onu biliyoz başka bişi de :)))bahar ben hamileyim:=)
bu devirde haftalık 12500 lira ile geçinilir mi ama gülnaz yok aanacım ben eziyete gelmişim bu dünyaya...böyle şeyler yazılmaz ama üzüldüm haline canım allah kolaylık versin geçim derdine düşmüşsün
işte yetse yicem de yetmiyo cicim...ayyy bahar o paramı allah aşkına :)) hem boşver ye iç gitsin niye geldik bu dünyaya :))
rapunzelim meryemmim yerim seni :)))baharım köpeen olsun ben bi hafta sacımı kestirmem sana veririm parasını :) sende haftayı kapatırsın:)
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler ama baya korktum allahdan dr yakin hemen goturdumde bisey yok dedi.
KiLTi kim Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:1shok:
bisey olmusmu esraya daha yeni duydum yaaaaa
ahh genelde arabayla ama doğuya giderse ki sık gidiyo oralara uçakla tabiiki..... valla dediğin gibi bize opetten ve thy den hisse vermeleri lazım sayemizde büyüdü adamlar :))))))))))))))))))
canım bu yalıçiftliğe giderkenki yeşil vadimi yoksaaaaaaaaaaaa ????????????
ayy valla bebeklerin düşmesi tüylerimi diken diken ediyo hiç kıyamıyorum off offf...
ver gazı ebru ver gazı :)))baharcim yavrum benim senini kibi gaciya yeter mi o para beee yuru beeeee
gamzecim hakkaten super bilgi oldu benimde yazdigin seyden haberim yoktu
ben de öyle zamanlarda lokum çiko vs ile kaynaşıyorum gülnaz... dün bana kuaförde bir kadın aaa doğumdan sonra göbeğin kalmış dedi... bunu diyen de 95 kilo üstüydü :)))200gr verdim içime sinmedi hemen cipsime ve kolama saldırdım
bi buluşma ayarlasak ben ebru için sinsi planlar yapıyorum ama gelmiyo ki uyanık Çok üzgünüm çoookkim o spor kariyeri yapan terbiyesiz ebru paralarım seni bide spora mı zaman ayırabiliyosun
esincim geçmiş olsun oğluşuna bişi olmadı inşallah
takip edemiyrm ..meryem yeni tanştk ama bu haber doğru u
bir de kredi kartı mevzusunu kaçrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?