meraba
hoşgeldin
bebeğinin ismimi egemen
kendini tanıtsana
biz burada neredeyse 2 yıldır yazışıyoruz seni de tanıyalım
ebru işlerden girmiyo sanırım
bu arada ebru dan Allah razı olsun
ilgilendi ve çamaşır makinesini teyzenin evine bağlattı
hemen çamaşırları yıkamış
çok mutluydu
evet oğlum egemen adil 81 doğumluyum 25/01/2009 evlendim 11 yıllık iş hayatım sona erdi 1,5 yıldır ev hanımıyım eşim sinoplu benim ailem yugoslav göçmeni başka siz sorun
Günaydın Meryem , Günaydın Gülay :) Nasılsınız ? Bu hafta sonu Efe beni delirtti resmen kaşığa hayır ele evet kampanyası, sinir oldum desem yeridir , zeytini peyniri yumurtayı yiyor kaşıkla süt karışımına gelince bırakıyor Öğlen çorbasını içiyor en sevdiği yoğurdu bile zar zor yedirdim dün de bütün öğünleri yarım kaldı .
her işte hayır vardır gülay. ben dısarda çok sıkıntı cektım. parklta yedırırken falan ama şimdi diyorumkı hanı iyi olmus sankı:)
ebru sağolsun yaa ne kadar iyi olmus yaa . kadın bıraz olsun rahat eder.
egemen adil hoşgeldın. senın ısmın ne:)
Egemenadil hoşgeldin :) Güle güle büyüt oğlunu :)
Gülaycım tekrar gözün aydın umarım bir daha hiç ayrılmazsınız :) Balık olayına gelince süper fikir :) Rüzgara annen bakıyor heralde nasıl yoluna koydunuzmu git gel mi yapıyorsunuz size mi taşındı ?
Meryemcim Efe de bir ürkeklik var anlamadım hiç bir yiyeceği eline alıp yemiyor elleri yemek yerkende sürekli hava da yemeği görünce , bir de ben elimle neler verebileceğimi bilmiyorum yani zarar vermeden neler verebilirim .
gülay gözün aydın eşin gelmişşşş Allah ayırmasın bi daha inş.
hafta sonu izmirdeydik bizde ikiz bebeklerimizn mevlüdünde çok sağlıklı ikiside annesi emziriyor 2 tane melek yaa süperrrr..bende isterdim ikizim olsun..ama çok ta zor tabiii
izmirden geldik foto.makinesine bakim dedim karıştırırken ben sil tüm resimleriiiii
moralim bozuldu çokkk
allah tan bilg.kayıtlıydı hepsi
bu hafta halledicemm inş. bastırcam resimleriiii albüm yapıcam oğlumaa
iiki atmışım pc yeee doğumdan itibaren tüm resimlerimizzz vardııı..aklım gittiiii valla
Günaydın Tülaycım :) Benim kide sorunsuz yiyordu ama dişler geldi bir tuhaf oldu :) çiğnemek hoşuna gidiyor sanırım ama yoğurt , kahvaltı karışımı ve çorbasını elimle veremem ki ,zaten biberon almıyor beni de emmiyor sanırım bu süreç geçecek bakalım bugün kayınvalideye aynı nazı yapmış mı öğreneyim :)
sinoptamı yaşıyorsun nazan
yasemincim ne yapcakalrı belli olmuyor
rüzgara elimle yedirmek
özellikle dışarıda çok kolay oluyor
çevreye rezil oluyoruz o ayrı :)
benim kızımda elle verilince ağzını açıyor ama kaşıkta inat ediyor ağzı kapalı ağlıyor resmen
bu arada uzun süredir giremedim kayınvalidemler bizdeydi akşam yola çıktılar ancak girebildim kızım uyanınca ya kadaroda heran uyanabilirsempatiksalakcinni
yasemin neden oyle hiçbir fikrim yok canım.
aklına gelen herseyi verebılırsın. bak dun mesela oglen buharda kabak köfte engınar bıraz patates semızotu ıspanak bezelye ve barbunya haşladım. ella koparıp koparıp verıyorum. çilek mesela ona uzatıyorum o ısırıp yutuyor. damakla ısırıyor tabı bı tane dişle ısıramaz tabiki:)muz aynı sekılde ısrıyor. çok buyuk ısırdıysa agızda dönmüyorsa bı parmak olayı yapıyoruz:)
Tülaycım ben foto makinesinde hiç tutmuyorum hep bilgisayarda , sonra çoğunu dvd ye çektim bir eşimin harici hard diskine kopyaladık , çok beğendiklerimide yıkattım :) Çok garanticiyim bu konuda .
bu arada kızlar organik keçi sütü bulduk adam resmen gözümüzün önünde sağdı bize verdi sıcak sıcak:bbo:eve getirdim 15 dakika kaynatıp köpüğünü aldım ve sadece yoğurt yapımı için kullanıcam araştırdım ilk kaynatımdan sonra ılınınca kullanıcağınız kadar alıp kaynatıp tekrar öyle kullanın diyor aklım almadı siz alıyormusunuz açık süt?