dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg
kızlaaaaaar hadi biraz nostalji yapalımm.....
geçen yıl bu zamanlar neler yapıyoduk yazalım hadi :)))
ben başliyim...
ben yine bol bol izmire gelip gidiyodum şeker sorunum vardı ona moral bozuyodum ama onun dışında kıpırtılarını dinliyodum bütün gün kuzumun minicikm ellerini ayaklarını poposunu hissetmeye çalışıyodum çok güzeldi yaaaaaaaaa ama insan şimdi anlıyo........
güle güle cnm kolay gelsinkızlar misafirlerim gelecek birasdan çayın yanına bişiler hazırlamak üzere mutfağa gidiyim öptümmm hepinizi
sen kız meme düşkünüymüş canım 7/24 olsa hayır demicek galibaselam hanımlar bi görüneyim göreyim dedim..
babişleri gitmiş olanlar Allah kavuştursun :)))
tatil konusu da zemuszemus :roflol:
canım ben analfissur ameliyatı olduğum zaman spinal yüzünden 15 gün kalkamadım ve sürekli gece gündüz yatarak emzirdim..
ondan önce emer uyurdu beşiğinde, yatarak emmek yasaktı çünkü sesi kısılıyordu gece gündüz farketmez.. doktorun söylediği yani yatarak emzirmiyorsdum...
ama ameliyat zamanı bi alıştı yanımda olmaya artık yatağımda sürekli...
daha yeni yeni 3 haftadır sabaha kadar emmeyi bıraktı, iyice uzatsın gece uyku süresini beşiğine alıcam ama daha çok kontrol ediyor, yerinde değilse sabaha kadar meme istiyor..
ben de bu yüzden zorlamıyorum iyice alışsın beşiğe dönecek tekrar...
odasını ayırmaktan bahsetmiyorum bile, o gözümün önünde olmadan uyuyamam ben -tatlicadiarzu-
doğduğundan beri günde bir çay kaşığı mutlaka su verirdim şu an çay bardağıyla gulp gulp içiyor reyyan :)))
su istemiyorsa bardağı ağzına dayıyor prrrrrttt yapıyor :roflol: :roflol:
offf ya bende izmirdeydin magaza magaza gezip alışveriş yapıyodumkızlaaaaaar hadi biraz nostalji yapalımm.....
geçen yıl bu zamanlar neler yapıyoduk yazalım hadi :)))
ben başliyim...
ben yine bol bol izmire gelip gidiyodum şeker sorunum vardı ona moral bozuyodum ama onun dışında kıpırtılarını dinliyodum bütün gün kuzumun minicikm ellerini ayaklarını poposunu hissetmeye çalışıyodum çok güzeldi yaaaaaaaaa ama insan şimdi anlıyo........
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg
yok gülcancım hayır dediği zaman dişsiz damaklarıyla bi sıkıyor ucunu var ya, diyorum ki sen yaşıtım falan olacaktın çocuğum olmayacaktın yapıştırırdım bi tane ama :roflol: :roflol:
dişleri çıkarsa ne yaparım bilmiyorum valla :roflol:
gamze kız yırtına yırtına doğurucaz diyorduk şimdi bu cadılar mı bizi yırtmaya çalışıyor :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?