2009 Eylül Anneleri

ayfer bizim gece uyanmamız pek yok olsa da kısa sürüyor ama 6 dedin mi ayaktayız. yanımda hiç uyutmadığımdan yanıma alınca da uyumuyor babasının saçını yoluyor anca :)
sorma bizimkide uyumazsa babaya saldiriyor:)
ayy canim tahmin ediyorum ben halini yaa.Allah yardimcin olsun Allah kavustursun.hadi tatil isinide hallettin demek.kusadasinda nereye gidiceniz?
3 yas mi anooov:)
saka bi yana herseye deger bu yavrularimiz.bu arada temmuz daha garanti ya tatil icin.iki hafta otelde iki hafta akraba olayini iyi dusunmussunuz.ya iki hafta otele alisinca insan fena olur donusu ama yaa:)
tülayımmm hg cnm...
ay oğlum demir ilacı yüzünden kabız oldu yaaa. duphalaca (babanemin deyimiyle topalak) verdim beklioyos bakalım...
duphalaca ne kiz icerigi nedirrr:)demir ilaci bizdede kabiz yapiyor aynen.
dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg

oyy masallah subhanallah tatlisko yaa.

bende gecen sen bu zamanlar istanbulda annemin evinde kipirti sayiyordum.bide kk tabii:)
dogum olayina gelince ben hep sezeryan dedim.ama sonrasinda acayip acilar cektim.surundum desem abartmis olmam.1 ayda anca ayaklandim.gecti sukur ya.

merhaba kızlar ben de 2009 eylül annesiyim.yeni üye oldum sizlerin yazdıklarınızı görünce heyecanlandım.acaba çok mu geç kaldım.mafoldumbendaha önceleri paylaşımlara katılmamanın pişmanlığı içindeyim

slm kilti hg aramıza
hıcbısey ıcn gec deıl:)muhabbete dırek kendını tanıtarak baslayabılırsın:)

ayfeeer bız pamucağa gıdıoruz canım.sıze yakınmı ha yakınmı???

kilti hoşgeldinn cnm daha önümüzde çoook yıllar var çok paylaşacağımız şeyler olacak merak etme daha yüeücekler konuşcaklar okula gitcekler ooooo Allah ım o günleri hayırlısıyla göstersin bizlere inş..

ya er yada gec onemli olan samimiyet .hosgeldiin.
slm kilti hg aramıza
hıcbısey ıcn gec deıl:)muhabbete dırek kendını tanıtarak baslayabılırsın:)

ayfeeer bız pamucağa gıdıoruz canım.sıze yakınmı ha yakınmı???

yavrum pamucak bilmiyom.bizimkilerin yazligi davutlar yolunda bi sitede anacim.seneye otele insallah.

tülayım bizim suyla da sorunumuz var pek sevmiyoruz :)

benim oğlum da suyu hiç sevmiyor..bardakla veriyorum bir yuduk içiyor kalanını çıkarıyor..biberon veya suluk ile hiç içmiyor zaten..

dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg

aynen eymen de böyle uyuyor..boynu ağrıcak diye çok korkuyorum..:)

kızlar poyrazın dün gece ateşi 38 - 38,5 arasıydı fitil verdim şimdide yine vucudu sıcak 37,5 çıkıyo yine yükselcekmiş gibi... iştahıda yok... keyfi idare eder... bi hastalığıda yok...

diş mi acaba ? ılık banyo yaptırdım üstü soyunuk duruyo... yine çıkarsa ateşi fitil veya şurup vermeye devam mı etsem sizce ?

geçmiş olsun canım bence bi doktoruna götür belki mikrop kapmış olabilir dişler pek ateş yapmaz

günaydın kızlar
herkese güzel bi pazar diliyorum bebişler iyidir inşallah
regl oldum ama felaketim hiçbişi yok ortada çok agresifim ota moka sinir oluyorum pffffff hayat çok sıkıcı ve tekdüze geliyo bana gece uyan uyan 5 dk uyu sabahı et sabah çocukları yedir parka götür banyo yaptır uyut yemek pişir evi temizle uyananları doyur oyna alt temizle yemek bulaşık çamaşır akşam olsun bölük pörçük bi uyku hoooooooooooop yine sabah dön başa aynı şeyler benmi acayipim yoksa hayat bumu çooooooook şiştim izlandadaki yanardağ gibi patlıycam yakında

