2009 Eylül Anneleri

evet cok sukur saglıklılar elhamdulıllah.en oenmlısı de bu.
ya babamız yok ben cok ozledım kocısımı ya.onsuz ev cok garıp.carsamba gelsın hemencık.

Elacım benim kocişte 10 gün iş gezisine gitmişti. Sağolsun annem geldi yalnız kalmadık bebişle. Tam da zamanında yetişmiş en azgın zamanıydı. Seninki de mi iş gezisinde?

Benimki de 8 aylıkken 7900 dü şimdi 1 ay sonra yani 8350 olmuş.Birde bizimkine tam bunu iştahla yedi sevdi diyorum. Öbür verişimde ağzını kilitliyor anlamadım gitti.

ahh elacım ankarayı gitmişti demii canım yaa Allah kavuştursun.. kesinlikle öyle yaa eşim evde olmadımı bütün düzen altüst oluyo ... ela kız sende zehir gibinsin ben eymenin gelişiminide çok merak ediyorummm:)))

selam conconlar... çok iş var ama buraya bakmadan edemedim... herkes iyidir umarım.
mervenin başına geleni okudum dün çok üzüldüm. buı sabah ta haberde gösterdiler daha da üzüldüm.
ali efem bugün babanemle artık ben de ofisteyim kalan işleri toparlamaya çalışıyom ama sanırsam 1 ayda anca toplancam :)

Kızlar ben Doruğu zaptedemiorum 5r dakka durmuyor. Hiç oyuncak oynamıyor. Emekliyor ya heryere giriyo çıkıyo. Bazen engelliyorum mesela çığlık çığlığa kendini yerlere atıyor neden onu oradan aldım diye. Artık kazalara da dikkat etmek lazım ama nasıl. Koca salonun yarısı yorgan serili gidiyor bizimki tahta parkenin üzerine yatıyor. Kaldırsam vay sen misin ona dokunan... Herkes böyle mi yav. Çok yoruluorum peşinde koşmaktan.

merymcim nerden almayı düşüüyorsun canım nettenmi...
zeynepcim hoşgeldin .. bende bilmiyorum üniversite hastaneleri yapar sanırım..
gülaycım annesine çekmiş ozaman diyelim...:)))

canım bılmıyorumda netten gerek yok sankı. kargo ucretı falan daha pahalı olur

saolun kızlar gercekten allh onları basımızdan eksık etmesın her ne kdr soylnsek de:)

foto ıcın yorumunuza da saolun kızceler,sacımın basımın dagınıklıgına bkmayın sakın hehhe

elacım mşallah canım baya zayıflamışsın yaa...tütüüüüüü...
biraz işlerim var halladip geliyorumm dostlarrrrrrrrrr...:))))

ama bahar resımlerı gorduk alıefe hep calısmıs. Sen kuzuma haksızlık edıyorsun:)

özlemcim bizdede dururm hep aynı gökşen 5 dk yerinde durmuyo oyuncaklarla ilgilenmiyo bile nerde çekmece saklı şeyler var başında bitiyo önceden benibırakıp başka bi odaya gitmezdi şimdi tınlamıyo bile arada varlığımı bi kontrol ediyo sonra gidiyo e tabi bende peşinde sayesinde doğumdan önceski pantolanlarımada giriyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…