2009 Eylül Anneleri

bahar ben hamileyim:=)
onu biliyoz başka bişi de :)))
böyle şeyler yazılmaz ama üzüldüm haline canım allah kolaylık versin geçim derdine düşmüşsün
bu devirde haftalık 12500 lira ile geçinilir mi ama gülnaz yok aanacım ben eziyete gelmişim bu dünyaya...
ayyy bahar o paramı allah aşkına :)) hem boşver ye iç gitsin niye geldik bu dünyaya :))
işte yetse yicem de yetmiyo cicim...
baharım köpeen olsun ben bi hafta sacımı kestirmem sana veririm parasını :) sende haftayı kapatırsın:)
rapunzelim meryemmim yerim seni :)))

kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler ama baya korktum allahdan dr yakin hemen goturdumde bisey yok dedi.
KiLTi kim Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok:

bisey olmusmu esraya daha yeni duydum yaaaaa

ben esin eylül annesym yeni katldm sizleri tanımaya çalşyrm senin adn ne

yok canım hani milasa doğru giderken döndk

baharcim yavrum benim senini kibi gaciya yeter mi o para beee yuru beeeee

gamzecim hakkaten super bilgi oldu benimde yazdigin seyden haberim yoktu
ver gazı ebru ver gazı :)))
200gr verdim içime sinmedi hemen cipsime ve kolama saldırdım
ben de öyle zamanlarda lokum çiko vs ile kaynaşıyorum gülnaz... dün bana kuaförde bir kadın aaa doğumdan sonra göbeğin kalmış dedi... bunu diyen de 95 kilo üstüydü :)))
kim o spor kariyeri yapan terbiyesiz ebru paralarım seni bide spora mı zaman ayırabiliyosun
bi buluşma ayarlasak ben ebru için sinsi planlar yapıyorum ama gelmiyo ki uyanık Çok üzgünüm çoook

Hoşbulduk canım ,geçmiş olsun bebelerimize Allah korusun beter kazalardan ...

Baharcım naber canım bende yeni girdim sayılır , malum geçen geçiken reglim dün geldi zil takıp oynuyordum hamile yok yane :)) Bu arada o paraları alıyonda ne çalışıyon kızımmm ....

ya zaten bana kilo almışsın göbeğin kalmış ve bunun gibi terbiyesizce lafları hep fil sülalesinden gelenler ediyo bune özgüvendir yarebbim accuk fazlam var yaaa altı üstü

yasemin sen de hoşgeldin gazan mübarek olsun önümüzdeki maçlara bakcaz ozaman hayatım artık :))))
çalışma olayı da manikür param çıksın ondan çalışıyorm cicim. :)))

Kızlar size bir şey sorucam , sütlü günlerimin sonuna geldim , kaç saat geçerse geçsin sağdığımda iki göğsümden toplam 40 cc ancak süt geliyor , akşamda bir kere emiyor garibim ... Ben artık sağmayı bırakıp sadece gece bir kere emzirsem o da gider mi ? Çünkü geçen gün tüm gün sağmadım akşam sadece 20 cc geldi sütüm .Zaten emmiyor aramıyor ne yapmalıyım bana bir akıl verin ?

yasemin benımde çok az gelıyor ama bırakamam ne olursa olsun tek damlada emse anne sutu oldukca gayret gosterıcem

Meryemcim ben de bırakmak istemiyorum , şunu soruyorum sağmayı bırakırsam ki günde bir kere sağıyorum sadece gece emzirmem yeter mi yoksa o azıcık sütte gider mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…