2009 Eylül Anneleri

ama su vermezsen işe yaramıyo pek kabız için yaaa
kaşıkla da versen içmiyomu?
aman bnmkide öleydi şimdi nasıl içiyoooo sorma alışır ali efe de üzülme

slm bizim bugun babamız nöbetçi yalnızız oglumla her zamanki gibi

mervecim biz odasını ayırdık 3-4 ay oldu yanımda yatırmıyorum gece en az 5 defa kalkıyoruz yanımda yatırdım 1 gece yıne aynı o yüzden yanıma hiç almıoyrum alışmasın sıpa

ya ececim sormaaaa bağlıcam yakındaa
keşfettiler ya dönmeyi ...ama cılkı çıkıyo yaneeee
ela cım selamı sölerim izmir eee..öprm cnm sende öp eymen paşamı
gerçekten bağlamak lazım bunları acayip dönüyo beşiğinde dönüncede uyanıp bağırıyo dün dedimki bak kardeşim ya dönme yada dönüyosan uyanma e hadi uyandın ağlama o zaman sanki benmi döndürüyom seni alla allaaaaaa kaydirigubbakcemile3
tülayım zyağı vermedim cnm devam ederse vercem.izmiri ben de çok özledim yaaaaa...
ececim saol canım...kayısı yediriyom tazesi çıktı ya. seviyor da bakalım beklemedeyiz :))))
yarasın paşama baharcım demiri kaç damla veriyosun

tülayım bizim suyla da sorunumuz var pek sevmiyoruz :)

yaa kaanda su içmiyo hemde hiç bi kaşık zorla verirsem boğazında gırrrrrrrr yapıyo sonrada pırrrrrt diyo fışkırtıyo hiç susamıyo heralde yada bu ne tatsız tuzsuz diye beğenmiyo ama kabızlığın en iyi ilacı bol su diye biliyom

selam cnm nasılsın
bende ayırıyım diye telsiz aldım ama daha cesaret edemedim 1 yaşına kadar dursun bakalım

yaa ben 1 haftadır alıyom sabaha karşı yanıma çünkü çok dönüyo ve çok açılıyooo yaa
uffff yaz gelsinnn
h.g gülcan

merhabalar kızlar.. off yaa uyumuyo bu doğa.. saat sekizde kalktı şu saat oldu uyumadı koydum oyuncaklarının arasına oyna o zaman dedim geldim nete giriyorum.

tülayım verdim şinci su :)
gülcan hg canım. bizim yanımızda beşikte yatıyor ama hiç kendi yatağıma almadım
hb cnm valla onuda yaparsam zaten özel hayat falan kalmıcak adam başbaşa 1 saatimiz olmuyo
selam cnm nasılsın
bende ayırıyım diye telsiz aldım ama daha cesaret edemedim 1 yaşına kadar dursun bakalım
slm datlum bizimki gece çok uyanıyodu belkı orda daha rhat eder diye ayırdık hoş bi faydası olmadı geride getirmedik
ecem 8 damla falan veriyom devam sütüne karıştırıyorum.
baharcım öncesi ve sonrasında 1er saat süt ve süt ürünleri almıcak meyva suyununa karıştır ver cnm

yaa ben 1 haftadır alıyom sabaha karşı yanıma çünkü çok dönüyo ve çok açılıyooo yaa
uffff yaz gelsinnn
h.g gülcan

hb cnm ya büyüdülerde koca adam gibi yatagın için de dönüyolar

hoşgeldin tuba vardır bi sıkıntısı uyuyamıyordur kuzucuk

bu yaşasın babam etkinliğini pireli anneler açtı dimi başka grup değil yoksa girmeyim

bu arada beliz hanımda şimşekten uyandı.... sanane şimşekten zıbar yat işte yağmur yağdıda sokaktamı kaldın ohh mis gibi yatağında uyu demi ama olmaaaaz en ufak bi çıt demede kalkacak :)))))))

arkidişler jasencka kim hele :)))
hoşgçrdük tülayceyzim nabersin bakalım demek dönüyo ha paşam onun popoşunu ısırırım :))))

selam hanımlar bi görüneyim göreyim dedim..
babişleri gitmiş olanlar Allah kavuştursun :)))
tatil konusu da zemuszemus :roflol:

...
mervecim biz odasını ayırdık 3-4 ay oldu yanımda yatırmıyorum gece en az 5 defa kalkıyoruz yanımda yatırdım 1 gece yıne aynı o yüzden yanıma hiç almıoyrum alışmasın sıpa

canım ben analfissur ameliyatı olduğum zaman spinal yüzünden 15 gün kalkamadım ve sürekli gece gündüz yatarak emzirdim..
ondan önce emer uyurdu beşiğinde, yatarak emmek yasaktı çünkü sesi kısılıyordu gece gündüz farketmez.. doktorun söylediği yani yatarak emzirmiyorsdum...
ama ameliyat zamanı bi alıştı yanımda olmaya artık yatağımda sürekli...
daha yeni yeni 3 haftadır sabaha kadar emmeyi bıraktı, iyice uzatsın gece uyku süresini beşiğine alıcam ama daha çok kontrol ediyor, yerinde değilse sabaha kadar meme istiyor..
ben de bu yüzden zorlamıyorum iyice alışsın beşiğe dönecek tekrar...
odasını ayırmaktan bahsetmiyorum bile, o gözümün önünde olmadan uyuyamam ben -tatlicadiarzu-

doğduğundan beri günde bir çay kaşığı mutlaka su verirdim şu an çay bardağıyla gulp gulp içiyor reyyan :)))
su istemiyorsa bardağı ağzına dayıyor prrrrrttt yapıyor :roflol: :roflol:

kızlaaaaaar hadi biraz nostalji yapalımm.....
geçen yıl bu zamanlar neler yapıyoduk yazalım hadi :)))

ben başliyim...
ben yine bol bol izmire gelip gidiyodum şeker sorunum vardı ona moral bozuyodum ama onun dışında kıpırtılarını dinliyodum bütün gün kuzumun minicikm ellerini ayaklarını poposunu hissetmeye çalışıyodum çok güzeldi yaaaaaaaaa ama insan şimdi anlıyo........

bu arada beliz hanımda şimşekten uyandı.... sanane şimşekten zıbar yat işte yağmur yağdıda sokaktamı kaldın ohh mis gibi yatağında uyu demi ama olmaaaaz en ufak bi çıt demede kalkacak :)))))))

gamze bunlar aynı odada birbiriniz otturuğundan uyanmasın kızım ayrı odaları mı düşünsek acaba ehehe. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…