2009 Eylül Anneleri

çalışıyordum, işyerindeki 3'lü koltukta kestiriyordum :roflol:
24 saatim araba beşik biberon emzik aramakla geçiyordu :roflol: :roflol:
kıpır kıpır hanımefendiyle konuşup duruyorduk...
ay doğdular da... inanılmaz yaa..

dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi

oyyyy kafasını daa totosunu da yerim ben bunun yatışa baaakkk opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy
ben geçen sene bu zamanlar;
benim hamileliğimi bekleyip düğün yapanlar vardı kıyafet arıyodum çarşılardaaa koca cüsseme göre
teyzemin oğlunun düğünü vardı meselaaa 7 gün sonra,,, yarınsa ikiz bebişlerinin mevlüdüne, 8 aylık olan oğluşumla gidicem nasipse...hey gidi hayat yaaaaaaaaaaaaaaa

Ben geçen sene bu zamanlar günde beş kilo erik yiyip eşime habire yaa bu kız ne çok erik seviyo diyodum aynen bende düğünler için kocaman elbiseler alıp saç yaptırıp duruyodum. evde kıç büyütüp büyüyen kıçımı sevgiyle izliyodum. biyandan da her Allahın günü yaa biz ne zaman taşınıcaz bu çocuk taşınma sırasında doğacak diye eşimle kavga edip banyo, mutfak bakıyodum. :)

kızlar misafirlerim gelecek birasdan çayın yanına bişiler hazırlamak üzere mutfağa gidiyim öptümmm hepinizi
güle güle cnm kolay gelsin

sen kız meme düşkünüymüş canım 7/24 olsa hayır demicek galiba
offf ya bende izmirdeydin magaza magaza gezip alışveriş yapıyodum
bütün gün elim karnımda dolaşıyodum
yok hareket etti etmedi ne kafa yoruyoduk zaman ne çabuk geçiyo şimdi kocaman oldular resimlerde olmasa herşey şaka gibi geliyo

gamzecim senın şuan şeker sorunun yok dimi gebelik şekerimiydi??

dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg

maşallah kuzuma ne güzel uyuyo paşam

yok gülcancım hayır dediği zaman dişsiz damaklarıyla bi sıkıyor ucunu var ya, diyorum ki sen yaşıtım falan olacaktın çocuğum olmayacaktın yapıştırırdım bi tane ama :roflol: :roflol:
dişleri çıkarsa ne yaparım bilmiyorum valla :roflol:

sizin cadılarda bişey var ozaman belizde aynısını yapıyomuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gamze kız yırtına yırtına doğurucaz diyorduk şimdi bu cadılar mı bizi yırtmaya çalışıyor :roflol: :roflol:

merve h.g
hakket cnm yaaaa
7/24 emicek seni nerdeyse
biz gündüz hiç emmiyorus artık nerdeyse sadece gece
gündüz su içiyo bol bol çünkii

yaaa tubacım rahat ol bizimki gazımsı seslerden uyanmıyo :)))))))))))))))) ama doğacığımı bilemicemm deneycez görecez :))))))))))
tülayım çok şeker uyuyo yaaaaa maşallah o kafayı yerim ben yeriiiimmmm :)))))
ayy hakkaten zaman ne çabuk geçti yaa bende koca sülalesinden bi nişan için kıyafet arıyodumda Allahtan göbeğim yoktu kendi bedenime göre bişi aldım yetti :))))
elacım bu arada Allah kavuştursun sağlıkla kavuşun ve tatilinizi yapın inşallahh.......

Son düzenleme:
gamze kız yırtına yırtına doğurucaz diyorduk şimdi bu cadılar mı bizi yırtmaya çalışıyor :roflol: :roflol:

aahahahahaaa anıra anıra doğurcam diyodum demiii :))))))))))))))))
hakkatende anırdım sezeryanda olsa zormuş be anacım :))))))))))))))))))
ama cadlar bizim hakkımızdan yavaaaş yavaş gelmeye başladılar bencede... :))))))))))

tülaycım h.b. tatlım :))))
ay benmki su da içiyor yemek de yiyor ama uyurken 15-20 dakika beni de emiyor :)))
maşallah diyim kuzuma hala aylık 900 gr. falan alıyor..
gerçi şu 3 günde 750 gr verdi ya neyse toplar benim topacım :)))

gamzecim valla ben de anırdım :roflol:
"amaannn ne bağırıyorlar o kadar" diyordum en çok ben bağırdım :roflol: :roflol:

kızlar çok üzülerek gitmek zorundayım temizlik vs...
akşama düğün var eşimin arkadaşının ve ben hala düğünlerden nefret ediyorum (((
öpüldünüz kocaman kendinize ve yavrunuza iyi bakınnn :)))

yaaaa ne mervecim biz ne heves ettik o bağıra bağıra doğurmaya ama
maalesef olmadııı valla gamze, ebru,gülcan, özge, fatoş ben en çok normal doğum isteyenlerdendik ama olmadııııı

evet vallaha ençok biz istedik ama olmadı...
bilsem hastaneye değil gülay gibi mangoya giderdim :))))))))))))))))))))))))))

41.haftaya kadar bekleyip sonra o masaya yatmak zor geldi hayırlısı böyleymiş napalım

neyse şekerler ben çıkıyorum yagız uyandı meyvasuyunu içirip parka götüreyim sıkıldı yawrum kaç gün evde azcık hava alsın öptük sizleri byyy

haklısın gülcancım normal diye diye kurduk kendimizi sonrada sezerciği görünce masada ööle şakıttık kaldık :))))
bende baya zor çıktım etkisinden.. herkes normalden korkar ben sezeryandan çok korkardım ki kendi adıma korkularımda haklıymışım...... sonrası çok kolaydı hemen ayaklandım o ayrı ama doğalını tercih ederdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…