2009 Eylül Anneleri

bizimkinin hoşuna gidiyor:) gülümsüyor. hatta eşim öpüyor o bırakıyor alituna öpüyor. tabı ben mest ıkı erkekım ıkı yandan opüp duruyor:)

kızlar valla eğer elelrinden tutarak rahatça dengede duruysa alın derim
ama yoksa almayın

elanın dediği gibi biraz zor oluyo
hem rüzgarı dengede tutmaya çalışmak hem de oyuncağı kontrol etmek

ama şöyle rüzgar tek başına durabilse az da olsa süper olacak

evet yasemincim her bebeğin gelişimi farklı
mesela rüzgar emeklemiyor
dönmesi de çok geç oldu mesela

bu arada rüzgara hadi annecim kakanı yap eh eh diyorum 5. ayından itibaren kakasını da ben söylediğimde yapıyor
yani rüzgar sanırım bu alanda daha başarılı

hareket yeteneği daha sınırlı

Meryem benimkide asla öpmez mesela , ben onu yüz kere öpeyim babası öpsün yanağımızı uzatınca kafayı çeviriyor bende küçükken öpmekten ve öpülmekten hiç hoşlanmazmışım :)

Gülay bence senin anneninde payı büyük rüzgarın gelişimde .

Ha bu arada ben annemle kamerada görüşürken efeyi yürütüğyordum bana elinden tutma parmağını onun tutmasına izin ver o senden destek alsın demişti .

yasemın elbette kı var.soyleyıp nazar etmk ıstemedgm ıcn yazmıyorum bazı seyleri.ama ruzgar gercekten algıları fazla acık bı cocuk msllh

"bu arada rüzgara hadi annecim kakanı yap eh eh diyorum 5. ayından itibaren kakasını da ben söylediğimde yapıyor
yani rüzgar sanırım bu alanda daha başarılı"
canım işte bu değişik olan bizimkine söylesende öylece bakar yüzüme...canım maşallahı var rüzgarın..
tabiki bizlerde birbirimizden farklı değilmiyiz mesela benimde görsel zekam çok iidir... ama 5. ayındaki bi bebek bunu yapıyosa bi dururp düşünürümm.. maşlaah.. canımm
meryemcim valla gel beraber alamıll. kızlar tabiki bu aylarda yalıyıcaklar hatta tekmeliycekler.. ama 1 ay sonra neişe yaaradığını fark ettirip rahatlıkla oynayabilirler diye düşünüyorum..

tabi yasemincim annemden Allah razı olsun tüm gün rüzgarla ilgilenyo, elinden geldiğince herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyo....

kızlar bilmiyorum ya bu zeka işini, sadece sizinle paylaşayım dedim, çünkü rüzgar için test yaptır diyen çok oldu....

mesela öpme konusu açılmış annecim hadi öp beni diyorum yanağımı çeviriyorum, ağzını kocaman açıp öpüyor.... ama bunları tabi hep ben öğrettim, bir iki kez göstermeyle öğreniyo çok çabuk

yaseminin dediği gibi sünger gibiler , ben de zaten hep bunu savundum
beyinleri inanılmaz çalışıyo ya

kızlar ya kızıma koca bi maşallah diyim
ben de nazar etmek istemem

bir de etrafımda görümcemin bebeği dışında bebekde yok

gelişimini merak ediyorum o yüzden rüzgarın geridemi ileride mi diye....
sizlerle paylaşmak istedim o yüzden

ay ben süt sağmaya gidiyim kızlar

sonra yeneğe inicem

bugün işim yok valla öğleden öncemi szilere ayırdım

bu arada kilti güle güle sana da

Çok şükür beklenen reglim geldi :) koca bir oh dedim :)

Hepimizin bebelerine de kocaman bir maşallah hepsinin ayrı ayrı yetenekleri var çok şükür en önemlisi hepsi çok sağlıklılar :) Allahtan başka da bir şey istemem azıcıkda iştahlı olsa süper olur bunu da ekliyeyim dualarıma :)

bırı sıze hadı kakanı yap dese yaparmısınız varsa yaparsınız yoksa yapamazsınız.acaba ruzgar annesının soyledıklerıne karsı mı verıo bu tepkılerı.yanı annene de aynı tepkılerı verıomuymus gulaycım.mesela eymen babasına verdıgı her tepkıyı bana vermıo.adam ayırıo veselam:)

aY O İŞTAH DUASINDAN BENİMDE ETMEM LAZIM.Efe ileDoruk başbaşa gidiyorlardı Yasemin. Efe kaç kg şu anda?

merymcim nerden almayı düşüüyorsun canım nettenmi...
zeynepcim hoşgeldin .. bende bilmiyorum üniversite hastaneleri yapar sanırım..
gülaycım annesine çekmiş ozaman diyelim...:)))

evet cok sukur saglıklılar elhamdulıllah.en oenmlısı de bu.
ya babamız yok ben cok ozledım kocısımı ya.onsuz ev cok garıp.carsamba gelsın hemencık.

Özlem cim en son götürdüğümüzde 8kg idi ve çok iştahlı yediği bir dönemdi , bu ara pek randımanlı değil bende kilo aldığını düşünmüyorum açıkçası ama yapacak bir şeyde yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…