2009 Eylül Anneleri

slm kızlar..uzun süredir giremıyorum girsemde bakamıyorum...geçmişide okuyamıyorum..umarım herkes iyidir..bizde hala aynı diş miş yok :) ben işe başladım kızım bakıcıda allaha şükür şimdilik bi sıkıntımız yok...sizlerde ne var ne yok...

günaydın kızlarrr
elacım allah kavuştursun canım bizde salı günü antalyaya tatile gidecektik ama türkiyede havalar bozuk diye 29 hazirana ertelettik uçak biletimizi ve otel rezervasyonumuzu ama 2 katı fazla para ödüycez temmuz ayı otel fiyatları haziran ayının 2 katı kadar yaa bide bizim gittiğimiz hafta yağmur olursa fazla para ödediğimizde yanımıza kalacakk
kaan da sabah 5 gibi uyanmalarını 5 dk ya çıkarıyo benimde salla salla beynim dönüyo ama abiside öyleydi deliksiz bi uyku için maalesef 3 yaşını bekliycez

canım bizdede diş yok daha alttan 2 beyazlık görünüyo çok net ama damağını yarıp çıkamadılar daha sinan ilk dişini 11 aylıkken çıkarmıştı bende beklemiyom o zamana kadar genetik biras

herkeseee günaydııınnnnn
ayy burası hala kapkapalı bi havaaaa
eloş tatil güzel geçer inş. cnmmm
bizim tatile gideceğimiz bile belli değil(
ya halil ibrahim de gece öle sık dönüyoki dönmekten kendikendini uyandırıyooo yaaa
bende kıyafetlerini hazırlıcam yarın izmire gidicezzz
ikizlerin mevlütü varrr...hava öle gazep çocuuma ne giydircemm şaşırdım yaaaa
gamze bnmde eşim tüm hafta fulll çalışanlardan üzülme bebem yanlız deelsinnn

saolun kızlar
ececım ya yurtdısından yapılan rezervasyonlar ıcın baya bı ındırım yapıolar sıze yapmadılar mı ya.

selam kızlar hoşgeldiniz.. ela allah kavuştursun canım.. mehtapcım hayırlı olsun sanada işe başlamışsın nasıl gidiyo alıştın mı?

tülayımmm hg cnm...
ay oğlum demir ilacı yüzünden kabız oldu yaaa. duphalaca (babanemin deyimiyle topalak) verdim beklioyos bakalım...

ece mehtap hoşgeldiniz kızlar...
hoşbulduk cnm nasılsın babaanneye kavuştunmu gözünaydın efe baya yoruldu ofislerde
tülaycım kaan da dönünce uyanıyo bi çare bulmak lazım ama ne
saolun kızlar
ececım ya yurtdısından yapılan rezervasyonlar ıcın baya bı ındırım yapıolar sıze yapmadılar mı ya.

canım burdan turla gidince daha ucuz oluyo ama uçak biletini onlar ayarlıyo gidiş dönüş olarak bu sefer dönüş biletimiz yanıyo aynıya geliyo çünkü onlar otel çıkış tarihine dönüş bileti olacak diyo e dünya kadar akraba var onlara uğramadan dönersek çok ayıp olur biz otelde 2 hafta kalıp 2 haftada eş dost kardeş ziyaretine ayıracaz

Son düzenleme:
saolun arkidişlr
tulay ızmırde bızım yerımıze de gezın cnm bnm.cok ozledım.op halıl ıbrahımıŞeniz

tülayımmm hg cnm...
ay oğlum demir ilacı yüzünden kabız oldu yaaa. duphalaca (babanemin deyimiyle topalak) verdim beklioyos bakalım...
ya malesef demir ilacı kabız yapıyo meyve püresi kayısı falan veriyorum ben o düzeltti biras

h.b baharcım saol beni sadece sen gördün valla
cnm z.yağı verseydn accık

niye bacım bende gördümya seniiiialsanaalsanasmile
zeytinyağı vermeyin diyodu bi dr akciğerlere kaçarsa çok zararlıymış yani sade vermeyin dedi doktorum programında söledilerdi

ya ececim sormaaaa bağlıcam yakındaa
keşfettiler ya dönmeyi ...ama cılkı çıkıyo yaneeee
ela cım selamı sölerim izmir eee..öprm cnm sende öp eymen paşamı

bahar cım en iisi verme ben vermiyorum demir ilacını ama artık başlıcam
kabız olayını aşıyolar bi zamn sonra..halil ibrahim aştı artık..alıştı sanırım bağırsakları...bende g.kurusu veriodum zorda kalırsam z.yağı bi çay kaşığı

tülayım zyağı vermedim cnm devam ederse vercem.izmiri ben de çok özledim yaaaaa...
ececim saol canım...kayısı yediriyom tazesi çıktı ya. seviyor da bakalım beklemedeyiz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…