gulnazcim aman kiymetini bil yapisik olunca cok zor
o kadar yoruluyorum ki tahmin edemezsin
surekli benimle durmak istiyor kim alsa agliyor ben kucagimda ali is yapmaya calisiyorum surekli
disari cikmak ise ayri bir kabus yine surekli agliyor bi rahat durmuyor valla
senin oglan ne guzel kendi kendine duruyorsa sevin bence :)))
yasemincim tesekkur ederim daha once konustugumuz kariyer mevzularina uygun duser diye tercih ettim bu nicki :)
zeynep bizde kredi karti kullanmiyoruz direk nakit
iyiki de boyle yapmisiz valal rahat ettik
ben daha once kredi karti kullanirken elimin ayari yoktu sanki hic odemeyecemisim gibi harcayip duruyordum sonra ekstre gelince gozlerim yuvalarindan firliyordu
simdi varsa harciyorum yoksa avucumu yaliyorum
huhuuuuu biri kamber mi dedi :))))
Bende geçen gün hareket etmiyor nasılsa deyip yatağın üstünde yanlız bıraktım , pat düşme sesiyle üst kata uçmam aynı anda oldu , Allahtan halının üstüne ve bir kısmı yastığa gelecek şekilde düşmüş çok korktum . Düştüğü zaman uyutmamak ve gözlemlemek gerekiyormuş ben ne yazık ki işe geldim çok şükür bir şey olmadı ama çok dikkat istiyorlar artık saniyelik yani .
onca yazışıp yazışıp ben gelince dut yemiş bülbül olan ahali çizcem hepinizi görceniz ha...
kim düşmüş, kim hamile, kimin dişi pörtlemiş, kimin kocasını gurbet kuşu el kaldırsın fena yapacam...
ben kocamdan haftalık 3000 babamdan 2000 babanemden 2500 lira alıyom... kuaför giyim kuşam atla gez hopla coş derken ayyyy haftayı yarılamadan bitiyor yaaaa....
kızlar bebeklerin düşmesinde bizi ençok kafalarıyla ilgili travma vs gbi yaşayabilecekleri problemler korkutur ya....
belki biliyosunuzdurda yinede paylaşayım belki bilmeyenimiz vardır içlerimiz rahatlar :)
normalde insan beyninde beyni korumak için, beynin etrafında bulunan bir sıvı varmış ve bu sıvı bebeklerde çooook daha fazlaymış... bebeklerin düşseler bile kafasında morarma şişme olsa bile genelde yüzeysel olan bu sıkıntılardan içeride beynin haberi bile olmuyomuş... Allah bebekleri hakikaten korumak için mükemmel bir mekanizma kurmuş.. insan hergün biraz daha şaşırarak izliyor onların gelişimini ve nasıl korunduklarını demi.....
hahhaha senin gözleri bilmem ama sabah benim göğüsler inmişti göbeğime... senle alakası olabilir mi :)))ahanda kendi kendime didimki bahar eksik gelse keşke iki gözüm göbeğime insinki kıızzz
gördüm cicim görmem mi... yazdıktan sonra ama :))) Allah kavuştursun...baharcım hg dedim ama görmedin galiba :) kocası gurbet takılan benim :)))
saol gamzemmmm...baharııım hoşgeldin canım kamberde nidimek canımızsın ayol :))))
bu arada yasemin ve glnaz sizde hoşgeldiniz cicişleeerr:)))))))))))
kredi kartı konusu bizde yaradır arkadaşlar... kocamda sayısını hakkaten bilmiyorum sürüyle kart var.... ebrucum aynen dediğin gibi harcanıyo sonra o pörtleyen gözler vakası bizdede yaşanıyo her ay sonu :))))) ama neyseki ben onu bayaadır frenliyorum çünkü maşallah böyle yapa yapa yiyici doldurdu etrafımıza..
eyvallah ebrucum yeni nikin hayırlı olsun dicem ama o ne be... kariyer nanay falan. mis gibin çalışıyon hem de spor kariyeri bilem yapıyon....baharcimmmm hosgeldin valla gozumuz yollarda kaldi
seninki arabası ile geziyomuş bizde thy zengin ediyoz :)) bazen milleri birikiyo onlarıda değerkendirip uçak bileti alıyo sinir oluyorum
hg yasemin burası çabuk akıyo takipte zorlnyrm bazen.benim oğlşm fa annelr gününde düştü hemde arabasndan taş merdvne aklmı yitrcktm nerdyse düşndkçe bile kötü olyrm.GAmze okuyrsa bilir yeşil vadi diye bir sayfiye yernde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?