2009 Eylül Anneleri

esincim benimde 9 gün gecikti bu ay kafayı yicektim vucudum resmen deliriyo psikolojik olarak ta kötü ondan önceki ayda 5 gün gecikti son 3 aydır sürekli gecikiyo

gamze çoktandır gitmedim ama nezamandr gitmek istyrm.hem benim son 3 yazım hep hamileliklerle ( öncekiler düşükle sonçlndı) geçtği için üzerime yazlık doğru dürüst giymeye bişey kalmadğnı gördm ama birtürlü gözümü karartp bebekle gidememştm.dün de niyetlndm ama işte...ama bugün niyeti bozdm .geçen çarşıya gittm şansma oğluşma bişey oldu ağlaya ağlaya..halbuki sever gezmeyi..
o yüzden bişey alamadm.düşünsene son 4 yılda hep hamilelik yazlıklrndn başka bişey almamşm

esincim benimde 9 gün gecikti bu ay kafayı yicektim vucudum resmen deliriyo psikolojik olarak ta kötü ondan önceki ayda 5 gün gecikti son 3 aydır sürekli gecikiyo

seni anlyrm zeynepcim bugün reglm.ama bu bile 5 gün gecikti geçtğmz haftasonu çok kötüydm ben de

ebrucum tesekkur ederım resımlerı ekledıgın ıcın. çok buyumus alişte..
alitunada büyütü teyzesi eşek kadar oldu:)

gökşen koltukta sıralarken bile ayağının ucuna basıyo düz basmak istemiyo acaba dr sorsammı herkes ayakkabı giydir diyo ilk adım ayakkabısı için daha erken hem araştırdığıma göre yürüdükten sonra 6 hafta sonra giydirin deniliyo ayağının sağlıklı gelişmesi için

ah canım yaaaaa bende vallaha yok zayıflıcam yok doğurucam derken doğru dürüst bişiler alamadım nasıl ihtiyacım var alışverişe... şimdi yaz geldi allahım nasıl güzel şeyler çıkmış... bu arada lcv nin sağına ve soluna açılan adilışıkla coton u gördünmüüüüüüü süperlerrr :))) bana en yakın onlar olduğu için en sık bu üçüne gidiyorumda :))

ebrucum tesekkur ederım resımlerı ekledıgın ıcın. çok buyumus alişte..
alitunada büyütü teyzesi eşek kadar oldu:)

ebrucum bende tişikkür ederim :)))
görmemiştimde resimleri :)
kız ne eşşek diyon çoççuaaa bee :)))))))))))

zeynep bende b,r suru yerde ayakkabi giydirmeyin yalinayak bbassin yere diye okudum saglikli olan oymus
bende evde hep ciplak ayak tutuyorum hatta hava isininca coraplarda cikti
ama disarda tabi mecbur ayakkabi

ah canım sorma burası hakkaten bağımlılık yapıyo yaa :)))
bizler gebelikten (hatta daha önce başka topiclerdende tanışanlarımız var) beri tanıştığımız için hamileliğin başından beri isimkoyma doğum vs gibi süreçleride beraber geçirdiğimiz için birbirimizin herşeyine vakıfız :)))
ama sende fazla sürmez herkesi bebekleriyle ezberersin :)))
olmadı sana bi liste yaparız akşamları çalışır sabahları sözlüye gelirsin :)))))

pooof benimde alisveris yapmam lazim
bir suru elbisem var diye sevinityordum ama gordum ki hepsi daracik oluyor ( ya acil kilo vercem ya da alisveris yapcam ki 2. secenek daha makul gounuyo gozume
ama oglan boyleyken alisverise cikmayi bile gozum yemiyor acikcasi

gamze gördüüüümmm.çok güzel orası bana da yakın ama gidemedm hem belki zayflarm dedim hem de kocayla alışveriş yapmayı beceremiyrm bir türlü.ee hafta içi de bebekle yalnz uzağa gitmek için gözü karartmak lazm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…