sorma bizimkide uyumazsa babaya saldiriyor:)ayfer bizim gece uyanmamız pek yok olsa da kısa sürüyor ama 6 dedin mi ayaktayız. yanımda hiç uyutmadığımdan yanıma alınca da uyumuyor babasının saçını yoluyor anca :)
ayy canim tahmin ediyorum ben halini yaa.Allah yardimcin olsun Allah kavustursun.hadi tatil isinide hallettin demek.kusadasinda nereye gidiceniz?gunaydın
bız dun babamızı yolcu ettık.oglumla basbasaydık dun gece.ama ezanlar okunuodu ben hala yatakta donuodum.bır turlu uyuyamadım.tabı cocugu da rahat bırakmadım.en ufak donusunde kalkıp ustunu basını duzelttım.o da rahat edemedi.ıns su gunler bır an once gecer de babamız gelır hemen.yoksa ben 5 gun uykusuz ayvayı yerım.burda da hava bı acılıo bı kapanıo.sıkıcı ama.gercı tum turkıyede oyleymış.hazıran gelıo havalara bak.umarım bır ay sonra ıyıce ısınmıs olur.bu arada bız de ızmır bıletımızı aldık 24 hazırana.allah nasıp ederse 29 hazıranda da tatıle gıdıyoruz kuşadasına.eymenle ılk tatılımız umarım cok guzel gecer.sızde ne var ne yok..
3 yas mi anooov:)günaydın kızlarrr
elacım allah kavuştursun canım bizde salı günü antalyaya tatile gidecektik ama türkiyede havalar bozuk diye 29 hazirana ertelettik uçak biletimizi ve otel rezervasyonumuzu ama 2 katı fazla para ödüycez temmuz ayı otel fiyatları haziran ayının 2 katı kadar yaa bide bizim gittiğimiz hafta yağmur olursa fazla para ödediğimizde yanımıza kalacakk
kaan da sabah 5 gibi uyanmalarını 5 dk ya çıkarıyo benimde salla salla beynim dönüyo ama abiside öyleydi deliksiz bi uyku için maalesef 3 yaşını bekliycez
duphalaca ne kiz icerigi nedirrr:)demir ilaci bizdede kabiz yapiyor aynen.tülayımmm hg cnm...
ay oğlum demir ilacı yüzünden kabız oldu yaaa. duphalaca (babanemin deyimiyle topalak) verdim beklioyos bakalım...
dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg
ya er yada gec onemli olan samimiyet .hosgeldiin.merhaba kızlar ben de 2009 eylül annesiyim.yeni üye oldum sizlerin yazdıklarınızı görünce heyecanlandım.acaba çok mu geç kaldım.mafoldumbendaha önceleri paylaşımlara katılmamanın pişmanlığı içindeyim
slm kilti hg aramıza
hıcbısey ıcn gec deıl:)muhabbete dırek kendını tanıtarak baslayabılırsın:)
ayfeeer bız pamucağa gıdıoruz canım.sıze yakınmı ha yakınmı???
tülayım bizim suyla da sorunumuz var pek sevmiyoruz :)
dönmek ki gör bi kere kafasını bi yapışı var uyurken
şaşrsın valla aha bu da resmi
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/22/1790.jpg
kızlar poyrazın dün gece ateşi 38 - 38,5 arasıydı fitil verdim şimdide yine vucudu sıcak 37,5 çıkıyo yine yükselcekmiş gibi... iştahıda yok... keyfi idare eder... bi hastalığıda yok...
diş mi acaba ? ılık banyo yaptırdım üstü soyunuk duruyo... yine çıkarsa ateşi fitil veya şurup vermeye devam mı etsem sizce ?
kızlar poyrazın dün gece ateşi 38 - 38,5 arasıydı fitil verdim şimdide yine vucudu sıcak 37,5 çıkıyo yine yükselcekmiş gibi... iştahıda yok... keyfi idare eder... bi hastalığıda yok...
diş mi acaba ? ılık banyo yaptırdım üstü soyunuk duruyo... yine çıkarsa ateşi fitil veya şurup vermeye devam mı etsem sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?