gamze gördüüüümmm.çok güzel orası bana da yakın ama gidemedm hem belki zayflarm dedim hem de kocayla alışveriş yapmayı beceremiyrm bir türlü.ee hafta içi de bebekle yalnz uzağa gitmek için gözü karartmak lazm...
gamze esek işte:) bana yapışık bir eşek benım oğlum:)
ah canım sorma burası hakkaten bağımlılık yapıyo yaa :)))
bizler gebelikten (hatta daha önce başka topiclerdende tanışanlarımız var) beri tanıştığımız için hamileliğin başından beri isimkoyma doğum vs gibi süreçleride beraber geçirdiğimiz için birbirimizin herşeyine vakıfız :)))
ama sende fazla sürmez herkesi bebekleriyle ezberersin :)))
olmadı sana bi liste yaparız akşamları çalışır sabahları sözlüye gelirsin :)))))
kızlar bugun rüyamda hayır olsun eşim bana swatch bi saat ve çok istediğim bi telefon var onu almış gelmiş seni seviyorum diyerekten bana hediye ediyodu :))) ayyy sbaha bi sevinçle kalktım eşime dedim ne dese beğenirsiniz rüyanda görürsün :)))
aaa zeynepcim sen dedin aklima geldi bende ruyamda ikiz doguruyordum yasadiklarim hissettiklerim cok guzeldi :))
nasil bir celiskiyse oglun yuzunden geceleri uykusuz kal o arada bi daldiginda ise ikiz dogurdugunu gor
hosbulduk kizlarrrrrrrrrrrrrrr
ebrucum nickin super olmus
dislperimiz sis ama daha gorunene yokkk azilar cok zorlarmis kolay cikmazmis kopek dislerde oyleymis ama en cok agriyi azi yaparmisssssss of bebelerimiz cabucak az agriyla cikarsalar disleriniiiiiiii
kizlarrrrrrrrrrrrrrr bugun erdenay yatakdan dusduuuuuuuuuuuu walla cok korktum ama bisey olmadi allahdan babasina bile soylemedim.artik dr makbuzu geldiginde gorur
valal ebru bu konuda rahatım annem seve seve bakıyo bırakıyorum alıcaklarımı alıp geliyorum çok iyi oluyo sende eşine filan bırak alişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?