ebrucum eşiin çok doğru sölemiş kusura bakma ama o anne babada yanlış var bi çoçuğun özellikle bu dönemlerinde annesine o kadar ihtiyacı varki bence üzülme alişin dişleri bi patlasın gerisi kolayca çıkar sende tatile çıkmadan güzelce alışverişini yaparsin tatilde de çok şık olursun :))))
gamze biz kredi kartı kullanmıyoruz bacım peşin çalışıyoruz kayserili olunca malıda kıymetl, oluyo :))) ama dediğin çok ii olur heleki telefon çook iii olur ama şimdi biraz beklemem lazım eşim amerika ya gidince getiricek tel:)
kızlar bugun rüyamda hayır olsun eşim bana swatch bi saat ve çok istediğim bi telefon var onu almış gelmiş seni seviyorum diyerekten bana hediye ediyodu :))) ayyy sbaha bi sevinçle kalktım eşime dedim ne dese beğenirsiniz rüyanda görürsün :)))
aaa zeynepcim sen dedin aklima geldi bende ruyamda ikiz doguruyordum yasadiklarim hissettiklerim cok guzeldi :))
nasil bir celiskiyse oglun yuzunden geceleri uykusuz kal o arada bi daldiginda ise ikiz dogurdugunu gor
demetcim cok gecmis olsun artik bu sipalari zaptetmek ne mumkun yaa tehlikeli zamanlar geldi valla
coguna engel olamicaz bole duse kalka buyuyecekler bi sekilde allahtan ucuz atlatmissiniz
okumussundur belki emsalin kizi da dusmus
gulnazcim ben alinin coraplarini bile cikartiyorum artik bizim ev baya sicak oluyor gunduzleri
zeynepcim insallah hayira cikar dedigin gibi
canım eşim bilgisayar mühendisi amerikaya yiğeni orda yaşamaya gidiyo onu oraya bırakıcak kendide yaşamış orda o yüzden ona yardımcı omak için 1 haftalığına gidicek :))
ben alıştım canım benim babamda sürekli yurt dışına çıkardı hala daha çıkıyo ticaretle uğraşıyo ithalat yapıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?