2009 Eylül Anneleri

ayn 29 und cmrtsi kontrlü var bakalm dr ne diyecek yazarım canım size

bende almayı düşünüyodum zaten sabihacımın kitaplarından.. ilk fırsatta alayım.. sağol canım.. hadi ben kaçtım sınavım var görüşürüz..

Esincim merhaba hoşgeldin çok memnun oldum. Bu arada arkadaşlarında dediği gibi her çocuğun gelişimi farklıdır çok takılma kendi çocuğunu kimsenin çocuğu ile kıyaslama diyeceğim ama tabi bir anne için hakikaten zor bunu biliyorum. Benim kızım emekliyor ama hala tek bir dişi bile çıkmadı yaşıtları 3. - 4. dişini çıkartacak ama Defnede hala tık yok..

Aferin Badeyi akıllı kızım benim , işte böyle olsunlar hep analarının kızları olsunlar:))) Defnede çok düşkün oldu bana bu aralar o nedenle kayınvalidemi bile eskisi gibi kıskanmıyorum. :)) Çok teşekkürler canım kızlarımızın hepsi çok güzel bizim..
Şimdi oğlan anneleri ayaklanmasın , paşalarmızın hepside çooo:..k yakışıklı tabiki.

Zeynepçim yeni isminiz hayırlı olsun . Bol şans getirsin Gökşene.

Sudeyonca çok geçmiş olsun hasta olmuş kuzun. Bebeklerin hastalığı da çok zor oluyor yaa inş en kısa sürede atlatırsınız. Ben aynı yerdeyim aslında ama işlerimiz o kadar yoğun ki pek fırsat bulamıyorum artık internete girmek için.

kızlar karnım bi ağrıyo sormayın ya dün bişi yoktu bu sabah başladı şu regl bitsede rahatlasam önceden hiç takmıyodum ama şimdi çoook zor oluyo heleki gökşenle

1 yıla kadar normal diye biliyorum dilekçim sen hala sütü sağıyosun dimi ?

ben de hiç süt korumadı doğumdan sonra bu 8 inci adetim

kızlaaaaaaaaaarrr nabersinizzzz en geldiim :)))
bugün baya geç kalktım şükür kızımda uyudu dinlendi,m vallaha dün 2 saat uyumuştum zombi gibiydim.... ama bu seferde prenses fiona gibi şişim bu işin arası yokmu yaaaaaaaa :))))))))))

selam kizlar
sifremde olusan bir takim sorunlar yuzunden eski kullanici adimla giremedim bu yuzden yeni bir kullanici adi almak duurumunda kaldim
ebru ben :)))
nasilsiniz bakalim,
ben uykusuzum alinin yeni disleri geliyor ve kopek disleri ciktigi icinde cok sancili cok zor geciriyor
gece dogru duzgun uyumadi hep agladi sabahta 5 ten sonra hic uyumadi (

hg canım güzel nick beğendim :))

aliye de çok üzüldüm bizde çekiyoruz o sıkıntıyı malesef azı dişler dahada zor çıkyo galiba inşallah kuzumun dişleri hemencecik ağrısız sızız çıkar

saol zeynepcim
nickte kanayan yarama parmak bastim
islerimi bir turlu toparlayamiyorum yapmak istedigim seyler yarim kaldi felan derken bu aralar depresyona girdim

dis konusunda da gercekten azi ve kopek disleri cok zor cikiyor (( cok agliyor oglum gun icerisinde de cok mizmiz gece de surekli aglayarak uyaniyor ve tekrar uyumakta zorluk cekiyor
insallah cabuk gecek bu gunler ve umarim sizinkiler daha kolay cikartirlar dislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…