heeeeeee bende sazan gibi atladıydım allahtan sonra toparladım ne tilkisin sennn unuturmusun heçhahahahahaaaa kaç yıllık pense oldumu sana jasencka diye bi rus karısıı :)))))))))
ben yasuşumu nerde olsa tanırım kız takıldım öle kızdım girmiyon diye valla yoksa malmıyım o kaa ayıp ediyon haa :))))))) çok ara verirsen ahanda yirsin çantayı beynine beynineeeeeeeeee alsanaalsanasmile :roflol::roflol::roflol:
heeeeeee bende sazan gibi atladıydım allahtan sonra toparladım ne tilkisin sennn unuturmusun heç
yaa bizim nette sorun vardı uzunca bi zaman ondan giremedim geçen haftada çocuklar canıma okudularkafamçokkarıştı yoksa aklım hep burda
napıyon gıııı bu saatte gece kuşu senüü beliz uyumadımı
şekerim kocem olcek adam belizle beni biteze sahile götürsdüüüü...
ben sandımdıki ailecek gezcez felan bööle accık yürücez... mekan bakalım die accık yürüdük ama herzamanki cafeye oturduk.. oturduktan 20 dk sonra kardeşini çağırdı 19,30 dan 22,30 a kadar kardeşiyle iş konuştular... tabi buna iki inş. müh daha eklendi bi ara tam delirdim off off..... heryerde inşaat iş öf bıktımmmmmmmm..... madem beni çıkardın benle ilgilen be adam......klava:
hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktanyeni üyeyim.dün yazdım ilk buraya.7.5 aylık oğluma bakıyorum.samimiyeti severim negatif elektrik aldğm hiçbir ortamda bulunmam
bizde çıktık bugün adam baktı ben delleniyom açık hava iyi gelir diye akşama kadar fıldır fıldır gezdirdi sonra açlıktan gebermek üzereyken yemek ısmarladı ben jaws gibi daldım harika olmuş diye bide diyoki sen bunların yemeğini beğenmezdin napıyım açlıktan ölecektim dedim gülüyo haa bide su diye geberdim bunlar gazlı su içiyoya normal su bulmamız biras uzun sürdü ayakkabım vurdu topuklarım şişti geberiyom bende şöleee accık yürüyüş yapıp biras bi yerlerde otururuz diye düşünmüştüm bu koca milleti bizi anlamıyo sanırsamalsanaalsanasmile
biz de bu akşam bitez sahile gidecektik güya eşim eve geç geldi
he yaa bide naapsam yaranamıyom lafı varya bende tilt oluyom o lafayaa ne bileyim yaaaa bi saçmalık var bu işlerde ama ben çözemedim.. yahu geziyosan benle, o zamanıda bana ayır iki muhabbet edelim.... yani bende özlüyorum kocamı ona ihtiyacım oluyo.. ama haftanın her günü gece gündüz hakediş beton parke ihale bilmemne kelimelerinden fenalık geldi bu ne yaaaaa...... çıkmıcam bidaha senle dedim.. zaten naapsam mutlu olmuyon demezmi :)))) ay senin çaktığın kalıplardanmı döktüğün betonlardanmı mutlu olacam dedim bu çeneyle sen gitte avukat ol demezmi.... :)))) bilmiyorumkismile :mymeka:
memnun oldum canım ben yasemin eceteşekkür ederim benim adım esin seninki ne?
vııyyy esin kaçak yapıyo tutuuuunn :))))))
temamdır şekerim hadi kendine iyi bak bebişkonu kokulu kokulu koccaman bi öp hayırlı geceler memnun olduk seni tanıdığımıza... hele adliyeye yakın oturman ayrıca memnuniyet verici şekerim hoççakaaallll :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?