2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba,bende 2009 eylül annesiyim :)
uzun bir süredir kk üyesiyim ve çoğu zamanda sizleri okuyorum çok yazamıyorum
çok yoğun oluyorum genelde
bebeğim 6 aylıkken işe başladım,oğlişime teyzesi bakıyor

oğlişim 6.aydan sonra ek gıdaya rahat geçti maşallah herşeyi kolaylıkla yedirebiliyoruz
ama nerdeyse 2 haftadır inanılmaz iştahsız
doktorumuz istahsızlığını önemsemedi

sadece acd ve ferro sanal damlamız var sürekli kullandığımız ..
onun dışında bişey yok gerekmezse

oğlumun bişey yemediğini duyunca ofiste çok üzülüyorum,
doktorumuz vermedi ama ben gidip bir eczaneden iştah açıcı bir ilaç alsammı diye düşünüyorum
karar veremedim bütün gün kafayı yedim

sizler bu konuda neler yapıyorsunuz iştahızlık varmı sizlerde veya iştah açıcı ilaçlar kullanıyormusunuz

hatırladıklarını hepsı dogru canım :)) ıkncı kızım ama cok cektırıyo bana. milupayıda denıcem. her dönemleri tatlı oldugu kadar sıkıntılı

Meryem benim sütüm baya bolken efe emmiyordu , bebek ziyaretine gitmiştim kızın sütü yoktu o da pek uğraşmayıp bebeğe mamaya başlatmıştı , ama bebek 2 aylık olmasına rağmen 240 lık sütü dikiyordu biberonla o zmaan içimden demiştim hey güzel Allahım bana süt veriyorsun iştahsız bebek , kızın sütü yok bebek obur bu işte bir terslik var ama nerede :)) :)) ( Allah sağlık versin ikimizin bebeğine de )

dişleri çıktımı bu dönemde hemen hemen bütün bebekler iştahsız oluyo benimki mesela yeni yeni yemeye başladı ilaç kullanmayı düşündüm sonra saçma geldi annem ben üniversitedeyken ilaç içiriyodu bana şimdi nerdeyse iştahım kapansın diye ilaç içicem doktorunda önemsememiş biraz daha bekle bence

Canım benımkı okadar hıc ıcmedı hep sagdık verdık en fazla 160 cc ımıstır tek sferde oda 6. Aydan sonra:)

ıstanbullu hanımlar ne kadar şanslısınız , çeşitli forumlarda okuyorum yaşından sonra oyun gruplarıu kuruyormuş aynı şejhirde oturanlar internnet siz hali hazırda kurdunuz grubunuzu :))

hiç sorma yaa :)

yaa bişey yemiyor ama keyfide yerinde aslında hiç husursuz değil ne bileyim aç olsa ağlar huzursuz olur diyorum ama ne bileyim annelik demekki böyle bişeymiş bişey yemeyince ben kendimi yiyorum

Bende gözümle görmesem inanmazdım bebek 240 cclik biberonu bir dikmede içmişti ,zaten 4.5 falan doğmuştu efe 6 aylık ken gittik ziyarate neredeyse bizimkiyle aynıydı :)) maşallah çok tatlı bir bebekti , tosun olunca gerçekten bakımı her şeyi daha kolay oluyor .

yok daha dişi çıkmadı ama yakın sanırım sürekli kaşınmalar ne bulursa ağıza almalar ...

bende başta iştah açıcı şurup falan düşündüm ama sonra vazgeçtim , yediği kadar yesin sağlığı gelişimi yerinde olduğu sürece ek takviye vermeyi düşünmüyorum . ılaçlar içinde aynı şeyi düşünüyorum , arkadaşımın bebeği vardı kız zırt pırt çocuğa calpolü dayıyordu bende sinir oluyordum sonuç ta Çok ateşi çıkmadığı sürece bu kadar ilaç vermek direncini düşürür bebeğin diye düşünüyorum ve sürekli hasta oluyordu bebeği bence ilaçlar vcücut direncini azaltıyor .

Meryemmeryem bebeğinin iştahında daha önce bir problem yoksa bu geçici bir şey bence...

iidr gulnaz senden nbr?

anca gecmıs okudum.oglanı yıkadım kendım yıkandım utu yaptım ff yoruldum..

sizin gibilerede bir özeniyorumki sormayın :))

ben sabah kalkıp anca,banyo giyinme,kahvaltı hazırlanma..
sonra bebeğin üstünü başını değiştir
koştur ofise akşama eve git bebeği al,uyuyana kadar onunla ilgilen o uyusun
bende bitiyorum iş yapacak hal kalmıyor bende uyuyorum
off ki ne offsiz

biraz daha bekleyeyim bari

elaa bıdaha iş yapınca burada yazma:) yapan var yapamayan var:) daha yazlıklarını cıkaramayanlar var ınanırmısın:)

amanın nekdar kalabalık bugun
yenı yenı arkdaslar gelıyo hoşgelmışler meryem gelmiş
geçmişe bakmadım dedim bizim meryem mi nick degiştirdi :)))
slm herkese

yasemin şanslıyız da canım bi buluşamadık ki yaaaa...
gülcan naber canımcım?
ela hakket yani ütüler falan...
meryem benim de yazlıklar gözümün içine bakıyor walla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…