2009 Eylül Anneleri

heeeeeee bende sazan gibi atladıydım allahtan sonra toparladım ne tilkisin sennn unuturmusun heç
yaa bizim nette sorun vardı uzunca bi zaman ondan giremedim geçen haftada çocuklar canıma okudularkafamçokkarıştı yoksa aklım hep burda
napıyon gıııı bu saatte gece kuşu senüü beliz uyumadımı

şekerim ben gamze :)))))
su belizin annesi oluyorum :)))))
topic camiasında espritüel kişiliğimle bilinirim...
büyük lavabo kelimesinden hiç hoşlanmam... :)))))))))))))
anlayanlar zaten bana bir kez daha hak verecektirrr :))))))))

ee aççıkta sen anlat bakalımm kızınmı var oğlunmu kaç aylık ömürlü olsun bu arada hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün yavrun....

şekerim kocem olcek adam belizle beni biteze sahile götürsdüüüü...
ben sandımdıki ailecek gezcez felan bööle accık yürücez... mekan bakalım die accık yürüdük ama herzamanki cafeye oturduk.. oturduktan 20 dk sonra kardeşini çağırdı 19,30 dan 22,30 a kadar kardeşiyle iş konuştular... tabi buna iki inş. müh daha eklendi bi ara tam delirdim off off..... heryerde inşaat iş öf bıktımmmmmmmm..... madem beni çıkardın benle ilgilen be adam......klava:

tülay bacım oğluşun çoook tatlı çıkmış maaşallah yakışıklı bıdık
kaan da aynen uyurkene kafayı öleee gerilere atıyo bide fır fır dönüp uyanıyo bunların uyku huyları benziyo birbirlerine

yeni üyeyim.dün yazdım ilk buraya.7.5 aylık oğluma bakıyorum.samimiyeti severim negatif elektrik aldğm hiçbir ortamda bulunmam

bizde çıktık bugün adam baktı ben delleniyom açık hava iyi gelir diye akşama kadar fıldır fıldır gezdirdi sonra açlıktan gebermek üzereyken yemek ısmarladı ben jaws gibi daldım harika olmuş diye bide diyoki sen bunların yemeğini beğenmezdin napıyım açlıktan ölecektim dedim gülüyo haa bide su diye geberdim bunlar gazlı su içiyoya normal su bulmamız biras uzun sürdü ayakkabım vurdu topuklarım şişti geberiyom bende şöleee accık yürüyüş yapıp biras bi yerlerde otururuz diye düşünmüştüm bu koca milleti bizi anlamıyo sanırsamalsanaalsanasmile

yaa ne bileyim yaaaa bi saçmalık var bu işlerde ama ben çözemedim.. yahu geziyosan benle, o zamanıda bana ayır iki muhabbet edelim.... yani bende özlüyorum kocamı ona ihtiyacım oluyo.. ama haftanın her günü gece gündüz hakediş beton parke ihale bilmemne kelimelerinden fenalık geldi bu ne yaaaaa...... çıkmıcam bidaha senle dedim.. zaten naapsam mutlu olmuyon demezmi :)))) ay senin çaktığın kalıplardanmı döktüğün betonlardanmı mutlu olacam dedim bu çeneyle sen gitte avukat ol demezmi.... :)))) bilmiyorumkismile :mymeka:

biz de bu akşam bitez sahile gidecektik güya eşim eve geç geldi

ahh gittim o moruk ingilizler bile karılarının ağızlarına bakıp durdular ben cinnetler geçirdim :)))))))))))))))))))
keşke gelseymişsin ozaman yalnız kalmazdık ikimizde :)))))
eşin ne iş yapıyo bana oda inşaatçı deme nolur demeee :))))))
bu arada ismini söylemedin galiba yada ben kaçırdım.. ha eğer bilerek söylemek istemiyosan saygı duyarım yanlış anlaşılma olmasın :)))

hmmm anladım esincim adliyeye yakın oturmanızdan bu hukuk işini tahmin etmeliydimm :)))))))
Allah kolaylık versin nerde inşaatçı karısı varsa :))))
valla sorun bana bütün asfaltları yollarda yapılanları anlatayım size... fahri mühendis oldum yaa :)))

he yaa bide naapsam yaranamıyom lafı varya bende tilt oluyom o lafa
canım benimkide anlamıyo hadi kahve içip konuşalım biras dedim çocukları yatırınca ne konuşcazki şimdi diyo kalasım benim :bbo:
teşekkür ederim benim adım esin seninki ne?
memnun oldum canım ben yasemin ece

vııyyy esin kaçak yapıyo tutuuuunn :))))))
temamdır şekerim hadi kendine iyi bak bebişkonu kokulu kokulu koccaman bi öp hayırlı geceler memnun olduk seni tanıdığımıza... hele adliyeye yakın oturman ayrıca memnuniyet verici şekerim hoççakaaallll :)))

hayırdır gamze adliyeyle ne işin olur senin yoksa geçen face de yayınladığın birilerine yapmayı planladığın şeyimi yapacan aboooooooooooow

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…