2009 Eylül Anneleri

yasemın sana şunu söyliyim haftasonu sagmıyorum cocuga fırsat buldukca emzırıyorum uyku halleınde yanı. h.içine göre daha az süt dısarı cıkıyor:) p.tesi günleri sütümün en az oldugu gun

o zaman kesilebilir diyorsun , çok üzülüyorum yarım saat sağıyorum çıkan süt 40 cc falan gece de 3 kere kalkıyor 2 kere mama veriyorum 1 kere emiyor .. onda da cuk cuk ses gelmiyor . Gündüz mümkünatı yok emmiyor hafta sonuda dahil olmak üzere ...

herkese slm kızlar. ya benım bır sorunum var bebegım 8,5aylık sütümde yetmıyo. ama devam mamalarının hıcbırını ıcmıyo hemen kusuyo. keçi sütü versem bır sorun olurmu acaba(

yasemin benim de o kadarcık çıkıyor sütüm canım ama son damla gelene kadar inatla sağıp veriyorum. benim godik emmeyi bıraktı uzun süredir pompa emziriyorum ben de. geceleri oğlumla kavuşuyoruz sadece.

yasemın bence gıder be canım. ben kendımde oyle görüyorum. ne kadar az versem okadar azalıyor sütüm.. bende 20 dk da okadar cıkarıyorum işte damlaya damlaya göl olur diyorumn ama göl möl yok sadece damlayarak 40 cc oluyor:)

herkese slm kızlar. ya benım bır sorunum var bebegım 8,5aylık sütümde yetmıyo. ama devam mamalarının hıcbırını ıcmıyo hemen kusuyo. keçi sütü versem bır sorun olurmu acaba(

bize dr yasaklılar listesinde sütüde söyledi ama çok net bilgim yok..

yasemincim bence kesilmez ama tabi sen bilirsin
sonucta bebekler buyuduklerinde sadece gece emebiliyorlar yani cogu oyle ama sutleri kesilmiyor insanlarin
ben acikcasi bi suredir sagmiyorum gunduzleri cunku buzluk sagdigim sutlerle doldu tasti onlar bozulcak bile ali de emmiyor gunduz aksam yatarken ve gece uyandiginda emiyor bende sadece o arada emziriyorum

hzenbil neden illa sut vermek istiyorsun peki
zaten ek gida aliyorlar seni de emdigi kadar emsin bence gerke yok keci sutune ama bu benim fikrim tabi
bnim oglumda ek gida aliyor ve gunde sadece 2 kez beni emiyor devam mamasi vermiyorum ben

kızlar ben şimdilik kaçıyrm oğluşm evde de arabasnda uyuyrdu aman allahım bir baktım arabadan kaynmş tamm yere ayakları bastı tuttum yanımdaydı çünkü çok şükür.

baharcim sagdigin sutu icirebilyorsan mantikli tabi ama ali biberonda almadigi icin sagdigim sutler buzdolabini bekliyor anlayacagin
o yuzden ben sagmiyorum aritk emmek sitediginde emiyor
annem de beni 1.5 yasima kadar emzirmis bende geceleri emiyormusu o zamanlar ve diyor ki bebek iyice emmeyi birakmadan sut kesilmez ama tabi dogrumudur emin deilim

ek gıdaya basladık ama yemıyokı. en fazla 3 kasık gece en az 3 kez uyanıyo emmek ıstıyo. agzına süt gıtmezse kıyamet kopuyo gece mama konusunda cok sıkıntım var sinir minir kalmadı valla

Selam , sen uzun zamandır yoksun nerelerdesin ? Benim oğlumda emmiyor , biberonda almıyor , sütü kaşıkla da içmiyor kafasını çeviriyor yaklaşık 3 aydır böyle . Doktor bu gidişimizde devam sütüne başlattı içimiyor dedim, içmiyorsa önemli olan kalsiyumu alması dedi , mamalarına , meyvelerine koyun dedi . Bir de yoğurt ve peynir çok önemli . Biberonu gece alıyor efe uyanmadan 60 cc kadar içiyor 2 seferde 120 cc ediyor yaklaşık . Gece tadını alamaz bence eğer emzirmiyorsan gece verebilirsin canım .Bence keçi sütü erken devam sütünün çeşitlerine bir bak istersen, hipp efe beğenmedi , milupayı çok seviyor ama onu ben almıyorum , bebelac alıyoruz biz .

esin benim adim demet muglanin neresindensin.

erdenay 6kere emmiyo ek gidada alio ama 3-4 kasik yuvsarloanip gidioz boyleeeeee

Emzirmek çok güzeldi gece kalkıyorsun uykun bölünmüyor vazifeni görüp yatıryorsun , ben şimdi 2 bibeonla ve termosla bekliyorum onlarında yarısını içiyor yarısı dökülüyor , acaba az da olsa sadece emzirmeye mi devam etsem acaba çekiyormudur ki , bazen sağıyorum süt bitiyor elimle sıkıyorum o zmaan akıyor anlamıyorum acaba bebekler daha mı çok emiyordur .

neden milupa almıyosun canım

çenebaz kancıklar ne cok konusmussunuz:)
oku oku bıtmedı.ama herkes ıyı cok sukur en onemlısı o.
ebruuu nıckın hyrlı olsun cok hos omus bence.
demet gecmıs olsun ya ıyıkı bısey olmamaıs allah koruyo.
gerısını unuttum bı bakım

canım adres degısıklıgı yaptım ınternetı yenı actırdım. bı sen hatırladın canım ya sagoll. suan bebelac var bendede dedıgın gıbı bıde dıgerlerını denıyelımbakalım gece hıc denemdım hıc aklıma gelmedı valla sagol canım yaa

Adları çok iyi hatırlayamasam da nickleri unutmuyorum :) Sen de hamileyken aktiftin o yüzden iyi hatırlıyorum 2. bebeğindi sanırım yanlış hatırlamıyorsam :) Milupayı sever gibi geliyor bana , çoğu bebek milupayı seviyor eczacı anne sütünden daha tatlı diyordu belki de o yüzden olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…