik beşiğinde sallanmaya alıştı, ayakta uyudu onu bıraktı salıncak astık...
Allaha şükür ama gece kalkıp sallamadım çok nadir zamanlar dışında...
şimdi uyuttum evi toparladım, sizleri göreyim dedim yanına gitmezsem uyanır :))
amaannnn onlar için herşeye değer değil mi :)))

Son düzenleme:
canim cadde ustu cidden kotu ya.ev alirken dikkat istiyor bu is ogrenmis olduk.
ya hanimin ciftligini izledim kardesim uyuz oluyom o gulluye ya topraklarimda topraklarim diyor sinir teneke mahallesindeyken torpragin mi vardi oyleee sinirrr.ya ozgu namaali severdim ama bu rolu cok uyuz.
bizimkide yeni uyudu ya yemedide hayret bisey yemeden yatti saatlerdir ac.belli olmuyor halleri vakitleri.dis cikarmaya basladik bence yine.

ayfercim ben pek sevmedim hanımın çiftliğiini zaten reytingleride ii değilmiş..
kızlarr facede yarışma düzenledik herkes katılsın..

günaydınnn herkese evt hanımın çiftliği pek tutmadı ...

şu sıralar aşkı memnudur gidiyo alan memnu veren memnu :))

Sabah kalktık yağmur yağıyo poyrazla camdan baktık yağmuru izlesin diye cnm yaaaaaaa camdan düşen yağmur damlacıklarına şaşkın şaşkın bakıyo ve tutmaya çalışıyo bi tuhaf oldum.. Herşeyi ilk defa görmesi beni bile heyecanlandırıyo

selam hatunlar.. dün gece burdada fırtınalar koptu. çok yağmur yağdı ama bugün güneşli gibi.. ama yinede güven olmaz havaya

bugun yağmur yok gözüküyo ama umarım olmazz :))
ya insanın bişiy yapası gelmiyo içi kararıyo öff zaten kocamda çalışıcak her hafta sonu olduğu gi,bi bugun ve yarın (((

selamlar cemaat. sabahın 6sında dikildik ayağa. iki dk uyuyo uyanıyo gene uyuyo iki dk sonra uyanıyo beni de maymun etti. sonra 8 de vurdu kafayı uyudu babanenin ayağında 10 a doğru uyandı sıpa biz ayağa dikildiğimizle kaldık :)
herkesin keyifler iyidir umarım...

gamzem burası da kapalı yağmış gece heryer ıslak. şuan pek görünmüyo ama ben yağsın istiyom nedense. hava kapattığına değsin dimi :)

ya bebislerde ne zaman gece deliksiz uyicek? bizimkide mubarek sabah erken dikilooor.gecede kac sefer kalkooor.olsun yavrum iyi olsunda.ya o uykudan uyanmak oyle zor oliiki gozunun icine bakiyom uyusun diye.yanima alinca baaazen uyuyo oh diyom.bazen gozum kapali uyutmaya calisiyom.

ayfer bizim gece uyanmamız pek yok olsa da kısa sürüyor ama 6 dedin mi ayaktayız. yanımda hiç uyutmadığımdan yanıma alınca da uyumuyor babasının saçını yoluyor anca :)

gunaydın
bız dun babamızı yolcu ettık.oglumla basbasaydık dun gece.ama ezanlar okunuodu ben hala yatakta donuodum.bır turlu uyuyamadım.tabı cocugu da rahat bırakmadım.en ufak donusunde kalkıp ustunu basını duzelttım.o da rahat edemedi.ıns su gunler bır an once gecer de babamız gelır hemen.yoksa ben 5 gun uykusuz ayvayı yerım.burda da hava bı acılıo bı kapanıo.sıkıcı ama.gercı tum turkıyede oyleymış.hazıran gelıo havalara bak.umarım bır ay sonra ıyıce ısınmıs olur.bu arada bız de ızmır bıletımızı aldık 24 hazırana.allah nasıp ederse 29 hazıranda da tatıle gıdıyoruz kuşadasına.eymenle ılk tatılımız umarım cok guzel gecer.sızde ne var ne yok..

bu arada sizinle de paylasmak ıstedım.portakal yagı,susam yagı,ardıç yagı,bugday yagı.bunları karıstırıorum masajla gobegıme suruorum.sonra strec sarıorum ama oyle cok sıkı deıl sadece etraf yaglanmasın dıe.o sekılde mekıgımı falan cekıorum evımın ısını yapıorum.bır kac saat sonra yıkıorum.mekıkle bırlesınce faydasını goruyorum.sızle de paylasmak ıstedım.bılgınıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…