2009 Eylül Anneleri

kendi kendine çok uzun zaman geçirmiyo veled ama kim varsa ona gitmek istiyo adam seçmiyo kl oluyorm kıll

seninki arabası ile geziyomuş bizde thy zengin ediyoz :)) bazen milleri birikiyo onlarıda değerkendirip uçak bileti alıyo sinir oluyorum

hg yasemin burası çabuk akıyo takipte zorlnyrm bazen.benim oğlşm fa annelr gününde düştü hemde arabasndan taş merdvne aklmı yitrcktm nerdyse düşndkçe bile kötü olyrm.GAmze okuyrsa bilir eşil vadi diye bir sayfiye yernde

ahanda kendi kendime didimki bahar eksik gelse keşke iki gözüm göbeğime insinki kıızzz

baharııım hoşgeldin canım kamberde nidimek canımızsın ayol :))))
bu arada yasemin ve glnaz sizde hoşgeldiniz cicişleeerr:)))))))))))

kredi kartı konusu bizde yaradır arkadaşlar... kocamda sayısını hakkaten bilmiyorum sürüyle kart var.... ebrucum aynen dediğin gibi harcanıyo sonra o pörtleyen gözler vakası bizdede yaşanıyo her ay sonu :))))) ama neyseki ben onu bayaadır frenliyorum çünkü maşallah böyle yapa yapa yiyici doldurdu etrafımıza..

ben kocamdan haftalık 3000 babamdan 2000 babanemden 2500 lira alıyom... kuaför giyim kuşam atla gez hopla coş derken ayyyy haftayı yarılamadan bitiyor yaaaa....

ben kocamdan haftalık 3000 babamdan 2000 babanemden 2500 lira alıyom... kuaför giyim kuşam atla gez hopla coş derken ayyyy haftayı yarılamadan bitiyor yaaaa....

böyle şeyler yazılmaz ama üzüldüm haline canım allah kolaylık versin geçim derdine düşmüşsün

baharım köpeen olsun ben bi hafta sacımı kestirmem sana veririm parasını :) sende haftayı kapatırsın:)

bunu yazdğn çok iyi gamzecim.oğlşm da yeşil vadi de düştü annelr günü için yapln bir orgnzsynda nazar değdi

ahanda kendi kendime didimki bahar eksik gelse keşke iki gözüm göbeğime insinki kıızzz
hahhaha senin gözleri bilmem ama sabah benim göğüsler inmişti göbeğime... senle alakası olabilir mi :)))
baharcım hg dedim ama görmedin galiba :) kocası gurbet takılan benim :)))
gördüm cicim görmem mi... yazdıktan sonra ama :))) Allah kavuştursun...
saol gamzemmmm...
baharcimmmm hosgeldin valla gozumuz yollarda kaldi
eyvallah ebrucum yeni nikin hayırlı olsun dicem ama o ne be... kariyer nanay falan. mis gibin çalışıyon hem de spor kariyeri bilem yapıyon....

seninki arabası ile geziyomuş bizde thy zengin ediyoz :)) bazen milleri birikiyo onlarıda değerkendirip uçak bileti alıyo sinir oluyorum

ahh genelde arabayla ama doğuya giderse ki sık gidiyo oralara uçakla tabiiki..... valla dediğin gibi bize opetten ve thy den hisse vermeleri lazım sayemizde büyüdü adamlar :))))))))))))))))))

canım bu yalıçiftliğe giderkenki yeşil vadimi yoksaaaaaaaaaaaa ????????????
ayy valla bebeklerin düşmesi tüylerimi diken diken ediyo hiç kıyamıyorum off offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…