gerçekten bağlamak lazım bunları acayip dönüyo beşiğinde dönüncede uyanıp bağırıyo dün dedimki bak kardeşim ya dönme yada dönüyosan uyanma e hadi uyandın ağlama o zaman sanki benmi döndürüyom seni alla allaaaaaa kaydirigubbakcemile3ya ececim sormaaaa bağlıcam yakındaa
keşfettiler ya dönmeyi ...ama cılkı çıkıyo yaneeee
ela cım selamı sölerim izmir eee..öprm cnm sende öp eymen paşamı
yarasın paşama baharcım demiri kaç damla veriyosuntülayım zyağı vermedim cnm devam ederse vercem.izmiri ben de çok özledim yaaaaa...
ececim saol canım...kayısı yediriyom tazesi çıktı ya. seviyor da bakalım beklemedeyiz :))))
tülayım bizim suyla da sorunumuz var pek sevmiyoruz :)
slm bizim bugun babamız nöbetçi yalnızız oglumla her zamanki gibi
mervecim biz odasını ayırdık 3-4 ay oldu yanımda yatırmıyorum gece en az 5 defa kalkıyoruz yanımda yatırdım 1 gece yıne aynı o yüzden yanıma hiç almıoyrum alışmasın sıpa
hb cnm valla onuda yaparsam zaten özel hayat falan kalmıcak adam başbaşa 1 saatimiz olmuyotülayım verdim şinci su :)
gülcan hg canım. bizim yanımızda beşikte yatıyor ama hiç kendi yatağıma almadım
slm datlum bizimki gece çok uyanıyodu belkı orda daha rhat eder diye ayırdık hoş bi faydası olmadı geride getirmedikselam cnm nasılsın
bende ayırıyım diye telsiz aldım ama daha cesaret edemedim 1 yaşına kadar dursun bakalım
baharcım öncesi ve sonrasında 1er saat süt ve süt ürünleri almıcak meyva suyununa karıştır ver cnmecem 8 damla falan veriyom devam sütüne karıştırıyorum.
yaa ben 1 haftadır alıyom sabaha karşı yanıma çünkü çok dönüyo ve çok açılıyooo yaa
uffff yaz gelsinnn
h.g gülcan
...
mervecim biz odasını ayırdık 3-4 ay oldu yanımda yatırmıyorum gece en az 5 defa kalkıyoruz yanımda yatırdım 1 gece yıne aynı o yüzden yanıma hiç almıoyrum alışmasın sıpa
bu arada beliz hanımda şimşekten uyandı.... sanane şimşekten zıbar yat işte yağmur yağdıda sokaktamı kaldın ohh mis gibi yatağında uyu demi ama olmaaaaz en ufak bi çıt demede kalkacak :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?