2009 Eylül Anneleri

mervecim yazdıklarının şokundayım.... gerçekten çok üzüldüm.... inan gözlerim doldu.....ne acı kader yarabbim ne acı.... ((((( Allahım mekanını cennet etsin nurlarda yatırsın inşallah..... ((((( damadada acil şifalar inşallah Rabbim hayırlı iyi olanı nasip etsin ne diyeyim bilmiyorum çok üzüldüm gerçekten........

ahh mervecim tüylerim diken diken oldu...ne denilir bilemiyorum çook üzüldüm...allah rahmet eylesin başınız saolsun

petibor,Ayfer,Sudeyoncaa teşekkür ederim kızlar.ben 6 yıllık evliym.bodrum da yaşıyorum.uzun süre sebebi bulunamayan infertiliteyle mücadele ettikten sonra yüce rabbim yüzüme güldü oğlumu bağışladı.şuan çalışmıyrm oğluma bakmak dışnda bahçeyle ilgileniyrm bunlardan başka tüm hayatımı askıya aldm.bir de artık sizler varsınızzzzz.zemuszemus

sakura başın sağolsun inan seni anlıyrm.çünkü ben de 28 martta çok sevdğm bir arkadaşmı trafik kazasnda kaybettm.çook ağır..

eceee,uzulme tatlım hepımız aynı durumları yasıyoruz zaman zaman.hele kı sen bunu ıkı katı yasıyorsundur ıkı cocoukla.ama havalar ısınınca ben bıraz olsun rahatlıcaz gıbı hıssedıyorum.en azından hendımızı dısarı atıp bı dolanıp gelsek bıle degısıklık olucaktr benım ıcın.ama su kış bıtmedı gıttı.

merve ya ınan okuyunca resmen kıtlendım yani.allah rahmet eylesin.damadın da yardımcısı olsun ıns.ne dıyecegımı bılemedım basınız saolsun canım benım.

kilti ne mutlu sana ki rabbım kavstrmus senı melegıne.ne mutlu sana kı evladına kendın de bakabılıyorsun.bu anların tadını cıkar cok bekletmıs senı melegın.ben de kendım bakmak ıcın kuzuma ara verdım işime.cok da mutluyum onu kendım buyutebıldıgım ıcın.allah herkesın evladını kendıne bagslasın..

sudeyonca diş ateşi 38in ustune cıkmaz pek.ama sen yıne de gozle bakalım.tekrar cıkarsa ve ekstra bı belırtı olursa bı sor canım dr a ıstersen.ıns hemencecık gecsın poyrazın ateşi.sarı kuzu o da benım oglum gıbı:)

Son düzenleme:
selam hatunalr.. mervecim gerçekten çok üzüldüm nasıl bir kadermiş allah kimseye yazamasın çok zor gerçekten...
ece inan bu günlerde bende aynı şeyleri hissediyorum senle hiçbirşeyin tadı tuzu yok herşeye kızıyom ve çok yorgun hissediyorum ama bugünlerde geçicek elbet ..benimde sanırım regl öncesi stresi .. her ay böyle dellenirim yine başladı ...
kilti sanada hoşgeldin canım.. sağlıkla büyüt bebişini inşallah..

kilti bodrumun neresindesin bende bodrumdayım adın neydi bu arada söylediysende kaçırmışım sorry :))

ah mervecm ya valla aklıma geldikçe fena oluyorum off tekrar tekrar başınız sağolsun yaa ne kötü bi yazı gerçekten ne üzücü yaa (((

üle nere daaldınız kiltiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bene ses ver didim yahuuuuu delürttün beni amaaaa :))))))))))))))))))

merve cok üzücü bir haber canım başınız sağoolsun damadada allah sabır ve sağlık versin.

kızlar izmirden geldik adıyamana eşimin ailesinin yanına gittik.tabi eylül bu kadar hava değişikliğine dayanamadı canım çok öksürüyor.çok üzülüyorum.artık evimize geldik yarın dra gideriz.bu hafta kızımı iyileşir inş.çünkü haftaya işe başlıyorum annem gelicek kıza bakmaya.bu arada diş çıkarmaya devam ediyor kızım.diş ağrıları devam ediyor zor bir süreç.

sizler nasılsınız gecmişi okuyamadım.herkesler iyidir inş.

burdayım burdayım bebek akşam üstü beni epey uğraştırdı.adım esin .Bodrum da olmana çoooook sevindimmmmmm.ben bitez deyim.adliyeye yakın sen nerdesin?ayrıca yazdıklarını okudum benim de eşim bugün çalışıyrdu.sana katılyrm zaten havalar kaç gündür kötüydü biliyrsn.ama merve nin kaza haberini okuyunca cevap yazamamştm etkilendm geçtğmz aylrda kaybettiğm arkadşmı hatrladm.