kendi kendime yazıyım azcık çok asabi hissediyorum kendimi niye böyle oldumki sizde daralıyomusunuz arada sırada şöylee ardıma bakmadan kaçasım var herşeyden uzağa fakat eve zincirle bağlamışım kendimi gidemiyorum gezmeye bile aklım hep çocuklarda kalıyo eşimde bana karşı çok anlayışlı tatlım sen çık gez bunaldın iyice diyo ev işlerindede gelince yardımcı oluyo ama yok dışarı bile çıkmak istemiyorum sanki çocukları bırakıp çıkarsam çocuklar ağlıycak gibi geliyo gelen bakıcılarıda geri çevirdim hep evde yabancı birini istemiyorum diye ama dellenecem yakındır kendimi çooooook kötü hissediyorum hayattan hiç zevk alamıyorum bunları yazdım çünkü bende bi problemmi var ortada hiçbişi yokken böyleyim sizede oluyomu arada böyle

Ececim çok normal şeyler bunlar sen normalsin yani :))) inan burda bunları çogumuz hissediyoruz...bende bazen aynen öyle hissediyordum kendimi...bakalım işe başladım belki biraz iyi gelir...aklım çocugumda kalıyo ama napaılm (

günaydın canım

bence kesin diş çünkü aynısı defne de oldu ve 3 gün sürdü. ben fitil ve pedifen şurup kullandım dönüşümlü olarak geçti şükür. pedifen kesinlikle tavsiye ederim canım.

iyi pazarlar herkese
çılgınlar gibi 2 gündür yağan yagmurdan sonra bugun hava pek güzel izmirde :)))))))
dışarı çıkmalıyız...

Ececim, seni çok iyi anlıyorum canım. Zaman zaman aynı şekilde benim de heyheylerim tepemde oluyor. Herşeyi bırakıp çekip gidesim geliyor ama tabi senin bu durum daha fazla oluyordur. Başke ülkede, 2 çocuk çok daha zor canım. Sen tatili düşün bak az kaldı 1 ay sonra buradasınız inş. Regl olmanın da etkisi vardır bu sinir halinde. Geçecek canım, ama bence bakıcı işini ayarlamaya çalış. Gönderme hemen geleni.

kızlar herkese merhaba yaa bendede aynu ruh halleri şööylee bir tatile gitsem insan kılığına girsem hiçbi sorun olmasa hayatımda oof off daha ne isterim yaa......ama tabi şimdi ececim sende durum farklı ikli çocuk yabancı bir ülke..... ne desen haklısın.... bencede bakıcıları geri çevirme yoksa sen o yanardağdanda beter olacaksın...... aslında hepimizin tatile değişikliğe çook ihtiyacı var...
bendede sorun şu: kocam aynı tubanınki gibi gereü,nden fazla işkolik.. adam bi çek keserken bile gökdelen dikiyo ciddiyetinde..tel. açsam ya açmaz yada saatler sonra döner geri hayırdır diye.... acil bişi olsa ruhuma El-Fatiha.... bakın bugün pazar ve adam 7 de işe gitti... bu geneldede böyle.... vallaha fenalık geliyo...... zevkle yiyip içemiceğin ailenle zaman geçiremiceğin parayı neden kazanıyosun kşme ne yararı varki..... biz kazanıyoruz eller yiyo durumu var bide.... onada deliriyorum ama bekliyorum işte bir umut düzelecek diye... yok babası yok kardeşi yok ortağı.. kocamı boğğmaklaa boğmamak arasındayım anlıcağınız.... :)))

selam hanımlar...
akşam bahsettiğimiz arkadaşın düğününe gittik çok durmadım ama eşim 4'e kadar gelin indirme eğlencesindeydi...
öğlende haber aldık balayına giderken kaza yapmşlar... eşim ve arkadaşları gittiler bursaya hastaneye..
yarım saat önce haber geldi, gelin ölmüş çocuk komada...
çok kötü bi haldeyim paylaşmak istedim...
babamdan sonra ,ilk kez ağladım ve birine üzüldüm....
sonra yine görüşürüz inş.. kızlar... Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…