2009 Eylül Anneleri

Tülaycım haklısın :) Bende Efenin bu ay kilo almadığını düşünüyorum çünkü yiyor ama öyle yoğun bir şekilde değil doydu mu bırakıyor daha bugüne kadar tabağını full bitirdiği olmadı , ama hareketleri çok fazla o yüzden enerjisini de yakıyor diye düşünüyorum , artık fır fır dönüyor , emekliyor tay tay yürüyor sürekli hareket halinde , basamakların önüne gelince ayağını kaldırıyor çok şükür sağlığı hareketleri yerinde benim tek taktığım heyecanlanınca sol el bileğini hızlı hızlı döndürmesi , bu ay ortopedi uzmamına götürmek istiyorum o yüzden .

rüzgara karışmıyo canım
herşeyini bana bırakmış durumda
zaten karışsa cazgırlık yapacam biliyo
onun tek derdi her gün azda olsa balık yesin

şimdi araştırıyo bakalşım
en iyi balığı ankarada nereden alabiliriz

çünkü rüzgar çok sevdi

tülaycım bizim kilomuz sınırda
tabi sağlığı önemli
ama doktorumuz da düşük buldu

ben de bu yüzden protein ve karbonhidart ağırlıklı besliyorum
tavuktan ziyade balık tercih etcez
omega açısından da zengin

aramıza yeni katılan arkadaşlar siz de yazın sık sık burada kaynaşırız

bi sorun yoktur yasemin cim ...biz çok ince eleyip sık dokuyorz
bende en ufak bi farklılıkta uyuz olanlardanım ama
biraz rahat olmayı öğrenmeliyiz bence

bişi sorucam bebelerinize ne tür ekmek veryorsunuz???

Twilight09, sen eskimisin yenimisin ? ben bir kaç gündür giremedim kaçırmış olabilirim :)

askolsunnnn ben özlem xena009olumunekankayizsmile

Ben isimler değişince karıştırıyorum canım :) Fotoda olmayınca aklımda kalmıyor ...

Gülaycım yoğurt konusunda benim hatam 1 haftadır kendim mayalamadım , baby mix aldık onuda sevmiyordu pek dün tekrar mayaladım inşallah yer , şimdi kayınvalidemi aradım 9 dan 10 kadar kahvaltıları sürmüş düşün artık gerisini yavaş yavaş oyalana oyalana .

gülay cım balık yağı veriyormusunuz vitaminli...
oda çok iştah açıyo ? ama bünyesi belki yakıyordur rüzgar ın?

günaydın hanımlar... ebru girmiyor son günlerde çok mu yoğunki...
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldini.z. buarada bi dişimiz daha geliyo..
off sabah kahvaltısını yedi sonra dedim damlasınıda vereyim ferrosanollu çocuk daha şırıngayı görür görmez bütün yeiklerini çıkardı.. ayy öldümm kahrımdan yaa.. vermiycem bikaçgün lanet damlayı...
banyo yaptırdımm... uyutucam birazdan herkese güzel haftalar inşlhh..

Gülaycım senin eşin balık konusunda uzman , bulursanız banada yazarsın :) ben de efeye balık yedirmeyi çok istiyorum bir kere yedirdim deniz balığı diye aldım ama o gece uyumadı endişelendim alamadım oyüzden güvenemem diye :) Bir debolca hindi var bu bol ana sütün kardeş firması tavuk yerine tavsiye ederim ben beyaz et olarak onu yediriyorum efeye .

Günaydın Ayşe , Ebru çok yoğunmuş işlerden kalıyorum dedi girdiğimde ...

Biz de ferrosanol verdiğimizde hem kusuyordu hem de aşırı kabız yapıyordu doktorumuz başka bir damla verdi bize adını hatırlamıyorum gidince bakar yazarım .Yiyipte kustuklarında bende oturup ağlıyorum valla , ne emekle binbir nazla yedirdim diye .

balık yağı vermiyorum canım

doktorumuz kaldıramaz dedi

ama doktorun verdiği vitamin vimin c işe yaradı iştahı açıldı gibi
inaşllah böyle gider

kızlar benim oğlum plastik iskemleyi ayaklarından tutup çekiyor oraya buraya çok mutlu oluyorumm inşlhh ilerde yaramaz olmaz...:)))

Ben isimler değişince karıştırıyorum canım :) Fotoda olmayınca aklımda kalmıyor ...

kusura bakma ben hatalıyım kayınvalideme eşim adımı yumurtlamış bende tüm bilgileri sildim bdahada giremedim düzeltmek için mazur gör canıma.s.

gülay cım balık yağı veriyormusunuz vitaminli...
oda çok iştah açıyo ? ama bünyesi belki yakıyordur rüzgar ın?

canım benim kızında dişleri yok halen.. babasının 9 aylıkken çıkmış benimde 5 aylık ama babasının geni ağır bastıkaydirigubbakcemile3bu arada balık yağı aldım ebrunun kullandığı markadan en iyisi demişti 8 ayın dolmasını beklesemmi ki 3 gün kaldıkaydirigubbakcemile3 yoksa hemen versem mi benimkininde iştahı yok pek((

Son zamanlarda bebişlere aldığınız ve memnun kaldığınız oyuncaklar neler yani neler ilgisini çekiyor , efe toplara bayılıyor , büyük bir topumuz vardı basit bişey aylarca onla oynadı hala oynuyor , şimdi de renkli küçük toplar aldık sır ellerini daha iyi kullansın diye .

aynen öyle bide öyle güzel yemiştiki nazarmı ettim diyomm.. off şimdi uyutmadan bişeyler yedirip tekrar deniyim...
gülaycım bizde çok az kilo almıştık geçen ay inşlhh bu ay düzelir.. ama toparladı gibi.. valla geceleri mutlaka pirinç unu muhallebisi yaparsan ii oluyo canım.. bak nasıl toparlıycakk..

cnm ben 7.aydn beri veriyorum aralıklar la ver ve alerjisi varmı yada rahatsız ettiği bi durum die kontrol et..
ben haftada 2 kez verek başladım arttırarak verdim artık haftada 5 gün veriyorum bi sıkıntı olmadı şükür ....kakası değişebilir korkma

Ben balık yağını hafta da bir veriyorum öğlen çorbasından sonra ... Bu hafta unuttum , ama ceviz ve semiz otunu daha sık veriyoruz omega için .

ben artık ilaçlarını burnunu sıkarak içiriyorum 3 gündür

bütün ilacını püskürtüyor çünkü
görümcem o şekilde veriyordu

belki çok zalimce ama en azından daha az ağlamış oluyo

rüzgar da ilaç şırıngasını görünce titremeye başlıyo

yasmeincim tabi haber veririm

rüzgar mezgit yedi
hiçbi,rşey olmadı
tabi çok tazeler avlanıldıkları gün yedi hepsini

inşallah balık bulabiliriz ankarada

evet ya birgün ayarlarıp buluşalım
inceğe eşim tepkili
gitmek istemiyor oraya
ben d eçok seviyorum aslında
ama ben ısrar ederim yine de bebele riçin iyi olur

ama eğer sizin için de uygu olursa hava da güzel olursa seğmenler parkında kahvaltı da yapabiliriz
sonra bebeleri atarız arabalarına yürürz tunalıda
biz bu hafta iyi oklursa planlıyoruz
her cumartesi pazar gidecez bakalım
seğmenlere

yasemin aynen ..
halil ibrahimle karşılıklı oturup topu birbirimize atıyoruz kahkalardan katılıyo inan
öle hoşuna gidiyo ki topla oynamakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…