2009 Eylül Anneleri

eneeeeee ebruşum hoşgeldin ama nick süper olmuşş :)))))
kıyamam ben alişe Allah kolaylık versin kuzuma yaa... (

hb şekerim nbrrr :))))))))))))

gamzecim demek begendin nickimi :)))
napiyorsun bakalim nasil bodrumda havalar
burasi super yaz geldi sonunda valla, bizim tatilde yaklasiyor ama dun geceki uyuyamama ve alinin surekli aglama durumundan sonra ben acikcasi cok tirstim ve iptal edelim dedim ama eger iptal edersek biletler yanacak diye esim cok sicak bakmadi
bende son kalan 20-25 gunde insallah alinin disleri cikarda rahatlariz diye umudediyorum

üzülme ebru geçicek inşallah bu zamanlarda sende kendini toparlarsın merak etme gayet normal şu an kaça bölünüyosun herşeyde mükemmel olmasını sağlayamassınki ben evdeki işlere ve gökşene yetişemiyorum kaldıki sen bide çalışıyosun hep dediğim gibi çalışan annelere helal olsun valla hamarat hatunlarsınız :))

ali de en yakın zamanda incilerini çıkarırı inşallah

gamze ben de bugün iyi hissedyrm canım.öğlden sonra oasise gitsem mi diye düşünyrm.kendimi biraz iyi hissediyrken evde enrjimi tüketmeym diye...ama kararsızm

gamze temizliği yaptın evide dzelttin bacım gelde beraber yemekler yiyelim :))

bu arada esra düşmüş yataktan dedin nasılmış dr gitmişlermi nası korkmuştur müşerref allah yardımcısı olsu esraya da bişi olmamıştır inşallah

dilekçim bu sütün koruması iyi bişimi bilmiyorum ben hemen adet oldum dediğim zaman millet cüzzamlı gibi bakıyo bana :)) ayrıca bu zaman ların tadını çıkar valla şu an ağrıdan ölüyorum

dilek bu durumda sanırım soyaçekim etkili.ben 45 günde regl oldm ve her ay biraz gecikse de olyrm şuanda bile reglm.annem,anneannem de hep 45.günde olmuş

Bilmiyorum ama bu sanırım benim annem ve ben için geçerli değil çünkü ben sadece 1 ay anne sütü alabilmişim annemin sütü bitmiş. Tabi hemen regl olmuş ama benimkinin alakası yok.

dilekçim bu sütün koruması iyi bişimi bilmiyorum ben hemen adet oldum dediğim zaman millet cüzzamlı gibi bakıyo bana :)) ayrıca bu zaman ların tadını çıkar valla şu an ağrıdan ölüyorum

Öyle valla korkuyorum bir gelecek pir gelecek gibi hissediyorum delikafadulden

tesekkurler kizlar :)

demetcim hosgeldin nasilsin erdenay nasil sizin dislerden haber var mi?

dilek seni de ozlemistik ne zamandir yoktun ama islerinin yogunlugundan girmedigini bildigim icin endise etmedim :)
nasilsin nasil gidiyor defne su lu hayat

Evet canım işlerimiz acayip yoğun ik süreçlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığımız için ve fazlasıyla prosedür olduğu için hiç iş bitmiyor. Defne Su iyi çok şükür, Alişin de dişleri çıkıyormuş çoğu gitti azı kaldı canım çok canı yanıyordur ama geçecek bu günlerde allah başka sıkıntılar vermesin daha bizim önümüzde çok uzun bir yol var bu konuda Defnenin tek bir dişi bile çıkmadığı için.

ah canımmmm burda hava esiyo ama yinede güzell.....
ama bence daha zaman var ya iptal etme bi yandanda çocuğada değişiklik olsun......
buralar güzel ama bu yazda baya kalabalık oalcak gibi hissediyorum heryeri yapıyolar bi telaş bi panik hayırlısı bakalım bu yaz nasıl olacak merak içindeyim :))))
ama eminim siz gelirseniz bayaa bi güzel olcak

gamze ben de bugün iyi hissedyrm canım.öğlden sonra oasise gitsem mi diye düşünyrm.kendimi biraz iyi hissediyrken evde enrjimi tüketmeym diye...ama kararsızm

ahhhh ne güzelll ben kocamı kaç gündür ikna edemiyorum yaaaaaa offf işim var mık zık... bizim evde çok tepede kaldığından gözüm yiyip gidemiyorum :))))
sen nasıl gidiyosun oasise???

ohhhh hamarat arkadaşııııım maşallah sanaaaaa :))))))))
canım gelmiş yemiş kadar oldum mucxxx :)
dr.a gitmemişler yüzeysel hasar var...ama çok korkmuşlar anneli kızlı tabi.....
müşerref özellikle zor gelmiş kendine..... ama maşallah çocuk acaip haraketli...
çok yoruyo annesini ve hep gözlerin üzerinde olması gerekiyo.... yinede maşallah kuzuma bi köşede otursa dahamı iyiydi :))

masallahhhhhhhhhhhhhh alliseeeeeeeee

demeeet naber anacım hoşgeldin be yahuu :)))

gelmesin diyorum ama gelmediği zaman da vucudum bi tuhaf oluyo :))) olsa da olmuyo olmasada olmuyo bu regl :))

haklısın zeynep .insan şişiyoo.bir de zaten çoğu zaman depresyndym daha beter oluyorm.nisan adetim 20 gün gecikti onda bile patlayacaktm sanki...sen kim bilir neolyrsn

çocuk yapıp karıyerını yapamayan kadın nasılsın:)

inşallah aliş tatil öncesi tum sıkıntılarını bıtırır. resımlerı gormedım tekrar ıstıyorum lütfenn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…