2009 Eylül Anneleri

ben kaçıom kıslar evi topliyim
kuzumun yemeğini hazrlıyım ütüler var
tmzlik yapim accık
öğleden sonra dışarı çıkalım artık hava güneşliii nihayet günler sonraaaa
öpüyoruz hepinizi...............

gunaydın herkese
benım sayfam acık kalmıs hep onlıne gorunmusum:)
yasemın benım oglum heyecanlanınca sadece tek elını deı ayak bıleklerını ve ıkı elını fır fır cevırıyo.ozellıkle de sevdıgı reklamlarda yapıo bunu.benım buyuk kardesım de aynısını yapardı heyecanlanınca.masallah sımdı kaptan oldu.bı saglık sorunu da yok sukur.endıse etme canım.cocuk onlar bıraz rahat ol

ayşec,m inşallah bizim kzı da toplar ya
çok üzülüyorum zayıf diye bazen

ben balık yağı konusunda hassasım ya
ne biliyim doktor verme diyince çok korktum

ama yeni başladığımız doktorumuzla konuştum bakalım o ne diyecek

nazan pişiriyoruz hafif zeytinyağında sonra parçalayıp elimle veriyorum
köfteyi de tuzsuz falan hazırlıyoruz

kızlar kusura bakmayın ben yemeklerden çok anlamam

eşim yaptığı için yemeklerimizi
o yüzden o rüzgara nasıl hazırlşıyor bilmiyorrum
ben sadece menüyü söylüyorum
o hazırlıyor

yasemincim benim kzı su şişelerine bayılıyor
plastik olanlar
topunu da seviyor
minik karton süt meyve suyu kaplarını da seviyor
kutuları seviyor
kesinlikle oyuncakla oynamıyor
biz de artık almıyoruz zaten

yani daha çok kutu tarzı şeyleri seviyorum
gazete parçalamaktan hoşlanıyo
ellerine gazeteyi alıp iki elini havaya kaldırıp cart diye yırtıyor
çok komik oluyo

canım biz kızımıza en kalite bebek yada oyuncakları aldık 2 oynadı sıkıldı atıyor elinden hemen bende eline renkli poşetleri olan kek yada çikolata veriyorum onlarlada oynayıp atıyor yine cabuk sıkılıyor ne verebilirim diye düşünüp duruyorum en ilgisini çeken renk kırmızı...

bende vereyim ozaman çünkü ne kadar semiz otu vs yesede omega3 yeterli alımı olmuyordur en azından bir hafta 10 gün denerim...cevizi korkudan veremedim atopik dermatiti var çünkü...

bu arada kayınvalidem buraya geldiğinde ona anneler günü için gecelik almıştım beğenmedi al deiştir kendine bişey alırsın dedikaydirigubbakcemile3

nazan hg canım gule gule buyut bebebgını.
esın madem ılla adımızla hıtap edıcen o zaman ben ela canım.:)

plastik su şişesi zaten vazgeçilmezi içinde azcıkta su olsun tamam ve peçete gazete görse saldırıyor agzına götürüyor zor alıyorum elinden biliyor tepkimi sırıtıyor ardından

petibor,ayfer,sudeyonca,gamze,ece,gülay,yasemin,tülay,nazan,özlem...inşallah daha çok tanıycğm.ben esin.şimdilik sadece isimlerinizi ezberlemeye çalışyrm

fotoğraf ekleyemiyorum 10 lt plastik su şişesini tutmuş yürüteciyle sürüklüyo egemende sucu diyorum şişe görmesin eğiliyo yürüteçten almak için dışardada dergilere hatta broşürlere saldırıyo avm broşür topluyoruz :))

kızlar dediklerinizden anlıyormu bebekleriniz

rüzgara dilini göster dediğimde dilini çıkartıp gülüyor
ayaklarını göster dediğimde eliyle ayaklarını gösteriyor mesela

zaten saati, kuşları, televizyonu, topunu bunlarıda kafasıyla işaret edip gösteriyor

mesela alime vur annecim çak yap diyince kaldırıp elini elime vuruyor

siz de nasıl tepkiler var
merak ediyorum

evet yaa çok acı gerçektenn Allah ailesine ve yakınlarına büyük sabır versin... çok acı çookk...

Gülaycım bize bu hafta uymaz ama konuşuruz birde eşim cumartesi çalışıyor o yüzden pazar olur ancak , vay vay yemekleri eşin yapıyor demek süper valla :) Benim ki tek mangal yapar onda da ateşi yakar orta yere geçer ben her şeyi hazırlarım o pişirmiş olur :))

Biz de bu sefer pahalı oyuncak almadık , doğduğundan beri ne oyuncaklar aldık bir poşetle aynı statüde onun için :) ama toplar çok hoşuna gidiyor . Bir de arkadaşımda yaramaz toplar mı ne öyle bir şey vardı bayılmıştı ona , şu oyun konsolları var ya masa şeklinde onlarıda yaşından sonra ancak oynuyorlar sanırım ..

Elacım bunu duyduğuma çok sevindim , sadece efe yapıyor diye ödüm patlıyordu yemek yerken çok yapıyor ve etrafta ne kırıtıyorsun dansöz gibi dediklerinde hem sinirleniyorum hem üzülüyorum ( Dün kardeşim dedi patladım ona resmen .

dönme bşver sadece isimlerinizi aklımda tutmaya çalışırken petibor ü çok sevdğm için senin isminin aklımda iyi kaldığnı yazmıştm

gulay ya ruzgarın ılerı zeka olabılecegını dusunuyorum ben.bızım bebeklerden daha kucuk olmasına ragmen ayından cok daha buyuk tepkıler verıo.zaten aylık sosyal gelısımlere baktıgımızda suan yapmaları gereken seyler bellı ama ruzgarın yaptıkları yaşındakı cocıugun yapabılecegı seyler.dr a sordun mu hıç ustun zeka olabılırmı dıye.evet eymene cak dedıgımde baybay yap gel gel yap deıgımde yapıo masallah ama televızyonu ayaklarını ya da dılını goster deyınce bunu yapmıo.ve ayına gore yapmaması cok normal henuz cok erken cunku.sen ne dusunuoun zekadan kılo almıo ruzgar :)

inşallah biraya geliriz yasemincim

evet bende yaramaz topları almak istiyorum
sanırım sırada o var alcağımız oyuncak

ben iki elimle çak yap diyorum ellerini kaldırıyor , tek elimi uzatıp tokalaşmak isteyince tokalaşıyor ( bunları kayınvalidem öğretti benim bilmediklerimde vardır bence ). lamba nerde deyince tavana lambaya bakıyor , efenin burnu nerdeymiş diyorum aynada gülüyor burnuna dokunuyor , bu aylarda en çok vücudunu tanıtmak lazımmış. su deyinde kaşığa ağzını açıyor ,Babası anne nerde deyince bana , ben baba nerde deyince babaya bakıyor , böyle şimdilik .

nazancım foto eklemek ıcın 100 msj yazmak gerekıo dıye bılıyorum.sıteye oylesıne uye olup sacma sapan fotolar ekleyenlerı onlemek ıcın alınmıs bı karar sanırım bu.daha cok konusman gerekıo foto ıcın ee o zaman mecbur konusacan artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…