2009 Eylül Anneleri

ya sorma ebrucum yaa o bebek arabasını mağazada katlar arasında gezdirmek kıyafet denemek bilmemne ölüm yaa... birisi olmadan mümkün değil gidilmiyo..... yok acıkır yok gübreler yaaani derdide bitmiyo of deliriyorum :))) ama bi yandanda sokağa çok çıkasım geliyo... bide burda herkesi istediğin anda bulamıyosun.... izmirde rahattım ha dediğim anda istediğimle giderdimde burda herkes bi cins yaa...... bendede muhabbet hep aynı yere dayanıyo yaaa soyadımın kısırdöngü olarak değiştirilmesini talep edioyorum hakimim :)))))))))

valal ebru bu konuda rahatım annem seve seve bakıyo bırakıyorum alıcaklarımı alıp geliyorum çok iyi oluyo sende eşine filan bırak alişi

yaa kocalarla olmuyo yaaaa bende beceremiyorum ama tamamen mecburiyet.... :))
hafta içi aslında insanın biri yanında olunca daha rahat gidiliyo.. çünkü hafta içi hem ortalık tenha hem mağazalar boş..... ama işte bebekli kadına araba şart heleki ben gidi dağ bayırda oturan tipler için iki kere şart :)))

kızlar bugun rüyamda hayır olsun eşim bana swatch bi saat ve çok istediğim bi telefon var onu almış gelmiş seni seviyorum diyerekten bana hediye ediyodu :))) ayyy sbaha bi sevinçle kalktım eşime dedim ne dese beğenirsiniz rüyanda görürsün :)))

kızlaaar facedeki yarışmaya resimlerinizi ekliyosunuz diimii :)))
riciderim bizi orada yalnız bırakmayın oylarınızı yollayın kendi arkadaşlarımızdanda katılanlar var......
bilginize :)

zeynepcim esim mumkun deil bu haliyle zaptedemez alisi
gercekten gormen lazim bir dakika huzurlu durmuyor surekli mik mik agliyor
ancak bakicisi bakabilir ki o da ben isten donunce cikiyor hafta sonlari yok
valla boyle olunca keske yatili bir bakicimiz olsaydi diyorum arkadaslarim oyle rahatki cocuk var mi yok mu belli deil
hafta sonu konsere gittik mecbur alisi de goturdum fotograflari da orda cekildi
hic durmuyor kimseye kendini sevdirmiyor benden baska kimseye gitmiyor artik her tarafimdan ter bosaldi valla
sonra arkadaslara rastladim cocuklarini evde bakiciya birakmislar gelmisler kari koca oh dans ediyorlar felan ben ali kucamda bebek arabasi elimde cok bi zavalli gorundum gozume
sonra esime anlattim o da beni teselli etti
iste oyle cocuk mu buyutulur surekli baskasi bakacaksa dogurmanin anlami ne felan diye konustu
sne hem zorluklarini hem guzelliklerini yasiyorsun onlar herseyden mahrum kaliyorlar dedi hak verdim
moralim duzeldi

gamzecim,inan çok sıkıldğm zor yıllarm oldu bazen çok yalnz da kaldm buyüzden sizleri tanıdğma çooooook mutluym.inan ilkin liste tutmak istedm çünkü aynı anda çok arkadaşla hiç tanışmamştm.ama bazen geçmişe dönyrm,bazen siz yazşırken kapıyrm,bazen tekrar yapyrm mesela:.gamze,zeynep,ebru,ece,ela,dilek,hüsniye,meryem,gülay,yasemin,emine,ayfer,

ayy bende 2 sattir okuyorum diyorum bu kim çocukta yaptım kariyer nanay
süper ebru yaaa.. sadece ismini değiştirseydin yaa canım.. neden bütün profili sildirdinn...

rüyalar tersine çıkar mantığına göre kocan yapması gerekeni yapmış :))))) :roflol:
ama şööyle bir alternatif varkiiiiii: bunu kocan yapamaz belki ama kocanın kredi kartı gaayet iyi yapar!!!!! ne yorucan adamcağzı canım al kendin hallediver :)) ay sonunda banka nasılsa onu sana yaptığı bu jestten yüklü bir mebla ile haberlendirecektir rahat ol ayol :)))))))))) :roflol::roflol::roflol:

aaa zeynepcim sen dedin aklima geldi bende ruyamda ikiz doguruyordum yasadiklarim hissettiklerim cok guzeldi :))
nasil bir celiskiyse oglun yuzunden geceleri uykusuz kal o arada bi daldiginda ise ikiz dogurdugunu gor

kızlar yaaa kırkbirkere maşallah sıralıyolar tay tay yapıyolar benim sıpa hemen fırlamak istediği için ne ayakta duruyo ne sıralıyo ayakkabı konusunda bende tabanlı ayakkabı giydirmiyorum hava tam ısınsa çorapla gezdiricem aslında evin içinde ama yaz gelemedi malum

aaa zeynepcim sen dedin aklima geldi bende ruyamda ikiz doguruyordum yasadiklarim hissettiklerim cok guzeldi :))
nasil bir celiskiyse oglun yuzunden geceleri uykusuz kal o arada bi daldiginda ise ikiz dogurdugunu gor

evet canım biz buna halk arasında:
UYURKEN OTURMA ORGANI AÇIKTA KALMIŞ KİŞİLİK DİYORUZ :roflol::roflol::roflol:

ya benimde favori rüyalarım arasında hep hamile hallerim var özledim hamileliği falan şartlar elverse 5 tane yaparım vallahi

hosbulduk kizlarrrrrrrrrrrrrrr
ebrucum nickin super olmus
dislperimiz sis ama daha gorunene yokkk azilar cok zorlarmis kolay cikmazmis kopek dislerde oyleymis ama en cok agriyi azi yaparmisssssss of bebelerimiz cabucak az agriyla cikarsalar disleriniiiiiiii

Son düzenleme:
ebrucum eşiin çok doğru sölemiş kusura bakma ama o anne babada yanlış var bi çoçuğun özellikle bu dönemlerinde annesine o kadar ihtiyacı varki bence üzülme alişin dişleri bi patlasın gerisi kolayca çıkar sende tatile çıkmadan güzelce alışverişini yaparsin tatilde de çok şık olursun :))))

gamze biz kredi kartı kullanmıyoruz bacım peşin çalışıyoruz kayserili olunca malıda kıymetl, oluyo :))) ama dediğin çok ii olur heleki telefon çook iii olur ama şimdi biraz beklemem lazım eşim amerika ya gidince getiricek tel:)

demetçim geçmiş olsun Rabbim korusun kuzularımızı......
babasınada uygun bi dille söyle istersen dr. makbuzunu açıklaman daha sıkıntılı olmasın sonra.... ?

offf armut gibi düşüyo bebeler bu ara aman allah korumuş canım ya düşe kalka diyip kendimizi üzmeyelim yapcak bişey yok ne kadar dikkat etsekde durmuyo sıpalar bitaraflarını çarpıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…