2009 Eylül Anneleri

valla kayserili oluşunun beni en ilgilendiren tarafı yağlama ve içli köfte olmakla beraber tabiiki maddiyata bakış açında hoşuma gitmiyor değil :)))))
amerikaya neden gidiyo yaa amma geziyo haa ne iş yapıyordu koceniz beyler :))))))
kocam bana bikere rusyada inşaat minşaat dedi dedim tüpü açar hap içer bileklerimi keser apartumantın tepesinden atarım kendimi :))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
neyseki sonra anlamadığım bi şekilde aniden vazgeçti :))))) :roflol::roflol::roflol:

demetçim gökşende annemlerdeyen uykusunda yataktan ddüştü çok korktum ama bişi olmadı allahtan çok zor ya allah yavrularımızı korusun geçmiş olsun erdenayadad

Selam millet :) Ebrucum yeni nickin hayırlı olsun :)) iş güç aynı tempo giremeyince çatlıyorum desem yeridir .
Ben geçmişi okumadan bu sayfaya atıfta bulunayım geçenb gün yaşadığın regl geçikmesinden dolayı tırsaraktan töbe dedim bir daha 2. diye gezmicem Efe büyüsün sonra karar veririm :))

Ben ayakkabı giydiriyorum Efeye , ayakları üşür diye ...

ya ulen ne hayin evladım var rüzgar ne bana yapışık ne bir başkasına adam rahat takılıyo kıskanıyorum ya bi eror ver bırakıyoruz ardımızdan mızmızlan yok umrunda değil yaaaaa uyuz

eğer gerçekten istyrsan pskoljk basklar hep rüyada görmeyle başlar hem senin ki sahiden

demetcim cok gecmis olsun artik bu sipalari zaptetmek ne mumkun yaa tehlikeli zamanlar geldi valla
coguna engel olamicaz bole duse kalka buyuyecekler bi sekilde allahtan ucuz atlatmissiniz
okumussundur belki emsalin kizi da dusmus

gulnazcim ben alinin coraplarini bile cikartiyorum artik bizim ev baya sicak oluyor gunduzleri

zeynepcim insallah hayira cikar dedigin gibi

canım eşim bilgisayar mühendisi amerikaya yiğeni orda yaşamaya gidiyo onu oraya bırakıcak kendide yaşamış orda o yüzden ona yardımcı omak için 1 haftalığına gidicek :))

ben alıştım canım benim babamda sürekli yurt dışına çıkardı hala daha çıkıyo ticaretle uğraşıyo ithalat yapıyo :))

bende çıkarıcam bananeeee

kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler ama baya korktum allahdan dr yakin hemen goturdumde bisey yok dedi.
KiLTi kim Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok:

bisey olmusmu esraya daha yeni duydum yaaaaa

kızlar bebeklerin düşmesinde bizi ençok kafalarıyla ilgili travma vs gbi yaşayabilecekleri problemler korkutur ya....
belki biliyosunuzdurda yinede paylaşayım belki bilmeyenimiz vardır içlerimiz rahatlar :)
normalde insan beyninde beyni korumak için, beynin etrafında bulunan bir sıvı varmış ve bu sıvı bebeklerde çooook daha fazlaymış... bebeklerin düşseler bile kafasında morarma şişme olsa bile genelde yüzeysel olan bu sıkıntılardan içeride beynin haberi bile olmuyomuş... Allah bebekleri hakikaten korumak için mükemmel bir mekanizma kurmuş.. insan hergün biraz daha şaşırarak izliyor onların gelişimini ve nasıl korunduklarını demi.....

Bende geçen gün hareket etmiyor nasılsa deyip yatağın üstünde yanlız bıraktım , pat düşme sesiyle üst kata uçmam aynı anda oldu , Allahtan halının üstüne ve bir kısmı yastığa gelecek şekilde düşmüş çok korktum . Düştüğü zaman uyutmamak ve gözlemlemek gerekiyormuş ben ne yazık ki işe geldim çok şükür bir şey olmadı ama çok dikkat istiyorlar artık saniyelik yani .

yasemincim ben gökşene dışarda bez ayakakkabılardan giydiriyorum evdede çorabla bazen çıkarıyorum yatarkende sıcksa çorabları çıkarıyorum rahat etsin diye

esincim gündüz neye meşgülsen gecede onunla uğraşıyosun :)) ben telefon istiyorum eşimide zar zor ikna ettim :))

gulnazcim aman kiymetini bil yapisik olunca cok zor
o kadar yoruluyorum ki tahmin edemezsin
surekli benimle durmak istiyor kim alsa agliyor ben kucagimda ali is yapmaya calisiyorum surekli
disari cikmak ise ayri bir kabus yine surekli agliyor bi rahat durmuyor valla
senin oglan ne guzel kendi kendine duruyorsa sevin bence :)))

yasemincim tesekkur ederim daha once konustugumuz kariyer mevzularina uygun duser diye tercih ettim bu nicki :)

zeynep bizde kredi karti kullanmiyoruz direk nakit
iyiki de boyle yapmisiz valal rahat ettik
ben daha once kredi karti kullanirken elimin ayari yoktu sanki hic odemeyecemisim gibi harcayip duruyordum sonra ekstre gelince gozlerim yuvalarindan firliyordu
simdi varsa harciyorum yoksa avucumu yaliyorum

Allah sana kolaylık versin canım :)))))
ama aileden gelme bi durum olduğu içinde kanıksamış olman güzel tabi :))))
bu arada benim kocam uzaktayken biyere gidicekken okadar iyi olurki göndemek bile istemem...
ama adam eve döndümü bi yaratık kaçıyo sanki içine :)))))))))
ama şaka bi yana berkede çok gider habire yurtiçinde gezer durur bana fenalıklar basar..... kocan bukadar çalıştıda noooldu derseniz: opet zengin oldu :))))))))) :roflol::roflol::roflol:

bahar hg canım :))

valla babamda kredi kartı kullanmıyo ebru bizde varsa harcıyoruz yoksa olunca artık ben bişi göreyim mağazada çok beğenirsem o gece gözüme uyku girmez helede ihtiyacım varsa adamın altın dan girer üstünden çıkar gider alırım ama onun dışında zaten haftalık alıyorum ben yani maaş hesebı çalışıyorum :))

onca yazışıp yazışıp ben gelince dut yemiş bülbül olan ahali çizcem hepinizi görceniz ha...
kim düşmüş, kim hamile, kimin dişi pörtlemiş, kimin kocasını gurbet kuşu el kaldırsın fena yapacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…