selam kizlar
sifremde olusan bir takim sorunlar yuzunden eski kullanici adimla giremedim bu yuzden yeni bir kullanici adi almak duurumunda kaldim
ebru ben :)))
nasilsiniz bakalim,
ben uykusuzum alinin yeni disleri geliyor ve kopek disleri ciktigi icinde cok sancili cok zor geciriyor
gece dogru duzgun uyumadi hep agladi sabahta 5 ten sonra hic uyumadi(
hg gamze :)))
dilek bu durumda sanırım soyaçekim etkili.ben 45 günde regl oldm ve her ay biraz gecikse de olyrm şuanda bile reglm.annem,anneannem de hep 45.günde olmuşBen hala reglde olmadım yaaa((
bu da oglumun aglayarak gecirdigi hafta sonundan goruntuler
surekli agladigi icin kanter icinde ve salya sumuk kendisi
dilek bu durumda sanırım soyaçekim etkili.ben 45 günde regl oldm ve her ay biraz gecikse de olyrm şuanda bile reglm.annem,anneannem de hep 45.günde olmuş
dilekçim bu sütün koruması iyi bişimi bilmiyorum ben hemen adet oldum dediğim zaman millet cüzzamlı gibi bakıyo bana :)) ayrıca bu zaman ların tadını çıkar valla şu an ağrıdan ölüyorum
tesekkurler kizlar :)
demetcim hosgeldin nasilsin erdenay nasil sizin dislerden haber var mi?
dilek seni de ozlemistik ne zamandir yoktun ama islerinin yogunlugundan girmedigini bildigim icin endise etmedim :)
nasilsin nasil gidiyor defne su lu hayat
gamzecim demek begendin nickimi :)))
napiyorsun bakalim nasil bodrumda havalar
burasi super yaz geldi sonunda valla, bizim tatilde yaklasiyor ama dun geceki uyuyamama ve alinin surekli aglama durumundan sonra ben acikcasi cok tirstim ve iptal edelim dedim ama eger iptal edersek biletler yanacak diye esim cok sicak bakmadi
bende son kalan 20-25 gunde insallah alinin disleri cikarda rahatlariz diye umudediyorum
gamze ben de bugün iyi hissedyrm canım.öğlden sonra oasise gitsem mi diye düşünyrm.kendimi biraz iyi hissediyrken evde enrjimi tüketmeym diye...ama kararsızm
gamze temizliği yaptın evide dzelttin bacım gelde beraber yemekler yiyelim :))
bu arada esra düşmüş yataktan dedin nasılmış dr gitmişlermi nası korkmuştur müşerref allah yardımcısı olsu esraya da bişi olmamıştır inşallah
masallahhhhhhhhhhhhhh alliseeeeeeeee
gelmesin diyorum ama gelmediği zaman da vucudum bi tuhaf oluyo :))) olsa da olmuyo olmasada olmuyo bu regl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?