çingene ve petibor iyi dileklerinz için teşekkür ederim.bu arada petibor kullandğın isim çok hoşuma gidiyor.akılda kalıcı

selam

mervecim yzadıklarını okuyunca şok oldum allah rehmet eylesin geline damadından yardımcısı olsun çok zooor bi durum allah ailelerine sabır versin seninde başın sağolsun canım ya

bu arada kızlar ben hala adet olmadım moralim bozuk ne oluyo bu vucuduma ya ağrım yok karnımda şişkinlikte yok bugun 8 gün oldu hala tık yok

eşim geldi kızım la çok özlemişiz :))

elacım allah eşine kavuştursun eşlerin yokluğunda çekilen uykussuzluğu bilirim işi dolayısıyla eşim çok sık yurt dışına gider de

merve çok acı bi haber almışsın canım allah sabır versin mekanı cennet olsun

kızlar çok sağolun yazdıklarınızı okuyunca rahatladım ancak uyutabildim çocukları

mehtap aklın evde kalır tabi alıştın bunca zamandır kuzuna ama bakıcından memnunmuşsun ne güzel biliyosun iyi bi bakıcı bulmakta çok zor artık akşamları hafta sonları bol bol koklaşırsın kuzunla
gamzecimcanım benim eşimde eve çok geç geliyo bazı haftasonlarıda çalışıyo insan iyice bunalıyo evde ama bu babaya yardım işi çok gıcık gerçekten babasının durumuda iyiydi sanırım niye istiyoki yani oğlu teklif etsede onun kabul etmemesi lazım sonuçta maaşıda iyi tek başına geçinemiyomu
elacanım burdada havalar bi düzene giremedi dün günlük güneşlikti bugün şakır şakır yağmur yağdı bu sene yazda göremiycez heralde
tubacımcanım sizin tatilde yaklaştı çok güzel geçer inşallah hazırladınmı bavulları bende tatili iple çekiyorum bi taraftanda tırsıyom o kadar yol 2 çocuk havaalanları aktarmalar taksiler oteller.... umarım çocuklar dayanabilirler bu kadar yorgunluğa yolculuğa
hüsniyesağol canım bu depresif halleri ara ara hepimiz yaşıyoruz demekki anne olmak dünyanın en güzel şeyi ama insan eli ayağını hayattan çekip sürekli eve kapanınca üstüne bide yorgunluk bide regl sancısı tuz biber oluyo
bu yazıyı tam 1 saatte yazabildim çünkü kaan 5 dk da bi uyandı pfffffff niye uyumuyo acaba gözünü açamıyo uykusuzluktan ama içini çeke çeke bağıra bağıra ağlıyo çok üzülüyorum sabiha paktuna uyku beslenmeden daha önemlidir demişti geçen programda ama ben ne kadar çabalasamda uyumuyo

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin kuzun inşallah hem hastalık hem diş bide yolculuk çok yormuştur bıdığı

zeynepppppp regl olamadınmı yoksa yoksa:jeyyar: anlarsınyaaaaaakaydirigubbakcemile3

arkidişler jasencka kim hele :)))
hoşgçrdük tülayceyzim nabersin bakalım demek dönüyo ha paşam onun popoşunu ısırırım :))))

demek yazmayalı o kadar uzun zaman oldu haaaa gamzem bile beni tanımamışkaydirigubbakcemile3
bende şu suebelize diye biri var danımıyom kendülerini bi tanıtıverin banalaelaelaelaelae
gamzecim şöleeee bi çocukluğuna inelim kutu kutu pense elmamı yerse oynamayı sefiyomuydun desem sana bişiler hatırlatırmıyım acaba bilmiyorumkismile
kıssss yoksa ne zamandır girmiyom diye benimi kekliyon ne tilkisin sen unuturmusun hiiiiiç:jeyyar:

zeynoo yıwrııım nittin anam sen yoksam çoğalıyonmu geneee ula valla ben çok dalga geçiyom milletle haa başıma gelmez bişe işallahhhhh :))))))))

kilticim ben nerdeyim biliyonmuuuu merter kolejinin arkasındaki sitedeyim 2 site var ama hangisi olduunu soora sölerim........ :)))))

aslında yakınız görüşsek yürünür bile yaaa bak en kısa zamanda görüşelim tamammıııııııııııı :))))

hahahahahaaaa kaç yıllık pense oldumu sana jasencka diye bi rus karısıı :)))))))))
ben yasuşumu nerde olsa tanırım kız takıldım öle kızdım girmiyon diye valla yoksa malmıyım o kaa ayıp ediyon haa :))))))) çok ara verirsen ahanda yirsin çantayı beynine beynineeeeeeeeee alsanaalsanasmile :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…