geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin kuzun inşallah hem hastalık hem diş bide yolculuk çok yormuştur bıdığımerve cok üzücü bir haber canım başınız sağoolsun damadada allah sabır ve sağlık versin.
kızlar izmirden geldik adıyamana eşimin ailesinin yanına gittik.tabi eylül bu kadar hava değişikliğine dayanamadı canım çok öksürüyor.çok üzülüyorum.artık evimize geldik yarın dra gideriz.bu hafta kızımı iyileşir inş.çünkü haftaya işe başlıyorum annem gelicek kıza bakmaya.bu arada diş çıkarmaya devam ediyor kızım.diş ağrıları devam ediyor zor bir süreç.
sizler nasılsınız gecmişi okuyamadım.herkesler iyidir inş.
bu arada kızlar ben hala adet olmadım moralim bozuk ne oluyo bu vucuduma ya ağrım yok karnımda şişkinlikte yok bugun 8 gün oldu hala tık yok
eşim geldi kızım la çok özlemişiz :))
elacım allah eşine kavuştursun eşlerin yokluğunda çekilen uykussuzluğu bilirim işi dolayısıyla eşim çok sık yurt dışına gider de
arkidişler jasencka kim hele :)))
hoşgçrdük tülayceyzim nabersin bakalım demek dönüyo ha paşam onun popoşunu ısırırım :))))
demek yazmayalı o kadar uzun zaman oldu haaaa gamzem bile beni tanımamışkaydirigubbakcemile3
bende şu suebelize diye biri var danımıyom kendülerini bi tanıtıverin banalaelaelaelaelae
gamzecim şöleeee bi çocukluğuna inelim kutu kutu pense elmamı yerse oynamayı sefiyomuydun desem sana bişiler hatırlatırmıyım acaba bilmiyorumkismile
kıssss yoksa ne zamandır girmiyom diye benimi kekliyon ne tilkisin sen unuturmusun hiiiiiç:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?