Adları çok iyi hatırlayamasam da nickleri unutmuyorum :) Sen de hamileyken aktiftin o yüzden iyi hatırlıyorum 2. bebeğindi sanırım yanlış hatırlamıyorsam :) Milupayı sever gibi geliyor bana , çoğu bebek milupayı seviyor eczacı anne sütünden daha tatlı diyordu belki de o yüzden olabilir .
herkese merhaba,bende 2009 eylül annesiyim :)
uzun bir süredir kk üyesiyim ve çoğu zamanda sizleri okuyorum çok yazamıyorum
çok yoğun oluyorum genelde
bebeğim 6 aylıkken işe başladım,oğlişime teyzesi bakıyor
oğlişim 6.aydan sonra ek gıdaya rahat geçti maşallah herşeyi kolaylıkla yedirebiliyoruz
ama nerdeyse 2 haftadır inanılmaz iştahsız
doktorumuz istahsızlığını önemsemedi
sadece acd ve ferro sanal damlamız var sürekli kullandığımız ..
onun dışında bişey yok gerekmezse
oğlumun bişey yemediğini duyunca ofiste çok üzülüyorum,
doktorumuz vermedi ama ben gidip bir eczaneden iştah açıcı bir ilaç alsammı diye düşünüyorum
karar veremedim bütün gün kafayı yedim
sizler bu konuda neler yapıyorsunuz iştahızlık varmı sizlerde veya iştah açıcı ilaçlar kullanıyormusunuz
Meryem benim sütüm baya bolken efe emmiyordu , bebek ziyaretine gitmiştim kızın sütü yoktu o da pek uğraşmayıp bebeğe mamaya başlatmıştı , ama bebek 2 aylık olmasına rağmen 240 lık sütü dikiyordu biberonla o zmaan içimden demiştim hey güzel Allahım bana süt veriyorsun iştahsız bebek , kızın sütü yok bebek obur bu işte bir terslik var ama nerede :)) :)) ( Allah sağlık versin ikimizin bebeğine de )
dişleri çıktımı bu dönemde hemen hemen bütün bebekler iştahsız oluyo benimki mesela yeni yeni yemeye başladı ilaç kullanmayı düşündüm sonra saçma geldi annem ben üniversitedeyken ilaç içiriyodu bana şimdi nerdeyse iştahım kapansın diye ilaç içicem doktorunda önemsememiş biraz daha bekle bence
iidr gulnaz senden nbr?
anca gecmıs okudum.oglanı yıkadım kendım yıkandım utu yaptım ff yoruldum..
bende başta iştah açıcı şurup falan düşündüm ama sonra vazgeçtim , yediği kadar yesin sağlığı gelişimi yerinde olduğu sürece ek takviye vermeyi düşünmüyorum . İlaçlar içinde aynı şeyi düşünüyorum , arkadaşımın bebeği vardı kız zırt pırt çocuğa calpolü dayıyordu bende sinir oluyordum sonuç ta Çok ateşi çıkmadığı sürece bu kadar ilaç vermek direncini düşürür bebeğin diye düşünüyorum ve sürekli hasta oluyordu bebeği bence ilaçlar vcücut direncini azaltıyor .
Meryemmeryem bebeğinin iştahında daha önce bir problem yoksa bu geçici bir şey bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?