2009 Eylül Anneleri

ayyy demi yaaaa iletişim zıfır yaaa :))))
bende diyom naptın bugün: çalıştım...
ee günün nasıldı: yorucu...
ee bişiler anlat yaa: döşediğim borularımı amlatayım..
konuşsana: ne konuşayım... :)))))))))))) diyaloğumuz bundan ibaret :)))))))

iyi geceler esin benimde uykum geldi gamzeee bacım senin uykun yokmu gııııı

yok anacım ben şeytana bağladım uyku jmuyku yok bana bu gece okanım var izlicem onu :)))))

hayırdır gamze adliyeyle ne işin olur senin yoksa geçen face de yayınladığın birilerine yapmayı planladığın şeyimi yapacan aboooooooooooow

şekerim yakın oturuyomuşuzda sevindirik oldum.. yoksam o face deki şeyi yapsam tabiiki öncelikli tercihim faili meçhul olurrr :)))))))))))))))))) delikafadulden

heeeey aşşaada isimlerinizi gördüüüm topluluk bana bakın burda olupta yazmayanın kaynanası ölsün dicem bu seferde herkes hiçbizaman yazmıcak garanti olsunn diye..... :)))))))))))))
e ben ne diyim şimdi yazın ayol sap gibi kaldım ayol :)))))

aynen yaaa geçen çocuklar uyudu benimki hemen pc başına geçti biras konuşsaydık dedim sen konuş tatlım ben dinliyom diyobilmiyorumkismile

e bu durumda sap gibi kalan ben oldum heraldekaydirigubbakcemile3

bende gidip uyuyum bari kaan izin verirse tabi 5 dk da bi bağırıyo niye uyumuyoki aslında gözünüde açmıyo ama kabus falanmı görüyoki

geldim anam geldim :)))))
evet bikaç ay evvel kızardım.. bide bööle pempe kürk çıkıyo yanımda ooh değme keyfime bööle görgüsüzler gibi :)))))))))))

evet krokulu rüya görüyolarmış.... bu aylarda başlıyo herhalde.....
ya bu arda mğşerreften ses çıkmadı kaç gündür merak ettim yarın ilk iş arıcam arkadaşımı kıyamam bişiymi olduki....... (

yaa hakkaten kürkünde pek bi havalı
sanırım kabuslar görüyo bölee içini çeke çeke hıçkıra hıçkıra ağlıyo yazık kıyamam
bilmiyomki bende rastlamadım hiç müşerrefe kocişiyle geziyodur belki haftasonuyduya ara bakalım yarın

ahada gitti benim rejim gece gece 2 adet top kek gibi bişi bi tanede miniminnacık çikolata yanındada bi bardak meyve suyu götürdüm cokacimcoook
gece oturmanın zararları
neyyyyyyyyyyse ben yatıyım artık yoksa bi kaç bişi daha yiycem biri beni durdursun

günaydın kızlar

bugün hemen gireyim dedim

sessizlik var işyerinde

fırtına öncesi sessizlik

eşim geldi bu arada

mersine gittikgeldik, harikaydı, rüzgar da çok usluydu

meryemmm kaşığa başladınızmı
benim kız herşeyi yiyor ama kaşıksızzzz
elim yediriyorum
tam eski çağlara döndük

aman yesin de ona bile razıyım

gülaycım tekrar gözün aydın..
biz biraz başladık kaşığa ama baya zaman aldı. yınede eskısı gibi değil. elle yedirmenin en buyuk avantajı herseyı rahatlıkla yutuyor:) bununda artısı var yenı. biz biraz el bıraz kaşık olarak gidiyoruz şimdilik.

ben artık tümden kestim bu arada rondoyu
herşeyi yiyor elle maşallah
meryemcim ben de elle çok rahat ettim yedirmek konusunda
tamam etrafa döküyoruz biraz ama olsun
ağızını kapatmıyor en azından
bakalım şimdilik böyle gidicez

arada kaşık gösterin gülay bakalım acacakmı?
ben şimdi ekmek falan verıtyorum elıne kendısı kopara kopara yıyyıyor:) iş başa düştü mecbur alıştı:) corba falan veremıyordum sıkıntı oydu ama onun yerıne bunahrda pişmiş sebzeler yıyordu

meryemci,m ben çorba daha denemedim
ama yemeklerinin suyunu ekmekle yediriyoruz
sebzelerini de elimle
ben de eline ekmek veriyorum rahat yiyor
biz artık mersine gidicez ayda bir hafta sonu
eşim avlanıp
balıkları ankaraya getirip
dondurucuya atacaz
öyle karar kıldık
rüzgar mersinde hergün eşimin avlandığı bir balığı yedi gün içerisinde
bakalım bugün kontrolümüz var
kilo durumumuz ne olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…